Kléni non-public is gyakorolhat.
Lehet, hogy meg fogjuk szokni, de nem lesz ugyanaz. Az nem az a fórum, ahol megtörtént az a sok minden ami itt. nem lesz ugyanaz...
Idióta ... Ez kb olyan, mint ha ez a fórum designváltozáson menne át. Alapvetően ezért is volt szükség az új fórumra, ezt nem lehet az új design-hoz igazítani, nem elég nyílt hozzá a fórummotor. Vedd úgy, hogy a fórum marad, csak épp más köntöst kap. Ugyanazok az emberek lesznek ott is, mint itt, ugyanazokat a lehetőségeket kapjátok, mint itt, csak a rendszer lesz számunkra (moderátoroknak) jobb. Korrektül megírt moderálási rendszer, büntetéspontozás, tisztességes bannrendszer (nem kell kínlódni a szégyenfallal pl). Ugyanúgy megy tovább minden. Ja, és nem mellékesen, már itt sincs meg sok minden, ami megtörtént, hála a moderátorok áldásos munkájának. Hidd el, a lényeg egy designváltás, nem pedig apokalipszis.
Ragaszkodom hozzá.
Itt nőttem fel.
Ehhez meg csak gratulálni tudok, kölykök. Gratulálok, komolyan, hogy itt élitek a fiatalságotok. Ennek azért vannak más "fórumai" is, lehetőleg IRL körülmények között. Még egyszer, gratulálok!
Lehet hogy ledől, de nem buldózerrel mennek neki.
Kléni, igen megtörtént lesz, nem törlődik ki a tér-idő kontinuumból, de nem tudom majd például megtenni, hogy elolvasom a szép pillanatok első hszeit, a régi szép időkön mosolyogva.
Ott is lesz szép pillanatok, egy kattintásba kerül Kléninek a régit importálnia oda (na jó, talán nem egy kattintás, de nem sok) ... Plusz ahogy emlékszem, a "szép pillanatok" erősen moderált lett azáltal, hogy csak képeket lehet (legalábbis valami ilyesmit írtunk az elejére) lehet bele postolni, a szövegelés meg offban menjen, az tényleg egy, a legjobb pillanatokat megörökítő galériaként működött. Plusz, ha szépen megkéred Klénit (meg Alex is belemegy), szerintem szívesen odaadja neked a fórum összes anyagát exportálva. Hja, és a "Szép pillanatok" fele már nincs is meg, mert mindenki azt a csodálatos képfeltöltés.hu-t használta régebben. Egyéb kérdés?
Átvinni át tudnám, de alex azt mondta nincs értelme.
Van, amit érdemes, van, amit nem. Azért ne hogy már minden halott, trash topik átmenjen, amit soha, senki nem néz.