Bélteki Benjamin vagyok, 15 éves, Szentesen ( Csongrád megye, Szegedtől 50 km-re ) lakom.
Szeretek a haverokkal lenni, amennyit csak tudok, velük vagyok. Ha épp ez nem jön össze, akkor gépezek, azt is nagyon szeretek
, de nem annyira, mint haverokkal lenni
Szeretem a csillagászatot, a misztikus, rejtélyes dolgokat, mindent, ami titokzatos, legendák, mondák övezik, ősi idők civilizációiról szól. Érdekelnek a képtelen, lehetetlen ötletek, mint pl. az időgép, stb, sci-fi, horror filmek, Barátok közt, Született feleségek, Doctor House, NCIS és A Rejtély-t szoktam nézni. Imádom a Doctor Who című angol sorozatot, rendszeresen nézem, és vele együtt 2 társsorozatát, a Sarah Jane Adventures-t, és a TORCHWOOD-ot. Felnőttként csillagászattal szeretnék foglalkozni, és lehetőleg a NASA-nál dolgozni. Életcélom az, h mindent, ami létezik, megértsek, és MINDENT tudjak, vagyis, h abszolút mindent, ami létezik. Kedvenc számítógépes játékfajtám a stratégiai, azután pedig az FPS. Kedvenc stratégiaim a C&C sorozat, ezt követi az Age of sorozat, majd a Stronghold Legends. FPS-ben a kedvencem a Half-Life, a Counter-Strike, és a Stickman
Remélem eleget irtam magamról