Stickman Warfare: A játék

2024.04.29 09:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Szavazás
Kérdés: MElyik forgatókönyv a legjobb?
ricsi12alma - 1 (1.1%)
Banán - 26 (29.2%)
Killer men - 1 (1.1%)
Kecsappp - 7 (7.9%)
bubendek - 2 (2.2%)
Inad - 2 (2.2%)
Dzsidzsi - 5 (5.6%)
55andris - 8 (9%)
adam15 - 1 (1.1%)
pistike - 0 (0%)
szakic - 2 (2.2%)
GamehunteR - 3 (3.4%)
Sunny - 12 (13.5%)
Hector - 19 (21.3%)
Összes szavazó: 83

Oldalak: [1] 2 3 4   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Pályázat - Stickman Warfare Film 2. story  (Megtekintve 30687 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dusy
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 50


« Dátum: 2010.07.14 16:41 »

Hello mindenki!

Azért hoztam létre ezt a topicot, mert pályázatot szeretnék kiírni.

A pályázat a következő: írj egy alapstoryt a Stickman Warfare Film 2. részéhez. Akié a legjobb, azét megvalósítom. Titkos zsűritagokat fogok kiejlölni, azaz olyan embereket, akiknek kiváncsi vagyok a  véleményükre. Az én tetszésem és az ő szavazatuk számai alapján fog eldőlni, kié nyer!
Szerintem ez a pályázat a legmegfelelőbb mód egy kiváló 2. rész megvalósításához.
 A pályázat lezárul: 2010. július 27. 10:00.
(ha hamarabb megfelelőt találunk, akkor abban az időpontban lezárom.)
Akiét kiválasztom, azt felveszem skypera/msn-re és együtt megírjuk a forgatókönyvet.
 
Tehát szabályok:
-minimum 100 szó.(megszámolomám!)
-legyen értlemes a történetszál, ne legyen összecsapva.
-erőszak lehet benne, hogy izgalmas legyen,merthát a stickman világa öldöklős, de azért bírjunk magunkkal.


Akkor jó munkát!
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.25 18:26 írta kléni » Naplózva


"ducy"-by Szabesz-kun and Nesh
"dusym"-by Mada,ZerocoOl, gtrgtr1 ^^
ricsi12alma
Veterán tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 116


« Válasz #1 Dátum: 2010.07.14 22:44 »

Nos elmentem wc-re (ott jutnak ilyenek az eszembe) és ezt ötöltem ki:

Négy GUN ügynök elit hummerekkel elmennek a TECH bázisra (Delta Complex), hogy egy titokzatos plutónium-nitrátot megvegyenek két TECH kereskedőtől. Az ügynökök elviszik a műszerészekhez a plutónium-nitrátot, hogy alakítsanak ki egy olyan fegyvert, ami hasonló lenne a NOOB-hoz. Amíg kitapasztalták az elegy reakcióit, addig egy TECH tégla beépül a GUN-ok közé. Megtudja a GUN-ok tervét és jelenti adminnak. Admin ráküld 10 TECH-et a GUN-okra, hogy akár az életük áráért is próbálják meg visszaszerezni. Nagy csatajelenetben a GUN-ok visszavonulnak és a mérnöki asztalon hagyják a keveréket. Visszaviszik a TECH bázisra, jelentik adminnak, aki eközben megtudta, hogy egy ikerpár adta oda a hihetetlenül veszélyes anyagot a GUN-oknak. Az Outland nevű helyhez vezeti őket egy veterán katona és belelövi őket a mélységbe. Admin elé teszik a plutónium-nitrátot, hogy őrizze élete végéig Vigyorog

Kicsit hülyeségnek hangzik, de ha itt nem válik be, akkor megyek Spilberg-hez Vigyorog
(165-nek számoltam, de nem biztos [tuti hosszabb mint 100])
Elit hummerek: Oli Flame Hummerével
Plutónium-nitrát: rikító zöld kocka Vigyorog
Naplózva




Imperare sibi maximum imperium est.
/Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
-D- Banán
Elit
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 2411


Nózúm sznájper mászter. "Rambanááán"


WWW
« Válasz #2 Dátum: 2010.07.15 08:38 »

Hamár az első részben annyira fontos volt az Adminszobor isteni ereje, akkor vehetnénk ezt ismét a történetszál alapjának.
Admin elfordul a sztikkektől, akik ettől mindenféle válságon mennek át: tönkremennek a fegyverek* (mod ==>rozsda), eltűnik a pajzs a pathiról (mod==>pos csere). Ezt a techek is észreveszik, és rájönnek, hogy már csak le kell hívniuk az űrhajót (event) és így az elpusztítja a pantheont, és a gunokat. Ám a gunok rájönnek, hogy techek mesterkednek valamiben, és egy 4-5 fős elitalakulatot** küldenek a megállításukra. De a techek visszaverik őket.

