Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.07.04 21:25 » |
|
Tényleg elküldik csak lehet hogy az Xbox árának a 10-25 % ki kell majd fizetned vámként.
Ezért hívj meg 20 embert és kapsz ingyen pólót.
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.07.05 12:57 » |
|
Tényleg elküldik csak lehet hogy az Xbox árának a 10-25 % ki kell majd fizetned vámként.
Attól függ milyen szállítást választasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.07.05 13:48 » |
|
Egy Xbox360 60-70k-ba fáj, ha jól tudom. 70k-nak a 25%-a 17500, ha jól számoltam. Szóval ha nem is ingyen, de jóval olcsóbban tudod beszerezni, és még nem is használt.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Zsombee
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.07.05 14:38 » |
|
Jaja! És a pontok hamar összegyűlnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.07.05 15:56 » |
|
Most már amúgy elárulhatná valaki, hogy mikor és hogyan lehet innen cuccot rendelni (shopon kívül, az nem érdekel), mivel akárhányszor nézem redeem alatt, mindig csak "more soon" van kiírva.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Zsombee
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2010.07.05 16:54 » |
|
Most már amúgy elárulhatná valaki, hogy mikor és hogyan lehet innen cuccot rendelni (shopon kívül, az nem érdekel), mivel akárhányszor nézem redeem alatt, mindig csak "more soon" van kiírva.
Általában a hónap végén szokott lenni, de sosem mondják meg pontosan mikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.07.05 17:28 » |
|
Általában a hónap végén szokott lenni, de sosem mondják meg pontosan mikor. Akkor honnan lehet tudni?
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.07.05 17:49 » |
|
Én is kérek meghívót a jozsakornel95@citromail.hu e-mail címre, de én már próbáltam egy másik ilyet, és 2 éve jön a laptopom... Na 111.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2010.07.05 18:23 » |
|
Jonel! Küldve!
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
Zsombee
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2010.07.06 10:59 » |
|
Na senki sem kér meghívót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.07.06 11:37 » |
|
Amúgy a pólóért kell vámot fizetni?
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2010.07.06 11:47 » |
|
Általában a hónap végén szokott lenni, de sosem mondják meg pontosan mikor. Akkor honnan lehet tudni? Minden nap menj fel és nézd meg...:/ Nem lehet tudni ,hogy mikor van (Kb. hónap végén.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.07.06 12:20 » |
|
Általában a hónap végén szokott lenni, de sosem mondják meg pontosan mikor. Akkor honnan lehet tudni? Minden nap menj fel és nézd meg...:/ Nem lehet tudni ,hogy mikor van (Kb. hónap végén.) Híreknél kiírják, vagy csak ha mákom van, elkapom a redeem alatt, hogy nem "more soon" felírat van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.07.16 15:33 » |
|
Basszus ! Ma lehetett a reedemben vásárolni, tökre megörültem, rányomtam, majd bekérte az e-mailem meg a jelszavam. Beírtam, login...és kiírta, hogy nem léphetek be Na biztos valamit elütöttem, nézzük meg újra...semmi... Még vagy 10X próbálkoztam, de mindig ugyan az van. Úgyhogy szépen átcsesztek... Egyébként erre a címre dobott át: http://ptzplace.lockerz.com/
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.07.16 17:38 » |
|
Lámák ... Olvassátok el a blogbejegyzéseket a főoldalon. Most és a következő redeem-ben azok vásárolhatnak, akik 1.8 dollárt elköltenek a shopban. Gondolom ezt a feltételt nem teljesítettétek ... Ha meg nincs meg az angoltudásotok ne másokat okoljatok a saját hülyeségeitek miatt ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|