Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2011.07.05 09:10 » |
|
Egy dolgot nem tudok,JEL hogy tudott össze killelni 5k-t ?
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2011.07.05 19:15 » |
|
Egy dolgot nem tudok,JEL hogy tudott össze killelni 5k-t ? Két és fél év az közel 900 nap; így egy napra 5-6 kill jut, tehát 4 óránként egyszer-egyszer összekillelem magam nagy kínok közt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2011.07.06 19:46 » |
|
JEL, mi lesz David!UAZ!-zal és Joe de Niro-val? Csak mert a klán adatlapján nem láttam az ő nevüket kiírva, h jelentkezzenek. Bár Joe inaktív, de mi van Dáviddal?
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2011.07.07 09:34 » |
|
A klán adatlapján te is változtathatsz nyugodtan, nem Szentírás, ami ottvan; továbbá te is küldözgethetsz körlevelet, pm-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2011.07.07 11:21 » |
|
Tudom, már észrevettem, de nem mertem kiírni a nevüket, mert lehet, h direkt nem volt ott. De akkor kiírom őket.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2011.07.07 11:34 » |
|
Dávidot azóta nem láttuk, amióta kikergettük a klánszobából skypeon. =] XDDD Akkor aztmondta elmegy aludni, lehet még nem kelt fel?!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2011.07.07 12:40 » |
|
xDDDDD (TROLLO)LoL xD Hát akkor ébreszd fel Csipkerózsikát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2011.07.07 12:54 » |
|
Kejjé fel ..meg nem hallod, janika szól! Semmi. Amúgy dzsi majd jövők csak mégnézem az új Rometeket aztán beszéllni akarok veled. am. lehet egy két hétig inaktiv leszek mert a gépem ratyii:S
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2011.07.07 13:28 » |
|
Nem röhög! ...szóval beszólt nekem ez a Huni-gyerek, és súlyos lelkiválságba kerültem. Még mindig nem röhög! ...szóval az lenne a kérdésem, hogy pillanatnyilag mi a minimum hardverkövetelmény a játék futtatásához? (Amikor még voltak azok a lángszórós figurák, akkor még a Turion 64 2 GHz, 1 Mb RAM, GF Go7300 64 Mb bőven elég volt. Most ezen eldöcög-e a játék?) Továbbra sem röhög! Akkor még a W2K SP4 - ami a legkirályabb wines oprendszer (az NT4 SP6 után ) - jó volt alá, most is fennáll-e ez? Mostmár lehet röhögni, ...szóval Huni kedvéért az év végéig elmegyek 5500 killig. Úgy tűnik marcnak igaza volt, http://old.stickman.hu/forum/index.php?action=profile;u=6672 , nem nagyon siet vissza az akolba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2011.07.07 13:49 » |
|
Ave Jesus! Ave Jesus! Ave JEL! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2011.07.07 13:55 » |
|
Hehe. Az acc-rendszerben jelizett. Kungnál érdeklődöm, hogy ne egy ál-Fantát vegyünk fel, vagy az igazit utasítsuk el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2011.07.07 13:57 » |
|
Szegény F(@)antának nincs meg az eredeti accountja szóval nem tudjuk most mi lehet a baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2011.07.07 14:32 » |
|
nincs meg az eredeti accountja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|