Esetleg lehetne egy kis feature: Mikor gun vagy tech megbeszélés van, akkor lehetne, hogy a fegyverek a földön vannak, és a sztikkek keze üres.
Földön lévő fegyver: Modell/Mod
Üres kéz: Mod

*Csatejelenet közben néhány fegyver 'leáll' (nem lő vele tovább az illető), a többiek csak darabosan lőnek.
*Random bevágások csatákról, amiknek a végén egyik fél sem 'tud' lőni. (Mivel ugye tönkrementek a fegyverek)
**'Működőképes' fegyverekkel

(Esetleg egy ötlet hozzá:Űrhajó event:Ott a pajzs,csak fehéredik a Movie(kb úgy mint Codban a Nuke Mosolyog ),és végül nem látni semmit...Új kép:Egy összedőlt panteon modell a pantheon helyén,romok között gun hulllák,kik még haláluk percében is az Admin felé imádkoztak.)


ui.: Lehet, hogy nem 100 szó, de ilyen korán annyi nem fér ki belőlem. >.<
« Utoljára szerkesztve: 2010.07.21 14:29 írta -D- Banán » Naplózva

Killer men
Új
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1


« Válasz #3 Dátum: 2010.07.15 10:03 »

MIvel a techek vesztettek ezért megépítenek egy csarnokot egy fél sziget méretüt és abban a GLaDoS-t aki felügyeli az egész szigetet.
A gunok kitervelnek valamit a glados ellen és éjszaka 15 elit gun bemegy a csarnokba  de a glados érzékeli őket és neurotoxinnal megöli őket.
A gunok fölllázadnak  de a techek kitartanak hogy a 15 gun halála jogos volt
A glados nem birja a feszültséget és meghülyül Vigyorog
Igy akitiválja a robotokat (azok techek lesznek).
Nagyon sok csata van mindenki ffáradt  Zavart
A gunok elmennek a techek kutatólaborjába.
és találnak 1 kiló triciumot.
ezzel azt tervelik hogy amikor a glados-hoz bemennek egy gunot küldenek és az fölrabbanja a triciumot a glados elpusztul de akkora robbanással
mint a reaktor event. Mosolyog azután a pár gun és tech élte tul a meghaltak emlékére 1500-méter magas emléktornyot épitenek.
azután sivár minden néha látják a delta komplex elejét és azon gondolkodnak hogy a pantheon nem pusztult-e el.
igy kiássák a pantheont és admin szobránál térdre borulva könyörögnek hogy ujra a  bőséges szigetüket lássák mint régen és admin megcsinálja.
igy a sziget ujra a régi:)
tricium: barna gömböc
glados:egyetlen plafonrol lelogo szem.
a romlott sziget egyetlen sivatag lenne.

Naplózva
[M] Kecsappp
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 376


WWW
« Válasz #4 Dátum: 2010.07.15 11:41 »

Öt tech elhajózott a szigetről, hogy keressen egy másik szigetet. Találtak is, de egy furcsa nép élt ott, valószínűleg a gunok ősei. Ezeket kiírtják pár nap alatt és a szigeten építenek faházakat és egy főépítményt. Akik a Stick-szigeten maradtak, azok később észrevették, hogy hiányzik öt katona. Elküldtek pár tengerészt és tudóst, hogy megkeressék őket. Végül megtalálták a szigetet, de balesetet szenvedtek és a hajó lesüllyedt a mélybe. Elúsztak a szigetig. A Tech-ek jelenteni akarták a főhadiszállásra, hogy megtalálták a szigetet, de az ott lakók elvették és összetörték az adóvevőket. Nem tudtak mást tenni, mint ott maradni és élni a szigeten. 1 hónap után már aggódott a többi tech és ők maguk keresték meg a szigetet égsiklóval (tech repülő) utazva. Ők is megtalálták, ám a szigetlakók akik elfoglalták a szigetet kilőtték őket 2 NOOB-lövedékkel. Páran túlélték, a többiek meghaltak. A túlélők ottragadtak a szigeten, ahogy a többiek is. A techek közül már csak a katonák maradtak a Stick-szigeten, azok is túl kevesen voltak és mielőtt a gun-ok elpusztítottál őket, ők is elmentek megkeresni a szigetet. Biztonságosan érkeztek a szigetre, de az ott lakók szétlőtték a járműveiket. Végül minden tech azon a szigeten maradt és egy áruló elárulta a gun-oknak is. A gun-ok megkeresték és megtámadták a szigetet, ezután a harc folytatódott. A techek pedig keresték az árulót, de nem jöttek rá, hogy ki az. Éveken át a gunok mindent megtudtak, amit a tech-ek kiterveltek. A tech-ek nem bírták tovább, minden erejükből az árulót keresték, de végül rájöttek, hogy nem tech volt az, hanem egy tech-nek álcázott gun. Kiderült hogy mióta az öt tech a szigetre érkezett, az egyikőjük egy kém volt. A gun-ok végig tudtak mindenről. A kémet kivégezték a tech-ek. A harc folytatódott a két sziget lakói között. Végül a techek kifejlesztettek egy fegyvert, amivel hatalmas erőre tehetnek szert. Ezzel a fegyverrel kiírtották a gun nép nagy részét és a Stick-szigetet is elfoglalták. A tech népnek ez volt a fénykora. A még élő gunok éveken át bujkáltak a tech-ek elől. De pár gunnak sikerült hajnalban beszöknie a fegyvertárba és megtalálta azt a fegyvert, amivel megölték a népük négy ötödét. A fegyvert 5 óra hosszáig tartott feltörni. Ezután a tech-eket visszakergették a másik szigetre. A gun-ok újra szaporodni kezdtek és később az egész Stick-szigetet ők uralták. A háború pedig folytatódott megint, csak már két külön sziget között.

