Mert vannak olyan emberek, akiket amikor megutálnak csinálnak egy új accot, h ne tűnjenek annak aki volt először.
Azt szeretem, hogy innen, onnan koholtok infókat xD Az valóban az én Mail címem de Dark Templar nevet sosem használtam és Zeratul003 sem én vagyok. Amúgy "Ha megutálnak akkor új reg" sem én vagyok xD Akkor csinálok új reget ha:
1. Elfelejtettem a jelszavamat.
2. Megtörték az Accot (Hiába változtatom meg, ha megtörte újra megtöri, hát legyen az övé.)
3. Banoltak visszapofázásom miatt, de jó a társaság.
Azért találtok egyezést, mert Zeratul egy másik játék, a StarCraft egyik Főhőse... A társadalmi kasztja szerint sötét templomos vagyis Dark Templar. Arról már nem én tehetek, hogy más is StarCraft rajongó...
Ezt igazolni is tudom azok számára akik nem ismernék:
http://en.wikipedia.org/wiki/ZeratulVilágosan olvasható:
Name: Zeratul
Affiliation: Dark templar
Position: Prelate
Az E-mail címem ezért lett
darktemplar09@gmail.comAzért 09 mert 2009ben csináltam. Csak a kolléga kedvéért: Azért Gmail, mert nagy a tárhely és mindíg elérhető a Freemail-lel ellentétben. Ráadásul stabilabb, biztonságosabb és van belső SPAM szűrője.
Szóval előbb kérdezz és nézz jobban utána a dolgoknak mielőtt nagy arccal vádaskodsz és "Igen, én rájöttem hogy b**i hacker, cheater, cracker, modder, N00b, Low, Láma..." műfajt nyomod.
Nem, ezzel nem vetted el a kedvem
Örülök, hogy van ellenvetés, mégha téves Hype-n alapul is xD