(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.10.18 18:38 » |
|
vagy van amikor nem jó a textúra benne tehát nincs textúra sry valaki segítene
Na ennek fuss neki még egyszer, úgy hogy értsem is. Tehát nincs textúra az épületeken érted ? A tévedések vizén evezkélsz drága gulyko barátom. Ha nincs letextúrázva akkor el se indul a játék.Az viszont megint más ha a data mappából kitöröltél egy textúrát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.10.18 18:54 » |
|
Sziasztok! igen is "on" vagyok csak nincs időm megcsinálni/kijavítani a modot.Feltöltöttem a szerkesztős file-t aki kijavítja annak nagy hála !!!!
Köszi előre is.
|
|
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.10.18 20:03 » |
|
Ömm nem szekálni akarlak de mi ez már h a TE mododat MI fejezzük be? remélem vki sürgősen kijavítja mer már éget a vágy h kivigyem (én vettem észre a bugot mikor koczkultam) idegesítővolt h nem tudtam tovább jutni már nagyon vártam a 4. részt és erre mind1 köszönöm hogy megalkodtad ezt a challangét (megszállott challanger vok )
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.10.18 22:18 » |
|
Ömm nem szekálni akarlak de mi ez már h a TE mododat MI fejezzük be? remélem vki sürgősen kijavítja mer már éget a vágy h kivigyem (én vettem észre a bugot mikor koczkultam) idegesítővolt h nem tudtam tovább jutni már nagyon vártam a 4. részt és erre mind1 köszönöm hogy megalkodtad ezt a challangét (megszállott challanger vok ) Nincs mit. De téll sok a tanulni valóm, nem érek rá :S.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.10.19 06:48 » |
|
A családi problémáidról mi nem tehetünk Ha elkezdted csinálni, akkor fejezd is be Valamit valamiért... de nehogy egy modell elkészítése miatt bukj meg
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2010.10.19 14:24 » |
|
A családi problémáidról mi nem tehetünk Ha elkezdted csinálni, akkor fejezd is be Valamit valamiért... de nehogy egy modell elkészítése miatt bukj meg Jó van na lusta vok . akkor megcsinom én mert iylen szépen kérted xDE:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.21 20:47 írta Surveyor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.10.20 16:40 » |
|
Köszi,gyorsan javisd ki mert szerintem az utolso rész lenne a legjobb mert jo hosszú és nekem nagyon bejön a magasság is : D.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.10.21 20:43 » |
|
Kész van a javítás. (ismétlem magam): Ha továbbra is van/vannak benne hibák, csináljatok képet róla és amint tudom kijavítom. E-mail címem: surveyor400@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2010.10.22 14:49 » |
|
Mert csak ide-oda hajigálják a dolgokat tervezés és mindennemű mérés nélkül, figyelmen kívül hagyva, hogy egy stick mekkorát tud mondjuk ugrani ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.10.22 16:32 » |
|
fel kell futni rajta... meg van az jól csinálva. Direkt olyan meredek az ott, mert ha végigfutsz rajt akkor fellő és ott is vagy. KÉSZ!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.22 16:45 írta Surveyor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2010.10.22 21:22 » |
|
XD találtam egy vicces textúrát (képet hamarosan rakok) abc betői vannak a deszkán az mi akar lenni survi?
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.10.22 21:43 » |
|
Rajtamaradt az alaptextúra, nem direkt van. Amúgy én is láttam SOK helyen...
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.10.22 22:03 » |
|
fel kell futni rajta... meg van az jól csinálva. Direkt olyan meredek az ott, mert ha végigfutsz rajt akkor fellő és ott is vagy. KÉSZ!
Az vissza-fel lő.... Így érdekes lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.10.22 22:12 » |
|
A BSC (Big Stick Challange) 4,5,6 ehhez képest babapiskóta (bocs bani ) -Aki ki tudja vinni (isten fián kívül) az szoljon ezt a modot jövő karácsonyig se lehetne kivinni (max cakko-nak vagy Tiger-nek) elképesztő h ilyeneket raknak fel szégyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|