VÉGE
Naplózva

Az élet szar játék és a grafikája is szar.
"Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen
Cappy- by kolta
"homokvér"- by Dark General
Kázmér- by Nesh
Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
bubendek
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 94

"oopsz"


« Válasz #5 Dátum: 2010.07.15 12:33 »

Miután a gunok kiverték a techeket, a kékek nagyon kevesen maradtak és ráadásul uralom alá hajtották őket a gunok!Nem volt szabad háborúzni mert a gun nagyúr megtiltotta,így a techeknek nyomorúságos életet kellett élniük mert béke volt és nem tudtak visszavágni!Történt egyszer , hogy a Maya templomnál a teleportnál 2 tech és 1 gun találkozott.A gun elkezdett parancsokat osztogatni és lövöldözni!Véletlenül eltalálta az egyik techet és az nyomban kiadta a lelkét!A másik tech bedühödött és megölte a gunt!A holtestet elrejtette az egyik bokorba de épp arra mentek a gun katonák a nagyúrral!Mivel a tech quadroval volt sorozatot adott le a katonákra!10 gunt sikerült megölnie de még így is maradt 5.A kék embert lefegyverezték de nem ölték meg!A techek hallották a nagy lövöldözést és látták a 10 holtestet.mivel többen voltak már mint a gunok simán elbántak és leölték az összes gunt kivéve a nagyurat.Összesen 10 tech vette körbe a nagyurat.Az volt a terv, hogy másnap reggel a hídnál kivégeztetik!Korán reggel már minden tech ott volt és csak a vezér utasítására vártak!Hirtelen nagy porfelhő látszott meg a távolban.10 hummer.
A techek nagyon megijedtek. Mikor odaértek a kocsik kiszálltak vezetőik és letérdeltek!Könyörögtek,hogy ne öljék meg a nagyurat!A techek tejesítették!1 évre szóló béke szerződést kötöttek!Ennek örömére hummer versenyt szerveztek!2 nyertes lett:a nagyur és a hős tech.

Én nem vittem bele semmilyen különleges eseményt, csupán egy egyszerű történetet írtam ami akár mesekönyvben is lehetne!XD
(remélem megvan a 100 betű XD)
Naplózva

<br /><br />Az élet akkor jó ha használják!<br />http://www.youtube.com/watch?v=NUTGr5t3MoY
-MH- Inad
Veterán tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 123


Olvasás kocka


WWW
« Válasz #6 Dátum: 2010.07.16 16:10 »

Egy Camel nevű gun mesterlövész szedi áldozatait a techek közt. Akárhol is jelenik meg, mindig csak egyikükkel végez és nyomtalanul eltűnik. A techek nyomozóbizottságot állítanak össze a legjobb embereikből. Ezek érdekes összefüggéseket tárnak fel a merényletek között: minden áldozat NOOB-os, és mind olyan épületek közelében haltak meg, ami a reaktorrobbanás következményeként jelent meg. Két gun beszélgetésének kihallgatásával megtudják a sniper nevét és lenyomozzák a fickót. Kiderül róla, hogy egy különleges osztag utolsó élő tagja, akik a robbanást akarták meghiúsítani, ám egy NOOB-os tech járőr végzett velük. Camel-t még a gunok is halottnak hiszik. Végül a techek összesítik a gyilkosságok helyszíneit és a reaktorevent miatt létrejött épületeket. Rájönnek, hogy csak a hídon nem járt még az emberük. Csapdát állítanak neki, odaküldenek egy NOOB-ost a híd tetejére, mintha őrködne. Közben persze a többiek körbeveszik a területet. Camel átsurran a gyűrűjükön, és a Radio Towerből leszedi a NOOB-ost. Ebből egy jó kis plazmaontással egybekötött üldözés kerekedik, a merénylő Hummerje azonban felborul a hídon. Azonnal megsemmisítő erejű tüzet nyitnak rá, majd később odamennek megnézni a maradványait. A teste viszont egész egyszerűen nincs ott!

Semmi extrát igénylőt nem raktam bele, de így képzelem a komplikáltabb részek megvalósítását:
Beszélgetés kihallgatása: egy tech egyszerűen leguggol egy bokor mögé, a két flótás meg elmegy előtte gyanútlanul... persze az operatőrnek gunnak kell lennie, hogy látszódjon a párbeszéd a buborékokban.
Lenyomozás: Egy kis reklám lenne az oldalnak... lényegében fel kellene venni, ahogy valaki feljön és beírja a keresőbe Camel nevét, amire nincs találat (rákerestem).
Átsurranás: Semmi extra, vagy ne legyen benne a filmben, vagy egyszerűen egy helyre nem kell őröket állítani.
Test eltűnése: Csak ki kell várni, míg Hummerestől eltűnik.
Remélem, tetszik.
Naplózva
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 456


Torchwood Team Member


« Válasz #7 Dátum: 2010.07.16 18:26 »

ELŐZMÉNY:
A reaktor felrobbanása egy tér-idő robbanás volt az egész univerzum szövetén, ami mindenhova elért az univerzumban ( múlt, jövő, jelen ), de még 1 párhuzamos univerzumba is. A reaktor felrobbanása következtében új épületek jelentek meg a múltból, és a jövőből is. Ahogy a Delta Complex is, csak Ez egy párhuzamos univerzumból ( vagy alternatív jövőből ) került ide, ahol a techek nyerték meg a háborút. De ennek nem szabadna itt lennie, mivel egy másik univerzumból származik. Ezért a 2 univerzum egy 1 pontban ( Delta Complex ) összekapcsolódott. És ezáltal szép lassan kezd összeolvadni. Eleinte egy-két esemény történt.

