-MH- Mark575
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.09.15 09:58 » |
|
Szavazzatok nyugodtan nem harapok!
Hsz. hunting (?), + a második idézett hsz. egy általa nyitott topic volt, Lánger modjáról. - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.09.15 21:48 » |
|
Ez egy nagyon jó klán
ez egy nagyon erös és összetartó klánXD! ez egy nagyon erös és összetartó klánXD!
Hsz. hunting - Figyelmezetés 2.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.09.17 19:36 » |
|
ó hogy aza k***a ég-.-
Szerintem nem kell részleteznem - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.09.17 20:28 » |
|
Nesztek örüljetek megírom ezt az üzit és jöhet a bann, 2 napos minimum! Elegem van bizonyos fórumférgekből és azért írom ezt az üzit mert valami koholt szarral Tomi előbb-utóbb megszerezte volna a 3. figyelmeztetésemet. k**vára szánalmas, hogy egyes emberek az alapján ítélnek, hogy valaki egy fórumon mit csinál ****t sem tudnak róla de szimplán hülye ha az adott fórumon nem nyal be a menő arcoknak. egy két ember túl nagy rangot visel az IQ-jához képest. És igen kimondhatjuk kolta szétbaszta a FirePower klánt ha már ittartunk, ezt vitatta valaki? Kolta találomra szétbombázott egy több hónapos közösséget mert szimplán nem ment a szekér. Dettó oli ugyanez. ÉS mi lett a fórumból? A fórumférgek kiutálják azokat akik nem lesznek fórumférgek. Sok normális embert ismerek aki csak a fórumférgek miatt nem fórumoznak aktívan, hadd ne mondjak példákat.... Addig fel se nézek fórumra és remélem addig bannolva is leszek míg a fórumférgeket ki nem írtja valaki.. Csácsá
Csakhogy biztos legyen a "távozása".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010.09.19 00:58 » |
|
Figyelj csak JoeBlack ezt egy hónapja csináltam szívesen átadom neked ha tetszik! *KÉP* *KÉP* *KÉP* *KÉP* Bocs, de ezért kapsz egy figyelmeztetőt, mert más topicjában reklámozod a saját munkádat. Egyértelmű - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010.09.19 00:59 » |
|
Na akkor a stunt verseny első fordulója 2010. szeptember 19-én 17:00-kor lesz megrendezve. Ha a másik kettő zsűrinek megfelel akkor megvan mind3 zsűri ha valakinek nem jó akkor lehet pályázni a helyükre. Illetve a verseny résztvevői eddig: pox99 FC Béna bubendek blueboy JELENTKEZEK PLSSSSSS: SORRY H UTSÓ PILLANAT. Csupa nagybetű használat, offolás(?), amit már jóideje csinál, csak most untam meg. - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010.09.19 12:03 » |
|
(ez nem kérdés -.-) Fogpiszkáló-.- Mi(Ki) lennél, ha híres celeb lennél?
Mert már nyolcvanszor elmondtuk, hogy az ilyen szobákba ne chateljetek és ragaszkodjatok a téma címében és első postjában kért dolgokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.09.19 18:02 » |
|
megin mit csináltam h kaptam egy minuszt.
Offolás, hsz hunting, 3 hsz egymás után, plusz bugog teleoffolása. Figyi 2
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.09.21 14:03 » |
|
... és elhozta az egyik barátját aki megette a túrósbatyut és a családját a macska pedig élt amíg meg nem halt. Vége!
A topik első postjában adminisztrátor által megadott szabályok be nem tartása.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010.09.21 19:13 » |
|
Nekünk is lesz,de ba**ok elmenni. Amúgy Szánsájn tényleg aktivizáld magad egy pöppet,legalább hetente 2 szer legyél skypeN. Negyedik figyelmeztetés - Egy hét ban! Indok: káromkodás, előző hsz mondanivalójának ismétlése (Sensui aktivizálódása)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.09.22 18:07 » |
|
Lóf*sz
Káromkodás - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010.09.26 11:48 » |
|
Adam ennyit még énis tudok amúgy köszi xD akk csinálok 1 saját stickmenes játékot (jameg egy olyat csinálnék mint a hummer beleülsz az az már lőő mindenkit ) Jaés nem fegyó ötletet adnék.. azt a balekok is tudnak..-.- Csinálnék mondjuk 1 szőnyegbombázót. Mert megérdemli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010.09.27 20:12 » |
|
Off: Áljatok már le evvel a hsz tőrlésel!
Nem állunk le. Ami nem ide illik, az nem ide illik=töröljük. Ez van. És örülj neki, hogy most nem adok figyelmeztetőt, mert csak kismilliószor szóltunk, hogy nincs offolás...Folytatás: SzerszámLoL te vagy fórumzó? jót írtam és eggyik kitörölte.... Offolás többszöri felszólítás után, Szólánc topicban. - Figyelmeztetés 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010.09.27 20:13 » |
|
A) Nekem is állandóan törlik a hsz-emet.
B) Csak műanyag bázisú ragasztó van.
A) Offolás többszöri felszólítás után, szintén Szólánc topicban. B) Offolás többszöri felszólítás után, szabályok be nem tartása "Mi lenne ha...?" topicban. Figyelmeztetés 1.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.27 20:20 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010.09.28 15:13 » |
|
Kérlek adjatok egy linket egy jó stickmanes reklámozós képet^^
Nekem ez jön be nagyon, de akár egy kis szerkesztéssel ss-ot is rakhatsz. Jó lett gh wavawuva mivel csináltad nagyon jó Grat Mert nem az első nem témába illő hozzászólása, mert nem jó a szövegértése, és mert idegesítő sokadjára is ez a "wavawuva".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|