-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2010.12.09 16:54 » |
|
Messi szerintem 1ft-ot nem ér, tényleg csak nagyra van sztárolva . A bíróról meg... inkább nem mondok semmit. Hajrá Real. Én is Real szurkoló vagyok,de szerintem Messit nem lehet leírni. Ha olyan lábad, lenne mint Messinek a jobb,szerintem már világsztár lennél. Am szerintem Messit NEM lehet egy lapon említeni C.Ronaldo-val. Messi sokkal jobbigaz.Messi jobb mint Ronaldo szerintem(bocs a ronaldo drukereknek). Sztem Ronaldo egozik,vaganykodik a cseleivel.......
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2010.12.09 20:41 » |
|
Addig ne szidjatok senkit, ameddig nem tesztek le annyit az asztalra, mint az az adott személy. Azért utánozd Ronaldo "biciklizgetését", nem vagyok Ronaldo fan., de azért senkit nem kell megszólni. Az, hogy most nem egy hetero alkat, az nem a mi dolgunk, hanem az övé. Messi sem tökéletes, pláne Iniesta, és Xavi nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2010.12.13 00:15 » |
|
Ma is hengerelt a Barca.
Erről jut eszembe: Hogy köszön Guardiola Mourinhonak? Adj egy ötöst!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.02 03:34 írta -ELIT- sTofii™ »
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2010.12.13 00:18 » |
|
Ma is hengerelt a Barca.
Erről jut eszembe: Hogy köszön Gouardiola Mourinhonak? Adj egy ötöst!
Ez jó Stofi Stofi láttad a mai Barca meccset?Király volt ma is a játékuk.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2010.12.13 00:25 » |
|
Persze, hogy láttam. Nekem nagyon tetszett, fergeteges játék volt, minden gól előtt iskola játék... Nagyon úgy néz ki, hogy belejöttek a fiúk és az a 616 perc kapott gól nélkül. Úgy érzem Gouardiola nagyon összerakta a védelmet és nem csak azt a középpályát és a támadósort. Az elmúlt három év alapján kijelenthetem a Barca játsza a legszebb és a legeredményesebb footballt egész Európában, sőt a világon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2010.12.13 11:42 » |
|
Ha már vicc, akkor a 2010. évi VB legaljasabb poénja:
A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” - Nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2011.01.01 16:44 » |
|
NEM kétséges a barca egy jó focicsapat.most összekerült az arsenal-al de az arsenal remélem megveri!!!!!!!!go arsenal.meg a barcának szurkol mindenki meg mindenki azt hiszi hogy ö a legjobb csapat de azért azt ne feledjük el hogy az inter megverte a bl döntőbe.meg gondolom mindenki azt gondolja barca simán megveri az arsenalt (gondolom jogosan gondolják)de akkor is nem lehetetlen megverni a barcat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2011.01.01 16:48 » |
|
Peti az egyik szemem sír a másik nevet.Angliába Arsenal a kedvencem,Spanyoloknál a Barca.Tavaly ugyan ez a párosítás volt,akkor a Barca simán ment tovább.Idén persze már más szelek fújnak,de szerintem a Barca most is túl lép az Arsenálon.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2011.01.01 16:49 » |
|
Akárki mondhat bármit a Manchester United a legjobb :p.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bilux
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2011.01.02 04:25 » |
|
NEM fognak nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2011.01.02 04:36 » |
|
Fogadhatunk is.
A Barca Mindig minden körülmények között nyer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2011.01.02 13:22 » |
|
fradi tudom jól játszik a barca de az arsenal is most verte meg a chelseat 3-1 re tegnap (január 1.)megverte a birmigham cityt 3-0 ra igaz elötte 2-2 játszott de jó formában vannak.nem tom én nem szeretem a barcat.nem tom miért de nem szeretem.igaz nem menőznek de mindig megnyerik a mecsseket már unom egyszer jól megkéne őket alázni .remélem jó lesz a barca-arsenal meccs.megtudja nekem valaki mondani hogy mikor lesz ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2011.01.02 21:01 » |
|
Tartalékosan és álmosan győzött a Barca. Ez a nyitó meccs unalmasra sikeredett bár Pedro lőtt két szép gólt, valószínű, hogy a következő mérkőzésre vissza nyeri tavalyi formáját a Barca. Az eredmény 2:1, a szó a studióé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.03 16:49 írta -ELIT- sTofii™ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|