JELackland
|
|
« Válasz #165 Dátum: 2011.07.07 16:59 » |
|
...pedig kemény 79 killel is be lehet kerülni a klánba. Végülis 15-en vagyunk, és még várunk 5 embert; ebből egy biztos visszajön: Rudi (mert Isten nem bottal ver).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #166 Dátum: 2011.07.07 17:10 » |
|
Inkább legyen unalmas,mint hogy ne tudjunk rólad semmit.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #167 Dátum: 2011.07.08 09:32 » |
|
Üdvözletem minden kedves Betonkezű klántagnak!
Úgy határoztam,hogy megpróbálok jelentkezni hozzátok.
Nos hát akkor kezdjük először magamról:A becsületes nevem Varga András jelenlegi életkorom 14 év.Budapesten,azon belül Zuglóban lakom.A Herman Ottó általános iskola diákja vagyok,következő tanévben lépek át 8. osztályba.Tanulmányi eredményeimet tekintve 4-es tanuló vagyok.Szabadidőmben szeretek mászkálni a környéken,haverokkal dumálni,gépezni,hörcsögözni,lőfegyverekről olvasni,majd lerajzolni azokat.A sport amit űztem az a lövészet volt,azért csak volt mert a télen fűtési gondok miatt nem lehetett járni amikor végre mehettem volna közbe jött az iskolai majd a kerületi kémia verseny és az ezekre való felkészülés miatt túl sokat maradtam ki éppen ezért apám (volt mesterlövész) azt tanácsolta,hogy inkább ne menjek vissza mert akkor kezdhetném elölről a gyakorlást,tanulás az meg már fölösleges ahogy ő mondta.Jelenleg egy kis dzsungáriai törpehörcsög boldog tulajdonosa vagyok Sajtika (Sajt Hörcsög) egy szép fehéres szürkés állat szerintem,jelenleg féléves.
Ennyit magamról a valóságban akkor most térjünk rá a stickes énemre 55andrisra:Magát a játékot kb 2,5 éve ismerem de 55andrisként csak 2-1,5 éve vagyok regisztrálva.Még iskolában mutatta az 1.3-mas verzió környékén az egyik barátom és elsőre nagyon megtetszett (mindig is szerettem a stickmanos játékokat de ahogy az egyik régi trailer-be volt hát a 2D-re már rá un az ember) éppen ezért otthon is feltelepítettem és elkezdtem játszani vele.Az első lövésemet az MPG-nevű fegyverrel adtam le a techesek oldalán.Ez a fegyver volt kb 1 évig a kedvencem is majd csak később kezdtem el komolyabban kipróbálni a többit nem csak úgy h megnéztem milyen.Jelenlegi killjeim :76513, hát volt időm játszani és viszonylag hamar bele is jöttem.Hetit nézve elég aktív vagyok általában 800 fölött vannak a killjeim (suliidőben persze csak kb 500-400).Ez alatt az idő alatt szereztem sok barátot,és voltam pár klánba is.Ezek a:hn(még az iskolában alapítottam kis klán létére elég sokáig megmaradt.Én oszlattam fel mert gyakorlatilag csak én voltam aktív benne),PSC(legend hívott meg azzal a szöveggel h másodalapító leszek,és akkor olyan ostoba is voltam,hogy elhittem.Később mivel alapító létére ő lépet ki először nem akartam h visszajöjjön a klánba de vissza jött és ezért kirúgott.),WR-LTS-SF (ugyanaz a társaság volt kb csak más néven.a wr feloszlott az lts-ből és az sf-ből pedig kiléptem) és végül a HG(Ez volt a legjobb klánom eddig ugyan sok kritikát kapott de a társasága jó volt. hát 1 évig bírta a legtöbben abbahagyták a többiek más klánba mentek).Fegyverek:mindet szeretem és használom persze van amelyiket ritkábban van amelyiket gyakrabban. Hát most ennyi jutott eszembe a stickről.
Miért akarok közétek tartozni?Azért mert szerintem ti egy jó,baráti társaság vagytok..Eleinte bizonytalan voltam de végül marc ösztönzésére megírtam ezt a jelentkezést.Hát remélem sikerülni fog a bekerülés ebbe a nagyszerű klánba.
Elérhetőségeim:Skype:varga.andras551 E-mail:55andris@c2.hu MSN:Nincs
Várom a pozitív illetve a negatív válaszokat és a végső döntést.
Üdvözlettel:Varga András az-az 55andris.
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #168 Dátum: 2011.07.08 09:35 » |
|
Egy gyönyörű, szép hosszú jelentkezés. Egy szép nagy IGEN.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.08 10:07 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 2011.07.08 09:44 » |
|
Szép jelentkezés, egyértelmű IGEN!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.08 10:07 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #170 Dátum: 2011.07.08 10:06 » |
|
Átgondolva: NEM. EDIT: Bocsi Blue és Huni az editért, de a helyesírási hibák szúrták a szemem, illetve cenzúráztam a csúnya szót xD Ne feledjük, kicsik is járnak errefelé
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.08 21:19 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 2011.07.08 10:39 » |
|
EDIT-eltem jelizésemet remélem ez jobban fog tetszeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #172 Dátum: 2011.07.08 11:17 » |
|
Helyesen írni és fogalmazni még mindig nem tudsz. Bár a helyesírás nem borzasztó, de a fogalmazás jó pár helyen...
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #174 Dátum: 2011.07.08 11:38 » |
|
IGEN!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #175 Dátum: 2011.07.08 12:29 » |
|
Ugye megmondtam, hogy lágyszívűek vagytok? Én majd az acc-rendszerben nyomok igent vagy nemet. Azt hagyjátok majd meg nekem! (Ez az a srác, akit nem éppen szép szavakkal zavartak volna el a fórumról, és még banolással is megfenyegették a tragikus írásai miatt?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #176 Dátum: 2011.07.08 12:44 » |
|
Igen sajnos én vagyok de annak már több mint 1 éve.
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #177 Dátum: 2011.07.08 13:44 » |
|
Szerintem egyikőtök sem olyan, hogy a Betonkezű tagja legyen. Egyelőre mindkettő nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #178 Dátum: 2011.07.08 14:27 » |