kléni
|
|
« Válasz #105 Dátum: 2010.08.09 00:22 » |
|
Igen, ez tényleg jobb. Bár az igaz, hogy ilyen szögből nem lehet így belenézni egy tóba
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #106 Dátum: 2010.08.09 23:40 » |
|
Csináltam egy kisebb fajta reklámot a játéknak, egyszerűt akartam, ami mégis megfogja az ember fantáziáját, és rákényszeríti arra, hogy azért töltse le ezt a kis játékot.. Remélem sikerült elnyernem némelyikőtök tetszését, ha nem az sem probléma; nem is rabolnám az időtöket! https://dl.dropbox.com/u/9873420/koltastickman.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #107 Dátum: 2010.08.09 23:47 » |
|
Nos az én véleményem, hogy nem régebbi képek kellenének. Skipén leírtam az okokat. A másik. A link miért ilyen kicsi és miért az aljára teszed az egésznek? Onnan tudja meg a "vendég" hogy honnan tudhat meg többet, honnan töltse le!Különben maga a kinézet jó .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #108 Dátum: 2010.08.09 23:55 » |
|
Igazából csak kettő kép van ami régebbi, az utolsó páros; a többi még a mai napig is megtalálható! A link szerintem ideális..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
|
« Válasz #109 Dátum: 2010.08.10 09:36 » |
|
Szép lett, én ugy csinálnám, hogy össze vissza legyenek a képek, és rá a felirat, ütősebb lenne a hangulata.
|
|
|
Naplózva
|
Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
Kaliber619
Új
Nem elérhető
"Egyes személyek miat nem írok semmit.."
|
|
« Válasz #110 Dátum: 2010.08.10 10:19 » |
|
Hét nekem is az ütött szemet hogy azok a retró cuccok vannak benne az utolsó 2-nél. A másik meg hogy kicsit jobban kiemelhetnéd a szövegeket szép körvonalakkal stb. szerintem ennyi lenne amit kell változtatni. Ja, alapjában véve szerintem jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #111 Dátum: 2010.08.10 10:27 » |
|
Nekem az üt szemet, h igazán a játékról, az egészről, nincs kép. Gondolok itt kb. a pantitól fotózva, amennyi látszik a játéktérből, mert az a bunkerben készült kép, semmit nem mutat. Ez mellett minden képnél m4a1 van annál, aki fotózott, pedig sokkal több fegyver van. Meg lehetne magáról a menüről is 1 kép, bár az annyira nem fontos. Ja és a pantit és érdemesebb lenne kivülről lefotózni, szemből, h látszódjonanak bent a szobrok, de azért a panti is, mint épület. Ha ezek megvannak, akkor szerintem egész jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #112 Dátum: 2010.08.10 15:35 » |
|
Jó lett Bőr tetszik a dőlés grt hozzá:PP
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #113 Dátum: 2010.08.11 11:03 » |
|
http://muro.deviantart.comAz eddigi legkomolyabb rajzolgatós program, amit láttam, ráadásul nem is Flash-es. Jó sok szűrője van, ha fent átkapcsolok PRO módba, akkor jobb oldalt lehet rétegeket is kezelni. Ja, és elvileg Wacom rajztáblával is lehet használni (Sapi ezt majd teszteld kérlek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #114 Dátum: 2010.08.11 11:10 » |
|
Nyomásérzékenységet nem tud a progi. Egyébként minden rajzprogram használható táblával, lévén a tábla majdnem egérként működik, amiben pluszt ad hozzá képest, az a sokkal nagyobb pontosság, érzékenység, és természetesen a nyomásérzékenység, nem is beszélve a kényelemről, amit a cerkával való rajzolás jelent az egérhez képest.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #115 Dátum: 2010.08.11 18:47 » |
|
No igen, jó dolog ez a tábla. Már egyszer sikerült beüzemelnem a bambuszom, azóta újra lett rakva a gép, még nem volt rá szükség.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #117 Dátum: 2010.08.15 11:56 » |
|
Hello mindenki, egy képet szeretnék tőletek ismételten kérni: Ugyanezt a képet meg tudnátok-e csinálni R betűvel a közepén? Köszönöm, Rudi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #118 Dátum: 2010.08.15 15:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #119 Dátum: 2010.08.16 14:41 » |
|
Tessék Goofre gondoltam összedobok neked valamit, mivel látom tetszenek az ilyesfajta dolgok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|