Egy gun 2 társával épp hummerrel járőröztek a Delta környékén, amikor a 2 társa csak úgy, nyomtalanul eltűnt. 1 hónap múlva eltűnt 1 tech kemper a feljáróról. A tech tudósok összegyültek a Delta tetejében, hogy megvitassák a történteket, és hogy megoldást találjanak rá. Az egyik tudós felvetette:
-Mivan, ha ez a reaktor következménye?
A többi tudós is erre jutott. Majd pár perccel később felszaladt egy tech hírnök.
-Uraim, elnézést, de 10 perce a semmiből előtűnt egy tech, és azt mondja, egy másik univerzumból jött.
A tudósok oda hívatták a techet, aki elkezdte mondandóját:
-Én egy párhuzamos univerzumból jöttem, ahol a techek nyerték a háborút. De váratlanul a Delta Complexumunk hirtelen felizott, majd eltűnt, és megjelent. 6 hónap múlva  tudósaink megfejtették az okát. Egy tér-idő robbanás történt 2009. dec. 15.-én, és ezért a mi, és az önök univerzuma kezd egymásba olvadni, mígnem mind a 2 elpusztul. Fejlett technológiánkkal sikerült egy univerzum ugró szerkezetet létrehozni, ami engem ide repített. Itt még Admin sem segíthet, mert nem tud egyszerre elég energiát teremteni, hogy szétválassza a 2 univerzumot. Megoldás csak egy van: Ha összefognak a gunokkal, hogy a Maya templom oltárjánál elolvassák egymás után az ősi ige két felét egymás után. Első fele Gun-ul, a másik pedig Tech-ül van leírva (*). Ezzel lehet megidézni iLOLdan-t (**) és 5 stickminátorát (***). Tudósaink szerint iLOLdan áldozata elég energiát szabadíthat fel, amit az 5 terminátora kontrollálna. Mindez úgy érhető el, ha a terminátorok körbeállják Admin szobrát a szobor alatti peremen, iLOLdan pedig alá ugrik, és egy gun meg egy tech kéri Admint ( mivel csak ő képes rá ), hogy áldozza fel (****) iLOLdan-t. Így elkerülik a 2 univerzum pusztulását. Ám van egy gond. Valamivel meg kell győzzük a gunokat, hogy ez nem egy csapda. A tudósok azt felelték, hogy hisznek neki, és hogy megteszik, amit csak lehet. Összehívták a gun tudósokat, és elmondták, mi a helyzet. Mivel a gunok csapdától tartottak, egy feltétellel egyeztek bele a dologba. Cserébe kérik magukhoz a Tech vezért, hogy ha becsapják őket, kivégzik a vezért. A tech tudósok tanácskoznak, de nincs mit tenniük, beleegyeznek. Így véghez viszik a tech utazó megoldási tervét, és mindenki megmenekül. De amikor vissza kéne adni a tech vezért, a gunok kivégzik, és a harc folytatódik.....  A techek annyira megharagudnak a gunokra, hogy mikor nem hazudtak, és a univerzumuk sorsa volt a tét, a gunok mégis megszegték egyességüket. Ezért, a másik univerzumból származó techet megkérték, hogy építsen meg egy teleportert, mert őnálluk már régen feltalálták azt. A tech bár először nem akart beleavatkozni az itteni harcokba, de végül megtette, amit kértek (*****). Ezzel a szerkezettel a techek magukhoz teleportálták a gunok fővezérét, majd outlanden kivégezték. A gunok azt hitték, hogy a Delta Complexben van, így oda 2-szer 10 katonát küldtek a kimentésére, de a techek sikeresen megölték őket. 3 hónapig azt hitték a gunok, h a techek csak fogságban tartják vezérüket, de amikor az egyik gun meghallotta 2 tech beszélgetését, amiből kiderült, h már 2 és fél hónapja kivégezték vezérük, a gunok hatalmas gyászba kezdtek. Nem tudták, hogy mit tegyenek vezető nélkül. Majd beismerték, hogy nem kellett volna megölniük a tech vezért, mert akkor az övéjük is élhetne. Később a techek rájöttek:
-Mivan, ha fel tudnánk támasztani vezérünket?
Megkérdezték a másik univerzumból származó techet, hogy tud-e valami olyat, ami vissza tudja hozni a holtakat. Ezt felelte:
-Igen, és nem is kell semmit építeni, hanem csak egy szertartást kell végezni ott, ahol megidézték iLOLdan-t. A techek megtették, és vezérük újra él (******). De hogy a gunoknak mégegyet odategyenek, elmondták nekik, hogy vezérük újra él. Így a gunok egyelőre vezér nélkül, a vereség szélén állnak, de küzdenek, ahogy tudnak.
                                     Ez volt eddig a legnagyobb győzelem a techek történelmében.


(*): Egy papír vékony modellt oda kell rakni, és ráírni vmi ciril betűs szöveget, mint az első filmben Adminnál.
(**): A modder sarokban lévő iLOLdan ,,fejrevalót" vki felveszi.
(***): A modder sarokban lévő Stickminátor ,,fejrevalót" vki felveszi.
(****): iLOLdan beugrik Admin alá, és /kill.
(*****): Vki ( akár én ) lemodellez egy kis henger alakú fülkét, majd a gun vezér egy teleportba lépve ( nem kell felvenni ) oda kerül.
(******): Mint az előző idézés, csak itt imádkoznak, és a tech vezér szintén egy teleporton keresztül oda jut.

