(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2011.02.02 17:05 » |
|
Nyelvtanon mondatelemzés. Diktáljuk a mondatot, tanár felírja és elemezzük. mi mondjuk ő írja. Jön az eredet határozó, tanár aláhúzza hullámos vonallal és oda írja, hogy Here. xDD (H mint határozó, ere mint eredet határozó.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zaphire
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2011.02.07 21:44 » |
|
Nekem fizika órán volt olyan, hogy az erőt tanultuk, és kellett hozni lufit, felfújni, elengedni... (hú de nagy kaland) és megszólal oszt társam h nem leszünk nyálasak? erre a tanár kiküldi, és mikor óra végén visszahívja pont fejbetalálja egy lufi és még a szeme sarka is nyálas lett. >>>Hát ne szórakozz istennel  Másik fizika órán tanuljuk h a tehetetlenség mértékegysége egy latin szó, a massa. erre megszólal egy gyerek (pontosabban csak jó hangosan súgta a tanterem másik felébe) annál a rugóerő(=Fr= force rugó) nagyobb, nem? (ehhez tudni kell hogy azokban a napokban volt az a balesete Felippe Massának, hogy fejbetalálta egy rugó futam közben) >>>Hát ne szórakozz Massával se  >>>Sőt, ne szórakozz Zohannal! (van egy ilyen filmcím)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2011.02.07 22:08 » |
|
Másik fizika órán tanuljuk h a tehetetlenség mértékegysége egy latin szó, a massa. erre megszólal egy gyerek (pontosabban csak jó hangosan súgta a tanterem másik felébe) annál a rugóerő(=Fr= force rugó) nagyobb, nem? (ehhez tudni kell hogy azokban a napokban volt az a balesete Felippe Massának, hogy fejbetalálta egy rugó futam közben) >>>Hát ne szórakozz Massával se  >>>Sőt, ne szórakozz Zohannal! (van egy ilyen filmcím) Kétlem, ugyanis Felipe (Bio)Massa balesete nyáron volt, és szerintem ti nyáron nehezen járhatattok fizika órára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaphire
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2011.02.08 14:32 » |
|
Másik fizika órán tanuljuk h a tehetetlenség mértékegysége egy latin szó, a massa. erre megszólal egy gyerek (pontosabban csak jó hangosan súgta a tanterem másik felébe) annál a rugóerő(=Fr= force rugó) nagyobb, nem? (ehhez tudni kell hogy azokban a napokban volt az a balesete Felippe Massának, hogy fejbetalálta egy rugó futam közben) >>>Hát ne szórakozz Massával se  >>>Sőt, ne szórakozz Zohannal! (van egy ilyen filmcím) Kétlem, ugyanis Felipe (Bio)Massa balesete nyáron volt, és szerintem ti nyáron nehezen járhatattok fizika órára. Jó nem emléxem már rá annyira:D de azt bítam h a lányok csak néztek h mit röhögünk. Ja és ha már ide írok akkor: Tesi óra előtt öltöztünk és meg akartuk szivatni oszt társam, erre monjuk h állj csak fel, erre ő: áll a f*szom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2011.02.10 18:32 » |
|
Massa balesete a Magyar Nagydíjon volt. (augusztus eleje)
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni? 
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag

Nem elérhető
Kerepes!
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2011.02.19 22:04 » |
|
Magyar tanár (igazgató): A fejetekbe fogom verni... Belétek verem minden áron... Fejetekbe verem ezt a (ge)címet!
2 évvel ezelőtt infóteremben sokat hülyéskedtem az osztálytársaimmal csomószor meg is döglöttek! (Mindenki gunba lángszóróval a Piramisnál én a gyár tetején Qad-dal.) Vajon ki nyírt ki kit többször?
|
|
|
Naplózva
|
 "Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher 
|
|
|
PIZZADOX
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2011.02.23 16:53 » |
|
A mai tesi órán tanár hozott rádiós zenelejátszót hogy tesizés közben szóljon zene (de minek?).Berakja a CD-t a tanár.Nem figyelte mi van ráírva a CD-re.Elindítja erre megszólal Ganxsta Zolee:Kész vagytok ge*ik?(Mert így indult a zene)Tanár égett,mi röhögtünk.
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
Royal
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2011.02.23 17:03 » |
|
Ma egyik barátoméknál volt ilyen "szülői előkészítő" mint a filmekben, tehát egy fiú, egy lány, gondozni egy játékbabát stb... Hozott pelenkát, mi meg bele a csokiszirupot. Matekóra előtt lámpára fel, bejön a tanár, mikor nem figyel galacsinnal heccsát a pellusra. Nokomment... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oránzs
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2011.02.23 17:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2011.02.27 19:31 » |
|
Itiootaaa OMG! A magyar gyerekek helyesírás terén itt tartanak. Ha ÍÍTi ódanézz akarta lenni akkor elnézzük 
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni? 
|
|
|
PIZZADOX
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2011.02.27 20:32 » |
|
Itiootaaa OMG! A magyar gyerekek helyesírás terén itt tartanak. Ha ÍÍTi ódanézz akarta lenni akkor elnézzük  sok IQ betyár.keménykednek de írni se tudnak.ez már nem OMG hanem OMFG 
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
[N] Djibril_Cissé
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2011.02.28 17:42 » |
|
Én és 2 haverom egyszer a portást dobtuk meg vizibombával, beragasztóztuk a retardált gyurcó(stickmanben a neve:hambi5c jelszava:lampa vagy lámpa nemtom) székét, meg elloptuk az ülést a portás bringájáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag

Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2011.02.28 18:27 » |
|
Ez tök jóó lett Sünee  Velem is sokminden történik  Csak hogy egyet említsek, múltkor iszonyatos ordítás meg sikítás hallatszott a lányöltözőből, és éppen már ment a tanár hogy mi a rák van, amikor az egyik csaj kirohant vécékefével a kezében, kettő meg utána, majd leálltak kardozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Problem ?!
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 2011.02.28 19:20 » |
|
Hát nem tudom,hogy milyen értelmi szintüek lehetnek azok a "lányok" akik unalmukban a WC kefét használják unaloműzőnek. 
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
|