Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2010.10.25 17:10 » |
|
Egyáltalán nem esélytelen . .. . . . nincs olyan nehéz mint a bsc........
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2010.10.25 17:54 » |
|
Sziasztok! Végre, visszakaptam az accaim, tehát végzem itt a "munkámat". Kipróbáltam a BTC.-t, de szerintem túl könnyű. És ezt tényleg javítsd.
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2010.10.25 18:04 » |
|
AZ "ezt" kép nem műkszik... szúrd be hiperlink-kel akk múkodni fog bejön egy fehér lep azt h javítsa ki
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2010.10.25 18:33 » |
|
Ez nem lehetetlen, valahogy sikerült... A vége előtt benyomtam a gugolást, és fölröppentett Viszont http://imagerz.com/QEJADUtvAwMEVg1EGAVR <--- ezt javítsd! (ottlét közben nem sikerült printelni, lecsúsztam ) Az itteni linket, ahol írta, hogy "javítsd". Na :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2010.10.25 18:35 » |
|
Az imagerz nem megy (megint.....).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2010.10.26 08:14 » |
|
Nem muszáj megmutatni megint hogy hol a hiba . . . . .Már mindenki tudja
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2010.10.26 19:50 » |
|
Mindenféle, a hibával kapcsolat javítási kívánságokat mellőzzétek, majd egyszer ki lesz javítva, addig játszatok az alap játékkal...
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
kukacka
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2010.10.29 17:45 » |
|
a 3. rész a legjobb szép volt Surveyor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2010.10.29 18:05 » |
|
persze h az a legjobb hiszen azt VÉGIG lehet vinni jó lenne már én márf nagyon várom a 4. rész befejezését hajrá surveyor
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2010.10.29 22:42 » |
|
persze h az a legjobb hiszen azt VÉGIG lehet vinni jó lenne már én márf nagyon várom a 4. rész befejezését hajrá surveyor Készen van és teljesen ki javítottam. Számoltam is! Ki is vittem! úgyhogy perceken belül elérhető lesz
|
|
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2010.10.30 10:10 » |
|
VÉGREEEE húúú erre vártam grat surveyor (télleg ki vitted? mer ha igen akk :O én csak nézek ) most töltöm és végig tolom ha tudom végre yesss és ömm mikor lesz verseny? EDIT:bakakilok kakit se látok sehol megcsináltam a textúrát (amitől láttam az előzőben) de nem műkszik egyszerűen nem látok SEMMIT igy nem tom kivinni PLS csinálj egy textúrát és PÜ-be elküldöd a linket me igy nem lehet vele játszani.... EDIT2: VÉGIGVITTEM HUHÚÚÚÚH nem hiszitek el nesztek: huhh de méj és a vége (magasabbra vettem a fényt... 2 órába tellett és végigvittem elsőként (ha kell még kép rakok fel van még csak a legjobb 2-őt raktam fel)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.30 13:54 írta (-FreekilL-) Dragon123 »
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2010.10.30 15:10 » |
|
nem hiszitek el nesztek:
Ha videóval bizonyítod mások is elhiszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2010.10.30 18:28 » |
|
de miért ne hinnék el (fraps-al laggol a game) nem csinálom végig még 1x mer nemtom nemtudok mit csinálni rakhatok fel még képet mer van még de mást nemtok mer csak képem van bocs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
666™
Veterán tag
Nem elérhető
|N3wbee117| REACH Rank: Lt. Colonel grade 2
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2010.10.31 08:41 » |
|
nagyon kiráály 1-2-t végigvittem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2010.10.31 10:03 » |
|
most h mind a 4-et kitoltam a kérdésem LESZ MÉG? nagyon jó lett először arra gondoltam béna meg minden de egy re jobbat és jobbat csináltál szerintem mindenki várja az 5-öt (ha lesz ) hajrá surveyor... mi megvárjuk ennek a fantastic challange sorozat kövi részét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|