Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Dátum: 2010.08.31 13:17 » |
|
Ide kerülnek azok az emberek, akik megszegtek egy szabályt, és a moderátor figyelmeztette őket. 3 figyelmeztetés után kaphat bant az illető. Az eddigi figyelmeztetések ebben a táblázatban nem szerepelnek, mivel lehetetlen visszavezetni őket régebbre. További figyelmeztetések: -D- Cody: Negyedik, Ötödik, HatodikSzabesz-Kun: Negyedik, Ötödik, HatodikKami: negyedik, ötödik, hatodik666: NegyedikGulyko: NegyedikDani: NegyedikSP-k részére: Figyelmeztetéskor új hozzászólásba (itt) másoljátok be a hozzászólást, idézve. Mellékeljétek az indokot is! A cellákba az idézetet tartalmazó hozzászólást linkeljétek be, dátummal ellátva. Ha egy klánfórumon olyan van, azt a helyi moderátorok jelenthetik, egyébként nem adunk az ottaniakért figyelmeztetőt (kivétel keményebb esetek). A listára felkerülés elkerülésének érdekében olvassátok át a fórum szabályzatot: http://stickman.hu/forum/index.php?topic=10.0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.28 12:24 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.08.31 13:41 » |
|
A szóban forgó példahozzászólás, amivel bemutatom, hogyan is működjön a táblázat. Szóval ez egy olyan hozzászólás idézve, amit valaki elkövetett más topikban. A megfelelő topikban és/vagy PM-ben már elhangzott a figyelmeztetés, az idézet azért került ide, hogy ne legyen reklamálás abból, hogy valaki töröl egy üzenetet, és márpedig ő nem is írt ilyesmit. A link a figyelmeztetéseknél MINDIG az ide írt hozzászólásra mutasson, soha nem az eredetire.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.08.31 14:05 » |
|
**** espék
Flaming - Figyelmeztetés 1 b uzi admin
Flaming - Figyelmeztetés 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.08.31 14:13 » |
|
A büdös k urva anyá dat wómi
Flaming - 3. Figyelmeztetés -> Megy a bann
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.31 14:34 írta Tomi »
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.09.01 13:55 » |
|
tudod mit csinálj még meg ! A kistérképet, a map.rawot invertáld ,ha kell progi írok 3 perc alatt Nem kell hozá nagy ész Bocs, de ezért most jár egy figyelmeztetés. Először is mert flamerkedés, másodszor pedig mert te nem tudnál hasonlót, harmadszor pedig mert nem kell mindenhez hozzáfűzni valamit, csak hogy a te hozzászólásod legyen az utolsó a témában. Köszi! Egyértelmű. EDITbájMark: Átrakva gulyko figyelmeztetései közé, mert a Fanta felhasználó a(z egyik) multiaccountja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.28 15:28 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.09.03 14:18 » |
|
Akkor mégis miazanyád?
Figyelmeztetés: Flamerkedés kulturált megjegyzésre. Tényleg nem a megfelelő topikban pattogsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.09.04 19:58 » |
|
Mieza überlámaság itt emberek???Ez kettő kattintás...Akkor elmagyarázom,mert magatoktól ha pisztolyt szorítanák a fejetekhez,se jönnétek rá... Nah akkor: ftp://http//www.youtube.com/watch?v=Q2oU7bV1Cq8&feature=related <--- ez egy link...mi itt a bibi??Nézd meg újra : f tp : //h t tp// www.youtube.com/watch?v=Q2oU7bV1Cq8&feature=related NA AMI PIROS ba van azt kitörlöd fönt a link mezőből...Értelem a csúcson. Először gondolkodj,mielőtt rinyálsz...
Flaming - Figyelmeztetés 2.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.09.04 19:59 » |
|
Hűha, nemfigyeltem bocs, akkor se ilyen bunkó módon kell leírni.Mert mostmár a ****om kivan veled, komolyan.Szerintem meg "überlámaság", mindenkit kiakarsz oktatni, csak nézz már magadba.Akkor tajparaszt vagy.Ja, és bocs SP-k, hogy ide irtam fórumra, csak mostmár unom, Madát. Flaming - Figyelmeztetés 1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.09.09 12:56 » |
|
Hali!
Az elmúlt két napban nyitottál két olyan témát is, aminek külön alfóruma is van. Az új verziók a Híreken belül vannak bejelentve, és a témájukban lehet róluk véleményeket is alkotni. Vedd ezt első figyelmeztetésnek, és nagyon remélem, hogy többet nem fordul elő ilyen felesleges kihágás.
Üdv: sadypisten
A hozzá tartozó témát töröltem, ezt a PM-et küldtem FireFoxBoy felhasználónknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.09.09 17:51 » |
|
. Én is legszívesebben itthagynám az egészet,
Hidd el, megtehetnéd minél hamarabb. Amúgy kolta ennek a sok rinyának semmi értelme, 2 hetente leírod kb. ugyanazt más szavakkal... Nem tudom hányadik, mehetne a bann.. Meg neki is figyelmeztetés: Oszt' te kivagy!?...Majd Kolta eldönti,ha le akarja írni.Majd te megmondod neki...De legalább Kolta tudatja hogy elege van a sok f*sz ból,akikkel találkozik nap mint nap a játékba.Ezt hívják véleménynyílvánításnak. Lentre: Persze Kolta,mint mindig megint te vagy a hibás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.09.11 14:01 » |
|
Cody 2 nap bannt kapott a következő szöveggel: "2 nap bannt kapsz, nem megfelelő viselkedés esetén ez bizony több lesz... Az SP-k munkáját komolyan kell venni!"
És nem csak itt a fórumon, hanem a valós életben is ugyanolyan fontos a megfelelő magatartás! Lehet valaki jófej attól még, hogy nem szól be mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.09.11 14:24 » |
|
Egy témamoderátor, egy SP, egy Elit feladata a példamutatás. Benne van a szabályban, így ez is szabályszegésnek számít. Te hogy a *****ba mersz ide írni?
Ez (még) nem 1. figyelmeztetés, csak felkerült a szégyenfalra... Kérlek titeket, TI sem itt éljétek ki az egyes dolgozat dühét... Arra ott van otthon a párna, vagy akármi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.09.11 18:00 » |
|
Sztem is van elég SP, meg klénit én nem raknám SP-nek...
1. figyelmeztetés - Hsz hunting
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.09.11 18:31 » |
|
Egy aranyos vicc!(A vicc megértéséhez a végén katt a linkre)(ha végig olvastad) A fiam azzal állt elém, hogy szeretne egy tetoválást. Mondtam neki, hogy NEM, mi családunkban senkinek nincsen tetoválása, és neked sem lesz. Megkérdezte, hogy miért nem, amikor minden barátjának van már. Mondtam, hogy az egy flekk lenne a testén. Nem hagyott békén. Könyörgött, hogy apu kérlek engedd meg, csak egy rajzfilm hőst a hasamra.... Sok óra vitatkozás után megadtam magam és elhatároztam, hogy megengedem neki. Tulajdonképpen, rajzfilm hős, nem is olyan borzasztó. [LINK] 1. figyelmeztetés - 18+ kép (legalább cenzúrázd a p*csét ><) Te meg szedd ki a linket (Bolint voltam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.11 18:34 írta Bolint99 »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.09.14 14:04 » |
|
458. nem értem mér kúva nehéz kiírni a számot -.-''
Flaming - Figyelmeztetés 2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|