MeekE
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Sztereoszuptikus Javaládé
|
|
« Válasz #150 Dátum: 2010.08.27 21:37 » |
|
Megcsinálod a Bannert, jobb oldalt ott vannak a linkek. 2 Forum link is van (2.,3.). kimásolod az egyiket. Utánna fent rámész a Profilodra, baloldalt Fórum profil információ, lemész ott Aláírás beilleszted és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fanta
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 2010.08.28 14:10 » |
|
Megcsinálod a Bannert, jobb oldalt ott vannak a linkek. 2 Forum link is van (2.,3.). kimásolod az egyiket. Utánna fent rámész a Profilodra, baloldalt Fórum profil információ, lemész ott Aláírás beilleszted és kész.
Kösz a segítséget thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-D- Cody
1337 tag
Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
|
« Válasz #153 Dátum: 2010.09.07 17:22 » |
|
Köszi,Oli! Ez nagyon tetszik. Gyorsan le is cserélem a mostanikat.Jah és kérdezhetek valamit?Milyen skined van a Windows alatt,mert láttam skype on és nagyon tetszik.Esetleg egy letöltési linket?
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #154 Dátum: 2010.09.07 17:34 » |
|
"Asztal megtekintése II" topicban le van írva, hogy milyen operációs rendszere van, milyen háttere és hogy honnan töltötte le.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #155 Dátum: 2010.09.07 17:52 » |
|
Ja, oda leírtam. Amúgy ez hogy jön ide? Ezek nem feltétlenül alkalmazás ikonok, inkább honlapokra, programokhoz használhatóak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Cody
1337 tag
Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
|
« Válasz #156 Dátum: 2010.09.07 18:03 » |
|
Csak az ikonról...
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #157 Dátum: 2010.09.08 14:24 » |
|
VERSENY! http://news.deviantart.com/article/128272/A DeviantArt nevű oldalon indul egy verseny, ahol az EVE Online nevű játékba várnak egy hajót. Te magad tervezheted meg, viszont hasonlítania kell a már bent lévő öt faj valamelyikének hajójára. A méreteit 50 és 1000 méter között kell meghatározni, és a kész hajót mind a hat nézetből ábrázolva (elöl, jobb és bal oldal, hátul, alul, felül) kell elküldeni egy képet a DeviantArt-on keresztül, legkésőbb október 13 éjfélig. Ehhez természetesen szükséges az ottani tagság is. Referenciák a már meglévő hajókhoz, stílusmintaként: http://www.eve-files.com/media/corp/CIGAR/eve_chart_names-4096.jpgSok sikert minden próbálkozónak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.08 14:46 írta sadypisten »
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
JPShadowSniper1
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 2010.09.10 14:34 » |
|
Lehet 3D programmal is készíteni egyet? Mert ha igen akkor csinálok róla képeket és úgy küldöm be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #159 Dátum: 2010.09.10 15:30 » |
|
Ilyen alapon én meg lefotózom az eventet, és beküldöm hat különféle nézetben. Kicsit gondolkozzatok mielőtt kérdeztek, Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iZotee
|
|
« Válasz #160 Dátum: 2010.09.10 17:41 » |
|
Kolta! Te félreértetted e kreatív embör mondandóját. Az én szemszögemből legalábbis úgy méltem értelmezni,hogy ken csinál egy három dimenziós programmal egy hajót,és azt fotózza le. De te,mint gonosz,hogy is merted sérelmezni e hősies harcost? :O Mellesleg a tervezni a karjaim sajnos nem tanultak meg,én inkább a kész három dimenziós grafikát csinálnám meg. A referenciák meg túl szárnyalnak az én érzéki világomban,vagyis "Zotínak nem teccik".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #162 Dátum: 2010.09.11 20:57 » |
|
Az eredeti jobb.
A háttér noise, vagy net? (Ettől függ az osztályzatod.)
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #163 Dátum: 2010.09.11 21:20 » |
|
Netes, csak kerestem valami barnásat, mert nem sikerült pontosan kivágni. Jah és csak azért raktam fel, mert jól néz ki. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #164 Dátum: 2010.09.11 21:44 » |
|
Lehet 3D programmal is készíteni egyet? Mert ha igen akkor csinálok róla képeket és úgy küldöm be.
A lényeg a hat különböző nézőpont, vonalas rajz, vagy színezetlen render. Sok sikert, ha bele vág valaki!
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
|