Ne mondd azt, hogy te rá tudsz nézni. Kérlek ne. Csak az én kedvemért. Nagyon hálás leszek immár másodszor ma.
De hogy tanulj is valamit:
A hídnak a tartó kötele vagy hogy hívják nem merev (hehe, megtanultam
), másodszor kell egy valami, amire ki vannak kötve, ezt általában egy nagyobb pillérrel vagy mi az szokták megoldani. (Google biztos mutat róla képet, ha pl rákeresel az Erzsébet hídra). Másodszor a textúra "kicsit" nagy, és ilyen fajtával nem szoktak hidat építeni. Harmadszor túl messze van a két rész egymástól, leengedve szépen belesnének az autók a vízbe. És az az izé ott jobb oldalt. Ha használod a keresőt, meg fogod találni, hogy pont az OModba csinált valaki totál ugyanilyen "csúszdát", és vélhetően azt is, hogy miért lett elutasítva (össze vissza pattogna a játékban). Az a kis cső vezeték tökéletes lesz oda, vélhetően ha nem borul fel nem tud annyira felgyorsulni a kocsi, hogy át tudjon ugratni. Szép színű, de valahogy mégsem jó. Lájkolom, hogy megtaláltad ezt az alap wings formát, de attól még értelmesebb lehetne a kivitelezés, főleg ha az OModba tervezted, ami nem ilyen jellegű mod, hanem sokkal fejlettebb (mellesleg nem tudom, ekkora híd hol férhetne el, bár egy ideje már nem jártam arra).
Ezeket nem azért mondtam, mert nekem nem tetszik, ezek tények, amiket ki kell javítanod.
Adok egy büntipontot jó?
Hát igen