Nem számoltam meg, de sztem meg van a 100 szó Vigyorog Am az előzményt meg az elején egy lapon le lehetne írni.


EDIT: Dani kedvéért: 533 szó
« Utoljára szerkesztve: 2010.07.21 10:08 írta Đzsiđzsi » Naplózva


,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester Vigyorog
,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit Vigyorog" xDDD By: cakko
Betonkezű 55andris
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 169


A Sajt Hörcsög gazdija *.*.


« Válasz #8 Dátum: 2010.07.18 11:25 »

Na szóval az lene az 5letem hogy lenne 1 gunos gyűlés ahol a gun vezér (rajta lene ez a samurai v mien sapka)egyszer csak meghal (/kill).a gunok körbe ülik és elviszik megnézni a halál okát ot fekszik a műtőasztalon (mod)és akor megnézik a vérét mikor az 1ik orvos kijelenti h ,,ez méreg,méreg van a vérében!"erre megdöbenek és tervezik a támadást csakhogy mert ma 1 ünnep van a techknél amikor poénból ugrálnak és lövik egymást.a gunok kitalálják hogy írtsák ki egymást így elküldenek valakit Adminhoz hogy szűnyön meg a techeknél a ne lőd felebarátod cuc.de mielőt odaérne a gun meghal (pár m-el a painti előt pajzs előt)ugyanis lelövi őt quadal 1 fejvadász(én).a gunok nem tudják mittegyenek.letámadják hát a bulizó techeket.csakhogy a 4 lawos az út során meghal mert a fejvadász teszi a dolgát .és szól rádión a techeknek hogy támadnak a techek elrejtőznek csak 2 noobos lövi egymást.a gunok másodparancsoka (jelenlegi vezére)nézi őket és mondja:,,biztos önrobantak az ostobák. akor most a lawosok 1 pillanat! hova letek a lawosok?!"eközbe 1 m4-es a fejvadász mögé oson és a fejéhez szegezi fegyverét.,,ne moszduj vagy meghalsz"-mondja-erre a fejvadász hátra ugrik ( a gun mögé) és lelövi a gun még ijetében elkezd lövöldözni de már késő.a fejvadász föléhajol:,,ch szánalmas".eközben a gunok lerohanják a 2 noobost akik rájuklőnek és előbújik a többi tech és megölik az öszes gunt.6 gun maradt 2 nő(mp5-el és hajjal)3 férfi (m4-el és szemüveggel) és a doki (mp5-el és sisakban )az egyik férfi a fejvadászra támad és meglövi a lábát aki etől legugol,nincs nála a fegyvere (mod)és mondja a gunos ,,ütöt az utolsó órád!" erre 1 robánás megöli a gunost (noob rejtekhejről) és a fejvadász ere anyit mond:,,mindig legyen B terved" majd ránéz a pantheonra és látja hogy mindjárt oda ér az öszes gun má bent vanak a nők és 1 férfi be megy a második is de a dokit lelövi a fejvadász (ezt meglehetne oldani hogy dusy te filmezed mp5-el hogy lelövik mintha te lenél az 1ik csaj és ki lenne írva hogy neeeee!)a gunok képtelenek elbujdosni a pantheonban (admin alat szobrok mögött) a techek meg ujonganak és ünepelnek.de a a megmaradt gunok rohamra indulnak (2 m4 2 mp5) és lelőnek pár bulizó techet mikor 2-őt lelő az ot lévő fejvadász ép a lépcsőn ment fel miko az ablakból meglátta őket és lőt a másikkettőt lefegyverzik és elviszik kbi-re ahol egymás után kivégzik őket.  


háát enyi lenne az én kis történetem bocs a helyesírási hibákért!
« Utoljára szerkesztve: 2010.07.18 11:31 írta -[LH]- 55andris » Naplózva

,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin

HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
Adam15
Veterán tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 148


Elmélkedő vándor a nagyvilágban


« Válasz #9 Dátum: 2010.07.18 14:56 »

Ezt én sem értem.
Na akkor az enyém:
10 tech egymásután leugrik outról. De előtte a rádióban bemondják hogy azért mert gunnak akartak születni. Később a techek megtalálják a holttesteket és elviszik őket adminhoz aki úgy dönt hogy feltámasztja őket de gunként kell élniük. A techek ezért fogságba ejtik őket. Ezt megtudják a gunok és elrabolnak 7 techet. Rádión leadnak egy üzenetet hogy ha nem küldik oda a 10 gunt akkor kivégzik őket. Ezt a techek el is végzik de egy különleges feladattal bízzák meg őket és egy chipet ültetnek a fejükbe hogy az mindig emlékeztesse őket a küldetésre. A küldetés az hogy amíg megpróbálják a fele barátságot feloldani addig csinálják azt amit kérnek a gunok tőlük. Így is történik és a fele barátságot is sikerül feloldani. Aztán aktiválják a chipeket amik működésbe is lépnek. A 10 katona nem csinálja tovább a küldetést mert még emlékeznek hogy miért ugortak le outról. Ezért a techek a chipeket egyesével felrobbantják. Mindig amikor egy felrobban azt az üzenetet küldik az életben maradóknak hogy engedelmeskedjenek mert a következő lehet hogy ő lesz. Az utolsó 2 megtörik és elkezdik ölni a gunokat. Aztán elfogják őket és a fele barátságot újra aktiválják. A 2 gun elmegy adminhoz és kérik hogy szedjék ki a chipet a fejükből. Admin ezt nem teszi meg hanem inkább teché alakítja őket. Ezután visszamennek a tech bázisra (delta komplex) és felrobbantják mert 8 társuk eset áldozatul. A 2 tech sem marad életben mert nem volt elég idejük elmenekülni. A gunok ezt látták és és klánbázison ünnepelnek.
Ez minimum 150 szó.
Naplózva

pistike
Rendszeres látogató
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 40


