Hello, re, stb.
Örülök hogy ennyire aggódtok a játékért, közösségért, értem
Ebből látszik hogy valóban fonos nektek. Nekem is. És valóban dolgozom rajta amennyi lehet.
De halljátok, kiveszek egy ónap szabit amig nem dolgozom a játékkal és már forradalom van!
Nyugodjatok meg, egész nyáron doglozni fogok vele, de először is leszögeznék három dolgot.
1) Kedvtelésből csinálom a játékot. Ez nem kereskedelmi dolog ahol muszáj hallgatnom a userekre mert attól több pénzem lesz. Nem, egyszerűen örömmel tölt el ha nektek tetszik meg jó érzés alkotni valamit. Viszont ha nem tetszik... hát az ellen se sokat tudok tenni, dolgozok rajta annyit amennyit jónak látok.
2) A játék (mint midnen) unható. Átlag ember egy, legfeljebb két hét alatt megunja. Ilenkor szépen jászani kell vmi mást aztán egy hónap múlva visszajönnni, valószínüleg úgyis lesz sok szép őjítás benne. A pálya átrendezése ezt nem oldja meg, a többi ojjektum is csak egy bizonyos határig kitolja ezt a megunási időt. Szóval ne b*sztassatok azzal, hogy rendezzem át a pályát.
3) Ha sokat mondjátok ogy csináljam már, csináljam már, akkor úgy érzem kényszerítve vagyok és semmit, de tényleg SEMMIT nem utálok jobban annál, ha kényszerítenek, így ha sokat kértek csak kevesebbet fogok vele dolgozni
Ennyit mára, kösz, hogy elolvastad