Kedves -|H.S.P.C.| klán és klántagok
Szeretnék jelentkezni a klánba, mert én úgy gondolom, hogy ti aktívak vagytok fórumon, és még pár ember sticmanon egyaránt, de még azért is, mert összetartóak vagytok.
Magamról: Szlávik Norbertnek hívnak. 12 éves vagyok. Budapesten születtem, és jelenpillanatban élek. Eléggé színes egyénis vagyok. Boxolok már féléve. Iskolában kb 3-4-es átlagú tanuló vagyok, és aktív amennyire tudok. Leginkább a történelem mozgat, amivel majd nagy koromban lehetőleg ezzel akarok foglalkozni. Délutáni idő töltésnek ritkán olvasok, Tv-zek, és természetesen gépezek. Inkább a kalandos könyveket szeretem amiben enyhe humor van. Tv-ben szoktam nézni magyar kézilabdát, és még természet filmeket, mert eléggé szeretem az állatokat nézni, és hallgatni róluk, ilyen ismeret terjesztő szövegeket. Zenei stílus eléggé színes, ilyen hipp-hopp[pattogós] zenéket szeretem. Filmekről annyit kell tudni rólam, hogy szeretem az ilyen akció filmeket, de leginkább a humoros, tréfás filmeket. Egyéb más játékokat is játszok. Például:Countre Strike, de azt ritkán, inkább a sf-el is játszom. És fórumon is lehet elérni, napi szinten fent vagyok, és ugyanez a helyzet a stickmannal is.
Sticmannal kapcsolatban: 26400 killem van. Külön kiemelném, hogy 2011-04-25-én léptem be a top 100.-ba.
Lehet valakinek ez nem jelent semmit, de én úgy gondolom, hogy ez tőlem nagy teljesítmény. Persze másoknak, más a nagy teljesítmény.
Medálok: 27
Elérhetőségeim: Msn:
norbika09@windowslive.com Skype: norbert,zak
Facebookon is akit érdeklek nézzen meg.
Üdv: Zak