« Válasz #10 Dátum: 2010.07.21 14:04 »

Egy gun ki akar nyírni egy techet,a tech a panteon pajzsa mögé bújik.A gun tudta hogy lehet feloldani a pajzsot,rákeresett a neten.Beírta a kódot a chatbe,a tech meghalt.Senki nem tudott erről az esetről a techek közül,a bűnös gun pedig nem tudta hogy kell visszacsinálni a pajzsot.De elmesélte az összes gunnak az esetet,a gunok ki akarták használni.Amikor a techek gyűlést tartottak 3 gun odament,a technek nem szabadott fegyverrel gűlést tartani.Leöltek vagy 4 techet a többinek sikerült elmenekülnie.Így ment ez 1 héten keresztül,akkor Adminnak elege lett belőle,álcázott gunként bement a gunok főhadiukra.Azoknak a gunoknak akik a pantinál ölték a techeket egy microchippel beprogramozta az agyukat,hogy levessék magukat önkéntesen outról.A maradék gunt(alig 10 db)2 kivételével leölték.Azt a 2-őt akinek meghagyták az életét száműzték outra.


Amúgy a játékban pistike vok.
Naplózva

[/url][/img]

Tudok repülni!       LAWvav...
szakic
Veterán tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 137


Legbénább a bújócska döntőjében XD


« Válasz #11 Dátum: 2010.07.24 21:51 »

Na írtam egy újat az új kívánalmak szerint:

A techek nagyon legyengültek már csak a Deltában tartják magukat 10-en és várják az erősítést. Úgy tudták hogy 3 nap múlva jön az erősítés és addig ki kell tartaniuk. Ezt a gunok is tudták és minden erejüket a a Delta ellen irányították. Hatalmas öldöklés bontakozott ki ám a techek minden rohamot visszavertek. A második napon egy tech futár loholt a delta felé több gunnal a sarkában. A techek az összes üldözőjét leszedték ám mielőtt beért volta a techekhez egy orvlövész lelőtte. Ám egyikőjük kiszúrta és végzett vele. Majd ezután újabb gun rohamok jöttek és a techek is fogytak. A harmadik nap már csak 2-en maradtak a gunok követeket küldtek(*) hogy adják meg magukat de a két tech lelőtte őket. A gunok megindították az utolsó rohamot ám ekkor megérkezett a sereg és visszaszorították gonokat egészen a Lighthouse-ig így visszakapták a területük nagy részét. És már gonolkodtak a következő tervükön hogy vághatnának vissza a gunoknak.

153 szó

*: 3 gun 1-iknél fehér zászló=> Addig az egyik gun fegyvert kicseréljük egy fehér zászlóra.


Naplózva



Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/
[img]ht
(-PRO-) GamehunteR
Fórum függő
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1267


[+] [+]


« Válasz #12 Dátum: 2010.07.25 01:25 »

Pár tech békét akar, megpróbálnak mindenkit megfűzni, hogy legyen béke. Kifejlesztenek pajzsokat (egyszerű, fegyver helyére pajzs, sapka helyett sisak....), hogy meg tudják védeni magukat a gunok ellen miközben békét terjesztenek. A gunok nem akarnak békét, meg próbálják megölni ezért az összes techet, meg mert most sebezhetőbbek. De az új kifejlesztett pajzs sokkal jobb mint ahogy remélték. 99%-os védelmet nyújt a techeknek. Mindenre pajzsot raknak, a fegyvereket el is hagyják. És támadni ugyan nem, de védekezni profin tudnak. Így megy ez több héten át. Míg Admin megunja, senki sem halt meg az elmúlt 1 hétben, ez nem csata. A techek elkezdtek "legózni" (építkezni, felszerelni magukat, nem csatáznak) a gunok minden erejüket bevetették a techek ellen. De mind hiába. Admin eltünteti az összes pajzsot és fegyvert. A techek kétségbe esnek, mit tegyenek. Ellustultak, meghíztak a pajzs védelme alatt, nem képesek csatázni. A gunok ellenben erősebbek mint valaha. A gunok el kezdik ütni a techeket. Felvesznek mindent ami a kezükbe kerül, botot, követ, baseball ütöt, téglát, homokot, vizet, bokrot, mindent. A techek menekülnek fel a pirihez megkérni Admint, hogy tegyen mindent rendbe, adja vissza a fegyvereket. Ő először nem akarja, de tesz egy ajánlatot. Ideiglenesen vissza adja a fegyver, de ha a techeknek nem sikerül legyőzni az űrhajót akkor örök búcsút mondhatnak a fegyvereknek. A techek bele mennek. Itt a nagy nap, techek gyülekeznek, jön az űrhajő, azonnal lő mindenki, de ők nem látják, hogy a gunok is besegítenek, dobálnak köveket az űrhajóra (vagy már nekik is van fegyverük? Admin nekik is adja vissza? Düntsétek el ti. ) Tehát titokban a gunok is támadják a hajót, hiszen nekik is érdekük a fegyver megszerzése, a techek lemészárlása. De ez nem sikerül nekik. Így mindenki fegyver nélkül tér haza. A gunok és techek megbeszélést tartanak a békéről. Ha már úgy sincs fegyverük akkor mit tehetnének. Összefognak. Szép várost alakítanak ki, berendezik az épületeket, átfestik. Kiszépítgetik az egész szigetet. Azonban egy nap Admin és mindenki aki a phantiban van lejönnek, el akarnak pusztítani mindent és mindenkit. A techek és gunok megrémülnek. Elbújnak mindanyian. Adminék sokáig keresik őket míg rájuk találnak és lemészárolják mind.
Majd megvárják amíg újra kifejlődik az élet a szigeten. Először egysejtűekből, ............ xD
Admin új gun és tech katonákat teremt, ők harcolnak. Vissza kapják a fegyvereiket és dúl a csata. .

