-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #345 Dátum: 2010.10.03 17:56 » |
|
Szánalmak: STFU.
Többiek: Szarjatok bele, ezek csak barmok.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
mcK.
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #346 Dátum: 2010.10.06 15:42 » |
|
Kedves H.S.P.C.!
mcK. vagyok,4 éve játszom.Sajnos,nem ezzel a névvel,mivel az akkori nevemen(Habergowd) nem engedett be a szerver,én pedig nem akartam másik accountot csinálni.Mit is mondhatnék magamról,hmm...Counter Strike-ozom 4 éve,talán ez érdekelhet.Amikor elkezdtem,még a lézerkardos időkben,mindig feltekintettem a H.S.P.C.-re,akkori CCB-s ként.Szeretnék egy összetartó és ügyes csapatba tartozni,mert a Stickman magában annyira nem jó.Napi több órát játszom,de nem a killekre megyek,hanem arra,hogy minél jobb taktikám legyen egyes fegyverekben.Kedvenc fegyvereim az M82,az MPG és az MP5.
Köszönöm,hogy elolvastad kérésem. mcK.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iZotee
|
|
« Válasz #347 Dátum: 2010.10.06 15:44 » |
|
Mondj többet magadról!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #348 Dátum: 2010.10.06 15:44 » |
|
Akkor most a Stickmant, vagy a CS-t kezdted 4 éve?
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #349 Dátum: 2010.10.06 16:03 » |
|
3 éve van Sztikkmen Wárfér, (...?)
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
mcK.
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 2010.10.06 16:05 » |
|
Mind a kettőt játszottam párhuzamosan,mivel amit megtanultam itt,azt lehetett használni ott.
iZotee:
Magamról? Nos,14 éves srác vagyok,FPS és RTS kedvelő,mellesleg rögbizem. HTML&PHP fejlesztő vagyok,mellesleg a mostani hobbim a Lego Mindstorms NXT programozása,tanulmányozása.
Pisti:asszem 2006 decemberében volt az első néhány játékos,meg ilyesmi,én januárban regeltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #352 Dátum: 2010.10.06 16:28 » |
|
Ezen a linken ott van,h tervezett befejezés: 2014 WTF!?
Amúgy mcK.: Tartózkodom
EDIT: Meghogy: A project honlapja, letölthetõ verzió: Honlap Demo
LoL DemoxD
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Mike
1337 tag
Nem elérhető
Etióp Esélyegyenlőségi Ombudsman ^^
|
|
« Válasz #353 Dátum: 2010.10.06 16:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #354 Dátum: 2010.10.06 17:07 » |
|
Elnézést, ezek szerint túl gyorsan telik az idő :S
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
F.E.A.R.
Veterán tag
Nem elérhető
MQE tag
|
|
« Válasz #355 Dátum: 2010.10.06 17:08 » |
|
Üdvözletem, minden H.S.P.C.-s tagnak. DARK_GENERAL a nevem, gondolom már sokan ismernek. A játékot egy oldalon találtam. Először a Legion Wars klánnál voltam. Akkor átléptem.. De inaktivitás miatt kirúgtak, ezért a FirePower klánra figyeltem fel. Sikerült is a TGF, de egy ok miatt kiléptem onnan. Ekkor megalapult a WR. (-[wR]-) klán, ahol voltam, jó sokáig.. És jelenleg pedig a -D.T.E- klánban tartózkodom.
Nem nagyon szoktam játszani, bár aktív vagyok.
12.500 killem van, illetve 31 medálom.
Fegyverek, amikkel jó vagyok(Ha ez érdekel) Quad: 126Kills[WICKED SICK] MPG: 82Kills[WICKED SICK]
Azért szeretnék igazából jelentkezni, mert a másik accommal már régen(..) H.S.P.C.-s voltam, és jól éreztem magam itt. Remélem most is bejutok.
Üdvözletem: DARK_GENERAL.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #356 Dátum: 2010.10.06 17:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
-D- Cody
1337 tag
Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
|
« Válasz #357 Dátum: 2010.10.06 18:22 » |
|
Mind a kettőt játszottam párhuzamosan,mivel amit megtanultam itt,azt lehetett használni ott.
iZotee:
Magamról? Nos,14 éves srác vagyok,FPS és RTS kedvelő,mellesleg rögbizem. HTML&PHP fejlesztő vagyok,mellesleg a mostani hobbim a Lego Mindstorms NXT programozása,tanulmányozása.
Pisti:asszem 2006 decemberében volt az első néhány játékos,meg ilyesmi,én januárban regeltem.
Ezen nagyot röhögtem. Kérlek szépen akkor még szóban se létezett az accrendszer.
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani
|
|
|
mcK.
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 2010.10.06 18:36 » |
|
iZotee:
Ezen nagyot röhögtem. Kérlek szépen akkor még szóban se létezett az accrendszer. Jó,nem reg,de akkortájban kezdtem a játékot,nekem már az is regelés. Zerocool:Mire gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #359 Dátum: 2010.10.06 18:50 » |
|
iZotee:
Ezen nagyot röhögtem. Kérlek szépen akkor még szóban se létezett az accrendszer. Jó,nem reg,de akkortájban kezdtem a játékot,nekem már az is regelés. Zerocool:Mire gondolsz? nem neked mondtam, hanem Darknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|