Kedves Betonkezű
Szeretnék jelentkezni e nagyszerű klánba:
Halmi Ferenc vagyok,19. életévemet most nem rég betöltve épp Bordeauxban segítek bátyámnak a munkában.Legkedvesebb elfoglaltságaim a foci,a gördeszkázás,kézilabda és még sok egyéb sport,a focit már 11 éve űzöm szép sikerekkel.Electrot és a Technot szeretem a zenék közül,de mást fajta zenét is szoktam hallgatni.Szeretek bulizni,szórakozni,és felfedezni a nagy világot.
A játékot 2008 decembere óta játszom,sokszor abba hagytam volna,de a játék fantasztikus társasága vissza vonzott.Persze van pár eszetlen ember is a játékban,de azokon könnyen át lehet nézni.Természetesen aktívan játszok,fórumozok.Több nagy klánban is voltam,de az előző klánom,az általam alapított Hungarian Gunners volt,ahol 1 évet is eltöltöttem.A Stickmanen kívül sok más játékkal is játszok,például a Trackmania,Counter-Strike,és a WolfTeam.
Azért szeretnék ebbe a klánba jelentkezni,mert egy fantasztikus társaság,és jó példát mutat más klánnak is.Több tagot is ismerek a klánból,mint például BlueBoyt,Damiszt,Marcot,Janit meg Szabeszt.A többi tagot látásból vagy kisebb dumálgatásokból ismerem.Ha még van valami kérdésetek,nyugodtan mondjátok,szívesen válaszolok rá

.
Skype címem:killerhun92