A dőlt betűs rész a saját torz agyam mellékterméke. Senki se vegye komolyan.
Naplózva

Szandií^^
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 277


Hmm


« Válasz #13 Dátum: 2010.07.26 17:12 »

Amit én kitaláltam,akár lehetne az új event is Vigyorog
igaz,kicsit mesejellegű..de akinek tetszik..az jó,akinek meg nem..az meg mehet a lődörgősbe xD

Szóval,a Gunok megunták már h a Techek minden épületben utánuk tudnak menni,ezért kitalálták h a Fantasy tower mellett építenek egy kiterjedt földalatti bunkert,ami teli van csak a Gunok számára ismeretes csapdákkal.Bele is kezdtek az alapok ásásába,amikor találnak egy titokzatos fémdobozt,amiről azt tartották sokan h elátkozott,sőt,még a kulcs sem volt meg hozzá.Hiába akarták titokban tartani,de a Techek is tudomást szereztek erről.Szerintük nem jó ötlet ha maguknál tartják,de ez a Gunokat nem érdekelte,tovább folytatták az ásatásokat.Bizony-bizony,tényleg átkozott volt az a doboz,mert az építkezés alatt egyre több baleset történt pl.:a falak beomlása és a robbanószerek maguktól,idő és beállítás előtti felrobbanása,ami miatt rengeteg Gun meghalt.Ez nem tántorította el őket a céltól..azonban később rosszabbra fordult a helyzet,a Lawban kilövés előtt felrobbant a rakéta és a többi fegyver érthetetlen módon elromlott.Egyetlen megoldás,hogy hobbijuknak,azaz a Tech irtásnak hódoljanak,egyetlen módja,ha a Techek fegyvereit használják,de ez a Gunokkal szemben nagyon lealázó lenne,ezért fegyverszünetet kötöttek a Techekkel.Azok bele is egyeztek,de egy feltétellel,ha a bunker építésében részt vehetnek.A Gunoknak nem tetszett a dolog,mert így teljesen feleslegesek a titkos csapdák,de mit volt tenni..beleegyeztek egy titkos,'örgögi' tervel,miszerint,ha befejezik az építkezést,az összes segédkező Techet megölik,de ugye ez még odébb van.Immáron közös erővel folytatták az építkezést,ugye a Techek is beszálltak az építkezésbe..ezért rájuk is hatott az átok,és velük is történtek balesetek,ezért sok Gun és Tech megijedt és nem folytatták a tervet.A megmaradó építész csapat gőzerővel folytatta a munkálatokat.Egy hét alatt sokra haladtak,de ugye sokan áldozatul is estek,a Gunbunker nagyrészt kész volt.Ekkor kezdődtek a nagy bajok,a sziget különböző pontjain földrengések voltak,amik erőssége napról-napra egyre jobban fokozódott.Újabb pár nap után Stickland 4 különböző pontján (az egyik az Alcompban,1 másik a Deltánál,harmadik a Pantheontól nem messze és az utolsó,a legnagyobb sokkal távolabb a sziget távoli csücskén) kiemelkedett 4,az emberi koponyához hasonlító hegy,amiből áradt valami orrfacsaróan büdös,kénes dögszag,stickenink elmenekültek a Maya piramis környékére,de a szagtól mégsem tudtak elég messze kerülni..már teljes a rémület.Ennyivel nem fejeződött be a dolog,az oxigén hiánya miatt egyre több stick betegedett le és a koponya formájú hegyekből lassacskán ömleni kezdett a láva.Az építkezést félbeszakították,mert ez már nem vicc és közös erővel a lávát tartották vissza,amivel csak lehetett.Teltek a napok..egyre veszélyesebb volt a szigeten maradni.A Techek már tényleg rászálltak a Gunokra h azt a dobozt dobják a lávába,mert különben minden elpusztul,a Gunok hajthatatlanok voltak és továbbra is maguknál tartották.A Techek végső megoldásként kitalálták h ellopják az átkos dobozt és végre megszabadulnak tőle,de ez nemvolt valami egyszerű ötlet,mert a dobozt felváltva őrizte 3 vagy 4 Gun.Újabb pár nappal a megbetegedések következte rengeteg stick meghalt és a láva is egyre közelebb került a menedékhelynek számított Maya templomhoz.Csupán 3 napjuk maradt,amíg teljesen el nem éri őket a vég.A sziget nagyrészét már teljesen beborította a láva.Egyik Gunnak eszébe jutott h mi lenne ha építenének egy csónakot és elmenekülnének.Alapelgondolásnak nem is rossz,de nincs szabad út a vízhez és Stickland határain kívül még nem jártak.Egy másik ötlet h mi lenne ha felmennének a Pantheonhoz,hisz ott a pajzs megvédi őket,igaz,ez sem rossz ötlet,de nincs antigrav,amivel biztonságban felmehetnének,gyalog meg nem tudnak a kavics miatt.Tanakodtak egy darabig,de semmi ötlet..Újabb 2 nap telt el,és az utolsó nap..alig maradt egy kis hely annak a megmaradt jónéhány sticknek,végső ötlet az lett h mindenki menjen a portálokba,vagy Klánbázisra,vagy Outlandra.A Techek előre küldték a Gunokat,akik el is indultak,de otthagyták az elátkozott dobozt,a Techek megragadták az alkalmat és ellopták a dobozt és a lávába dobták,de ám ezt a Gunok is látták.Nagyon megharagudtak a Techekre és felbontották a békét,de nemvolt idő h megöljék a Techeket,ezért a piramis belsejében őrséget állítottak a portálhoz h ne tudjon eljutni 1 Tech sem a Klánbázisra.A Techek nem tehettek mást,minthogy az Outlandra menekülnek.Pár óra múlva már minden minden elpusztult Sticklandon,de még sikerült a portálokat időben bezárni.És ismét két különálló népet alkot a Tech és a Gun,immáron 2 különböző szigeten fejlődnek,egymástól függetlenül..egészen addig,amíg nem találnak egy,a Sticklandhoz hasonló szigetet.


