(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2010.05.10 15:11 » |
|
Nem ment el valami olyat ír , hogy nem létezik..? Olvasgatom a fórumot és azt írják ,hogy a magyarokkal ******ök Ja és ne rendeljetek I podot/touchot/phonet mert azt rendeli mindenki és nem hozzák "általában ki. Ha a rövid rendelésre mész akkor kijön 3-4 nap alatt de vagy 15 ezret kell fizetni. Az hosszabb rendelésnél vagy 20 napig eltart míg kihozzák.. és nem is biztos ,hogy megkapod.. de egy próbát megér Nekem kihozták a Modern Warfare 2-őt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2010.05.10 16:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2010.05.10 17:00 » |
|
Am Joe, nem tod, h mikor lesz megnézhető a Redeem rész? Meg engem az érdekelne, h Sokféle számítógépes game van? Csakmert engem 1 igen érdekelne, amit torrenttel leszedtem, de nem lehet vele játszani, mivel nem gyári ( mmint nem enged, mert a CD key-e már fel van használva, és csak neten lehet vele játszani ) Am ez a C&C 4 lenne.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2010.05.10 17:31 » |
|
postal code irányitó szám combination meg jelszó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2010.05.10 19:58 » |
|
ottvan fent amúgy, hogy google fordítás, és akkor kiírja tükör-magyar fordításban
|
|
|
Naplózva
|
,,kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen" ,,láttam szőrös hörcsögöt, szirupszörpöt szörcsögött. Ha szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsöggörcsök.- stukker nyoma alapján
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2010.05.11 16:30 » |
|
ottvan fent amúgy, hogy google fordítás, és akkor kiírja tükör-magyar fordításban lóf..szt a Google fordító egy nulla. Elő kell kapni egy angol nyelvtan könyvet(alaptól felsőig)+szótár tanulj meg angolul Na, de azon kívül, hogy dupla pont jár miért jó még a Z-listásoknak?
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2010.05.11 16:43 » |
|
Mert bármikor tudnak vásárolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2010.05.11 16:45 » |
|
Amúgy tényleg aki enm Z listás annak mikor lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2010.05.11 16:56 » |
|
Ez bonyolult.. Mindig kell nézni az oldalt. Kb. 1hete lehetett utoljára vásárolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2010.05.11 20:34 » |
|
Szóval
Most ha nekem azt írja ki, hogy: - Z lista (shop) csak tagoknak---akkor csak várnom kell, hogy valaki felmenjen az oldalra, és mér vásárolhatok is?
pls: válaszokat várok
|
|
|
Naplózva
|
,,kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen" ,,láttam szőrös hörcsögöt, szirupszörpöt szörcsögött. Ha szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsöggörcsök.- stukker nyoma alapján
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2010.05.12 16:08 » |
|
Szóval
Most ha nekem azt írja ki, hogy: - Z lista (shop) csak tagoknak---akkor csak várnom kell, hogy valaki felmenjen az oldalra, és mér vásárolhatok is?
pls: válaszokat várok
Atyám! Oldalt le van írva amúgy, csak elkéne olvasni! Na de válasz:akkor vagy Z-listás, ha meghívtál 20 embert és az mind regisztrált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2010.05.12 19:57 » |
|
bak.ker az nagyon sok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2010.05.12 20:11 » |
|
tudjátok mit? - írjatok nekem is és én meghívlak titeket!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2010.05.12 20:14 » |
|
Ne legyetek ViP tagok mart a magyarokkal szemetek! Reedem-be vásároljatok! (ne írj 2 hsz.t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2010.05.12 20:53 » |
|
rendben, kösz az infót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|