Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 2010.07.16 19:47 » |
|
Cöhh...kérlek, ki olvassa a főoldalt ? Kétkattos figura: -bejelentkezésért járó PTZ -napi kérdésre válasz És néha reedem nézés
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #106 Dátum: 2010.07.16 19:59 » |
|
Az olvassa a főoldalt, aki nem akar lemaradni a redeem-ről ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #107 Dátum: 2010.07.19 15:48 » |
|
Ide írom, mert szerintem ide is tartozik. Találtam egy olyan képfeltöltő oldalt, ami azért fizet, mert oda töltöd fel a képeidet. 22 dollárcentet fizet 1000 látogatásért, 20 dollártól lehet kifizetést kérni. Igaz, hogy alacsony összeg ez, de pont ez garantálja, hogy működik (aki még nem hiszi: 1, 2) Ide kattintva tudtok regelni. Ez az én ref linkem, ha alám regisztrálsz, akkor 10%-ot részesedek a te bevételeidből Én jó ötletnek tartom, mert az 1000 képmegjelenítés hamar megvan (2-3 hónapja van kint az aláírásomban[rejtve] a FlagCounter, eddig 51.000-szer nézték meg). Mindjárt le is cserélem az összes dropboxra feltöltött képemet erre, szerintem próbáljátok ki ti is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 2010.07.19 23:16 » |
|
Az a baj, hogy csak akkor kapsz nézettséget, ha rákattintanak nem ? Vagy van más megoldás is ?
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #109 Dátum: 2010.07.19 23:24 » |
|
Persze, az oldalra kell, hogy menjen a látogató, hiszen ott a reklám, amiből él az üzemeltető. Szóval ez is csak egy képfeltöltő szolgáltatás, annyi előnnyel, hogy korlátlan a tárhely, és fizetnek a használatáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 2010.07.19 23:29 » |
|
Igen, dobálgatja is fel a hirdetéseket, amik kicsit zavarnak, nehogy valami vírust is kapjak/más kapjon a 20 $ mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #111 Dátum: 2010.07.19 23:40 » |
|
Hát, mire meglesz a kellő látogatottság, már megőszülök. Mivel én is utálom a reklámot, nem adok másnak sem belőlük, marad a normális feltöltő/saját tárhely
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 2010.07.21 21:29 » |
|
PontParkOlyan mint a Lockerz, csak itt nem videókat kell nézni, de itt is van egy napi kérdés. Továbbá van még egy olyan játék, hogy PontTipp, ez olyan mint a lottó, csak itt 80-ból kell 5-öt eltalálni. Ajánlom mindenkinek, mivel magyar, ezért jobb helyzetben van az aki nyer, és egész jó cuccok vannak. Továbbá a rendszer 5 órával a vásár előtt ezt közzéteszi a főoldalon. Havi 2 vásár van, de mivel úgy van leprogramozva a rendszer, hogy egy évben 24 vásárt kell csinálnia, ezért elképzelhető, hogy egy héten belűl csinál 3 vásárt, de az is, hogy 3 hónapon keresztül nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 2010.07.22 08:38 » |
|
Engem érdekel, de előbb:-meddig tart egy vásár? -kell meghívó? ki szállítanak, és azt kell-e fizetni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 2010.07.22 10:22 » |
|
meddig tart egy vásár? - Az időtartamra csak ennyit találtam: "A vásár csak egy bizonyos ideig érhető el!" Személyes tapasztalataim ezzel kapcsolatban még nincsenek. kell meghívó? - Nem,de ha az én referrer linkemen regisztrálsz, kapok kemény EGY pontot ki szállítanak, és azt kell-e fizetni? - "Nem. Nem vagy kötelezve semmilyen fizetésre. A termékért pont formájában kell fizetned. A postaköltséget mi álljuk. " "A terméket átveheted postai úton vagy személyesen is. "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 2010.07.22 11:16 » |
|
Olaj. Adsz referer-t? Vagy ha nem kell az 1 pont... Na 111:Jonel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #116 Dátum: 2010.07.22 12:07 » |
|
Ja akkor te regeltél a linkemre. Edit: Most nézem hogy már ketten regisztráltak
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #117 Dátum: 2010.07.23 12:43 » |
|
Balance: $ 0.2310 USD Image views: 1080 Csak mondom, hogy máris megvan az 1000 kép megnézés. Mindezt 3 nap alatt, úgy, hogy belinkeltem 4-5 képet, meg egy galériát. Aki meg csak jót akar nekem, nézze már végig a képeimet http://www.shareapic.net/users/Foli
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.07.23 17:37 írta sadypisten »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #119 Dátum: 2010.07.23 17:40 » |
|
Referallokat, ha szabad kérni, ne linkeljetek. A végén mindenki azt fogja linkelgetni, úgy meg semmi értelme. Hívjatok meg személyesen embereket, úgy még esély is van, hogy kattogjanak a népek. Azon kívül Zaknod nem is igazán értette még meg ennek az egésznek a szellemiségét. Nem az a lényeg, hogy felhánysz nagy csomó, raklapnyi képet, és akkor "nézegessétek a galériám". A lényeg itt az, hogy feltöltőként használod, mint sokan az imagerz-t, vagy bármi hasonlót, és megosztod a képeid. Annak, hogy 100 képet felraksz, amiket még csak nem is te csináltál, nem sok értelmét látom. Mindenesetre utólagos engedelmetekkel a referallokat kiszedtem a postokból, rakjátok aláírásba, ha annyira szeretnétek. Aztán majd aki regelni akar, eldönti, honnan teszi. De ha már a galériát mutogatjátok, azt én is megteszem: http://www.shareapic.net/content.php?gid=840429&owner=sadypisten(viszont vicces, hogy csak egy galériát lehet linkelni, én viszont több galériába szétszedem a cuccaim, mert szerintem kezelhetetlen és átláthatatlan az egy szem galéria, még ha nem is annyira éri meg)
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
|