Oké,lehet h kicsit elragadtattam magamat,deee ha már szántam 3 és fél órát az életemből h ezt leírjam és a megfogalmazzam,azért elvárok némi(sok) pozitív hsz-t is
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.26 13:36 írta kléni » Naplózva

~Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.*

De igaz ez.. http://www.demotivalo.net/pic/1312069182-aR9tRk.jpg
Hector
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 525


MOD Master


WWW
« Válasz #14 Dátum: 2010.07.27 18:53 »

Az én storym:

"Megfogyatkoztunk." - hatásszünet - "A gunok ellen muszáj tenni valamit. Így megbíztam a kutatócsoportot, akik kifejlesztettek egy új védelmi rendszert. Az ultrafinom röntgenradar " - a kamera megmutatja - segítségével az összes gun lépését követni tudjuk." Ez a techek nagygyűlésén hangzik el, a techek főbázisán, amit nagy taps fogad. A teren sötét, a szöveget valaki felolvassa, és visszhangzik. Itt nincs háttérzene.

Mivel az új műszereket tornyokba kell felszerelni, ezért elkezdenek építkezni a techek. 5 tornyot építenek, a maja piritől a híd vonaláig. A jelenetben félkész tornyok láthatóak, amit kobak-fejrevalós techek "építenek". Ide bevágunk valami építkezés hangot. Egy gun sniper épp figyeli a tájat amikor észreveszi a félkész tornyot (rajzfilmesen: először átfut rajta, majd hirtelen visszanéz). Itt a célkeresztet látjuk egy időre. Szól néhány társának, hogy kapjunk rajtuk. Végül özzeáll 2 mp5ös, 2 m4es meg a csipás, és megtámadják őket. Egy építőmunkás tech viszon kiszúrja ahogy a hídon épp átjünnek. Ezért visszaverik a támadást (2 tech meghal).

Mivel a gun őröknek nem sikerült csak úgy leszedni őket, elmennek a parancsnokhoz. Egy irodában bőrfotelben ül (gugol) és szivart tart a szájában. A gun őr jelentést tesz, erre a főnök flegmán ennyit válaszol: "Válaszom azonnali rajtakapás."

A tech katonáknak a kutatócsoport épp bemutatja a cucc működését. A delta comp legfelső szintjén a toronyban vannak. A tudós épp mutatja a képernyőt: "itt láthatunk minden mozgást, például, ott egy gun" - eltűnik a pöttya képről - "és most nyírták ki." Egy katona közelebb megy: "Hagynézzem. Hmmm." Hirtelen megjelenik vagy 10 -15 pöttya képen. A katonák rohannak és bemérik a gunokat, mad csekély veszteséggel megnyerik a csatát, a gunok inkább visszavonulnak.

Helyszín: gun bázis. vöröskeresztes ládák mellett sebesült gunok gugolnak, meg még néhány sértetlen katona is arra mászkál. A gun vezér elmondja a tervét: "Egyetlen esélyünk, ha a tornyokat megsemmisítjük. ", Blablabla...

Egy rockosabb zenére előbukkan 5 hummer a domb mögül. A techek nincsenek sehol, ünnepelnek a bázison. Minden torony mellé odamegy egy hummer, és letesznek egy-egy nagy bombát (csak összevágjuk). Mutatunk egy visszaszámlálót, ahogy elindul. A techek közben előbújnak, támadnak. Hosszú csata, sok vágás, killek, stb. Az első torony felrobban. Csata, csata, csata, mégegy felrobban.
Végül már csak egy torony marad, és elfogynak a gunok. Jön a bombás szakember, néhány másodperc van hátra, egyre csakrabb vágás, kb 1 mpnél sikerül megállítani (jó tudod, ki gondolta volna).

A techek örülnek, zsír zene, ... stáblista hiánytalanul.

---------
EDIT: Most látom, hogy reggel tíz óra volt a határidő, de hogyha ez a legjobb, nehogy már azért ne ez legyen, mert lecsúszott a határidőről.
Naplózva


Adam Hector
Oldalak: [1] 2 3 4   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.032 másodperc alatt készült el 21 lekéréssel.