Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #150 Dátum: 2011.01.03 21:45 » |
|
Arshavin már nem olyan fiatal, 25-26, ha jól tudom. német alapemberek nem a világ legjobb focstái? Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem, hogy az egyik legjobb. Azért nem véletlen lettek 3.-ok a vb-n. jövőre lesz az 1. hely is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #151 Dátum: 2011.01.03 21:53 » |
|
Sajnálom de jövőre nem lesz vb. Ha már kiveséztük a Bayernt akkor jöhet a Barca, amelyre épült a Spanyol válogatott játékosok és játékstílus terén egyaránt. Engem kérdeztek tulajdonképpen 5-10 évig még biztos, hogy fogják hozni ezt a színvonalt és akkor rettegj világ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 2011.01.03 21:56 » |
|
Sajnálom de jövőre nem lesz vb. Ha már kiveséztük a Bayernt akkor jöhet a Barca, amelyre épült a Spanyol válogatott játékosok és játékstílus terén egyaránt. Engem kérdeztek tulajdonképpen 5-10 évig még biztos, hogy fogják hozni ezt a színvonalt és akkor rettegj világ.
Bocsáss meg, lusta voltam kiírni, hogy eb-n, de szerintem ez magától érthetődő volt tartsa ezt a szinvonalat a barca, csak nem biztos, hogy elég lesz a győzelemhez. Mourinhonak kell egy kis idő, míg csapatot formál a Madridból. Akkor aztán lesz itten alázás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #153 Dátum: 2011.01.03 22:03 » |
|
Ezek szerint nem teljesen. Mourinhonak nem idő kell, hanem egy más felfogás és hogy ne ugyanazokra a posztokra igazoljon a Madrid mert lehet, hogy van 6 támadó középpályás amikor védő egy se. Személy szerint én tisztelem, becsülöm de meg lehet nézni Gourdiolát aki egyetlen szezon alatt jutott el a Barcával arra a szintre ami neki az Interrel csak pár év alatt sikerült. "Ha a Hollandok Ebt nyernek megeszem a kalapom!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #154 Dátum: 2011.01.07 00:17 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=_bQ-jgCuml8&feature=related Ez nagyon parádés meccs volt, amikor vissza játszották a gólt, egyből jött a második. http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI Ez is egy emlékezetes meccs volt, vertük Beckham-éket.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
[FC]Ronaldo88¤
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 2011.02.10 21:32 » |
|
Szerintem az a baj a mai magyar fociban, akik kikerülnek akadémiákról tehetséges srácok azoknak van egy bizonyos pont a z életükben amikor eldől, hogy milyen futballista lesz belőle ott elbuknak.Volt ez a U21-es világbajnokság ott sikerült a bronzérem és egyből azt gondoltuk, hogy egy jó csapat lesz.Szerintem a Gulácsinak, Németh-nek már válogatottban kéne játszania.De ezt nem használják ki.Meg a második probléma az, hogy sz*r helyekre eligazolnak, elsietik a klubváltást.Ezzel kéne egy kicsit várni mert a Németh Krisztián is leigazolt a Liverpoolba mégis a 2. csapatban játszott sokáig utána meg Görögországba leigazolt.De nézzük Dzsudzsák példáját 2-3 szezont volt a Debrecenbe és utána elment külföldre ahol egy olyan csapatba ahol már rögtön berakták a csapatba és alapember lett egyből.Meg kellett nyilván valóan Várhidi Péter aki felfigyelt rá.Kell olyan ember is aki ért a fiatalokhoz és tudja, hogy egy komoly játékosról is lehet szó.Ennek az is az előnye lehet, hogy a külföldi csapatok pár millió euróért leigazolják a tehetséges játékosokat.Meg a saját bajnokságunkat is kell megerősíteni és ott szerepeltetni a fiatalokat mert leigazolnak harmadfokú senkiket akiket erőltetnek.Igen is szerepeltetni kell a Magyar fiatalokat!Meg ami még fontos az az pénz.Kellenek jó szponzorok és növelni a klubok bevételét és még több akadémiát létrehozhatnánk.Meg szigorú akadémiákat kell létrehozni mert itt a közelben egy akadémia van és ott ilyen kinyalt fenekű neveletlen tajparasztok fociznak és megtanítani őket az illemre is mert az is számít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 2011.02.10 23:18 » |
|
Van aki elsieti a klub váltást, van akit megvesznek, ha oda akar menni, ha nem.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #157 Dátum: 2011.02.10 23:25 » |
|
Ronaldo,ez azért van ,mert nincs már klubhűség,hanem mindenki csak a pénzt nézi.Oda mennek ahol többet keresni,bármelyik országba is kell menniük a tehetséges magyar fiataloknak.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
[FC]Ronaldo88¤
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 2011.02.11 07:15 » |
|
Ez is baj, hogy már a pénz lett az Isten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #159 Dátum: 2011.02.11 13:06 » |
|
Eléggé régóta az, legalábbis sport terén.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 2011.02.11 13:08 » |
|
Mindenhol az, de ebbe ne menjünk bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kalló peti
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 2011.02.16 17:27 » |
|
Ma Arsenal-Barcelona!Go Gunners!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #162 Dátum: 2011.02.16 17:30 » |
|
Csak ismétlődjön meg... Mit szóltok a tegnapi Milan buktához?
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 2011.02.16 18:44 » |
|
Csak ismétlődjön meg... Mit szóltok a tegnapi Milan buktához? Tudtam, hogy nyerni fogunk. Amúgy meg Hajrá Arsenal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 2011.02.16 18:45 » |
|
Csak ismétlődjön meg... Mit szóltok a tegnapi Milan buktához? Tudtam, hogy nyerni fogunk. Amúgy meg Hajrá Arsenal. Dettó. Mindenki, ha a Barca ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|