Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.09.10 18:38 » |
|
Várom a következő részeket. Dettó. Amúgy én még nem próbáltam ki, mert (igen, sokszor ez a kifogásom) A sz*r gépnél vagyok, de mihamarabb végiogviszem! Surveyor lehet hogy könnyű lett meg rövid ,de azért jó lett.nekem kifejezetten tetszik pl.azért is mert nem csak szürke,szóval grat.
Te írtál előbb.
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.09.10 19:06 » |
|
OFF Könnyű, rövid, de igen legalább nem beton csak.
Ha ezzel célozgatni akarsz valamire akkor elmondom h a bscben nem a kinézet a fontos, hanem a skill, és hogy megcsináld.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.09.10 19:22 » |
|
Nem célozgattam semmire, csak véleményt nyilvánítottam. Én nekem az a jó challenge ami nem borzasztó könnyű, nem is nehéz és szépen van textúrázva. Bsc más falat . Amúgy még mindig ****ok az 5-6-al >.<.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.09.10 20:32 » |
|
gratulálok surveyor jó lett a 2. részt sajna nem tom ki próbálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.09.10 20:33 » |
|
Nekem valahogy nem tetszik de azért jó lett meg kicsit könnyű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.09.10 22:30 » |
|
Ez egész jó. Már csak azt kell megoldanod, hogy messze legyen a challenge a szárazföldtől :].
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alexmodder
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.09.10 22:42 » |
|
Á mosmár értem milyen könnyű lehetet a teleport challange de hát figyelj nem várja itt el senki hogy olyan módot csinálj elsőre hogy megszólal első módnak nagyon jó De könnyű Nézd csak meg! http://www.youtube.com/watch?v=H7KOqFZH5VQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
láng láger
1337 tag
Nem elérhető
Na aki beszó' annak szó' a kép.
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.09.11 07:25 » |
|
Á mosmár értem milyen könnyű lehetet a teleport challange de hát figyelj nem várja itt el senki hogy olyan módot csinálj elsőre hogy megszólal első módnak nagyon jó De könnyű Nézd csak meg! http://www.youtube.com/watch?v=H7KOqFZH5VQMegtanulod végre hogy a modifikáció(v valami ilyesmi) rövidítése nem lessz mód hanem mod?a mód a cs-be van h pl jail,pub,zm stb....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.09.11 09:01 » |
|
Ez egész jó. Már csak azt kell megoldanod, hogy messze legyen a challenge a szárazföldtől :].
Meg a piramis is a közelben legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.09.11 14:31 » |
|
Meg a piramis is a közelben legyen. Megoldottam. Úgy van, hogy egy bunker odateleportál az első részhez. Utána mikor kivitted az 1. részt, a tetején van a második részbe vezető teleport. Eddig ennyit változtattam. Utána lesz a, hogy víz alatt lesz az egész de ezen még dolgozni kell.
|
|
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.09.11 19:15 » |
|
Általad készített vízre gondolsz? A játékbeli vízbe ha belemész (nyakig), meghalsz. Akár van benne épület, akár nincs.
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
Crepslay
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.09.11 20:35 » |
|
nagyon várom a hármat is! biztos jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Crsple:by SgtChris Cres:by Gulyko Crashplay:by a lowok Cresap: by Dr.KamikazEE
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.09.11 21:15 » |
|
Általad készített vízre gondolsz? A játékbeli vízbe ha belemész (nyakig), meghalsz. Akár van benne épület, akár nincs.
őő.... nem. a játékos vízre hogy nehezítcsem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.09.12 15:04 » |
|
És olyan lesz, mint a bsc6 (víz fölött van), vagy az épületek egy része beleér a vízbe?
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010.09.12 15:16 » |
|
És olyan lesz, mint a bsc6 (víz fölött van), vagy az épületek egy része beleér a vízbe?
Hát... Olyan lesz hogy csak az alját fogja bevenni a víz... ÉS ha leesel akkro a btc 1. részéről kell kivinni újra az 3. részig . Így lesz. Még em tom h fogom megoldani de majd kitalálom. Éssss... Még a 3. részét fejlesztem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|