|
(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
Senki Alfonz (és igen, olyanom van, mint a képen)
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 2011.08.07 19:22 » |
|
Rájönni rájöttem én is hogy hogy kell, csak valami hiba van a sütikkel állítólag és nem tudok írni. ( Kléni ezt mondta. )
|
|
|
Naplózva
|
The darkest player of the game - by Tiger
|
|
|
|
(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 2011.08.07 19:24 » |
|
Így van! :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 2011.08.07 19:27 » |
|
Azt elfelejtettem belesorolni, hogy minden amit ebben a házban csináltál, fotók, festmények, esetleg valami barkácsolt cucc, mind a múlté.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 2011.08.07 19:31 » |
|
Azt elfelejtettem belesorolni, hogy minden amit ebben a házban csináltál, fotók, festmények, esetleg valami barkácsolt cucc, mind a múlté.
Banán, milyen igazat mondasz!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 2011.08.07 19:40 » |
|
Nem lehetne benyújtani egy petíciót? Most okosat mondtam nem kell fikázni, találj ki jobbat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 2011.08.07 19:49 » |
|
Télleg pl. mint a suliba, hogy ne mindig főzelék legyen, itt meg, hogy legyen a régi fórum.Amúgy facebookon van is rólla szavazás.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 2011.08.07 19:53 » |
|
Két dolog miatt kell az új fórum: 1.) Kléni gyakorol (ez az, amit mindenki leszar) 2.) Könnyebb karbantartás, konfigolhatóság, az adminoknak egyszerűbb meló.
Egy szó, mint száz, majd megszokjátok. Mindent tud az a fórum is, mint amit ez. Sok minden át lesz importálva (ha még nincs ...), erre van lehetőség, és ki is lesz használva. Tehát az adataitok, képeitek, phaszságaitok nem fognak elveszni. A design miatt meg Olit szidjátok, ne Klénit. Személy szerint kicsit átláthatatlannak tartom az új fórumot, ezen lenne mit javítani, de egyelőre inkább próbáljátok szokni. Ha nem jön össze? Marad a keménymag, mint mindig ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 2011.08.07 20:04 » |
|
Kléni non-public is gyakorolhat. Lehet, hogy meg fogjuk szokni, de nem lesz ugyanaz. Az nem az a fórum, ahol megtörtént az a sok minden ami itt. nem lesz ugyanaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 2011.08.07 20:11 » |
|
Ez az élet. Semmi nem marad utánunk, és a Föld, és az Univerzum nagyon jól meglesz az emberiség nélkül is. Pillanatnyilag az új rendszer béta állapotban van. Klénit lehet ugratni, hülyíteni, és... javaslatokat tenni neki, idővel be fogja építeni a kívánságokat. [quote kléni|Általános|Offtopic|555]...Elismerem, hogy vannak még hiányosságai, amiket meg fogok csinálni, addig élvezkedjetek a másikon ... ha van ötletetek, hogy legyen jobban elválasztva, ne tartsátok vissza.[/quote] Ami hátráltatja klénit, az az, hogy egy perverz kismalac.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 2011.08.07 20:13 » |
|
Nem hiszem, hogy kéne ezt a fórumot még konfigolni. Arról nem tudok, hogy az adminoknak most olyan nehéz dolguk lenne ennél a fórumnál, de nem hiszem hogy így van. Karbantartásról semmit nem tudok, tehát abba nem szólok bele. De így is 3-ból 2 dolog amellett áll, hogy jó ez a régi fórum. Nekem, mint átlag felhasználó, semmi bajom nincs vele, sőt szeretem hogy ilyen. Én teszteltem a fórumot, de őszintén még mindig nem szoktam hozzá az új stílushoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 2011.08.07 20:17 » |
|
Maradjon meg mindkét fórum.Úgymondva az új ház lesz kihalt.
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 2011.08.07 20:18 » |
|
Na annak végképp nem lenne értelme...
|
|
|
Naplózva
|
|