[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #630 Dátum: 2010.12.05 03:02 » |
|
Én próbálok minnél több helyen hirdetni! Most hirdetek:Honlapon: www.newworld.eoldal.hu, anyám fénymásolt szórólapokat azokat bedobom a póstaládákba vagy felragasztom oszlopokra, klánháborún is úgy hogy beirom klán névnek hogy Stickman Warfare (-SW-) és ki írom a klán adatlapjára a linket ami behozza az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
haha123
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #631 Dátum: 2010.12.05 08:34 » |
|
Én a sulimban montam sok gyereknek de a mi osztájunk szarnak tartja de van vagy20ember akinek megmuttatm,de sokam metineznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #632 Dátum: 2010.12.05 19:48 » |
|
Én a sulimban montam sok gyereknek de a mi osztájunk szarnak tartja de van vagy20ember akinek megmuttatm,de sokam metineznek Én is suliban reklámozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #633 Dátum: 2010.12.05 22:35 » |
|
A reklámozáshoz lehetne ezt a QR-kódot használni. Úgyis már egy rakat ember mászkál mindentudó okostelefonnal a zsebében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #634 Dátum: 2010.12.05 22:38 » |
|
És ezt hogy? Mit kell csinálni? Hova mutassam? Mikor?
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #635 Dátum: 2010.12.05 22:40 » |
|
Hogy ha csináltok honlapot akkor csak egyszerűn rakjátok ki a logót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #636 Dátum: 2010.12.06 17:42 » |
|
A reklámozáshoz lehetne ezt a QR-kódot használni. Úgyis már egy rakat ember mászkál mindentudó okostelefonnal a zsebében. Neee, középen egy pálcikaember van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #638 Dátum: 2010.12.06 17:53 » |
|
A reklámozáshoz lehetne ezt a QR-kódot használni. Úgyis már egy rakat ember mászkál mindentudó okostelefonnal a zsebében. Neee, középen egy pálcikaember van És tényleg hozza a stickman.hu-t.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #639 Dátum: 2010.12.15 12:01 » |
|
Esetleg ha kapnál 1 logo a Stickről vagy 1 animációt és a kép fölé lenne írva a címe akkor azt kirakhatnád pl: fészre vagy honlapodra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #640 Dátum: 2010.12.15 20:42 » |
|
én szivesen reklámozom a stickman-t de hogyan? embereket nem tok meg hivni mert nem tom hol kell talán ha párplakátot kiráknánk akkkor az nagy reklám lene XD
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #641 Dátum: 2010.12.15 23:08 » |
|
"Hé te, ismered a Stickmant? Nem? Nézd meg az oldalt!+
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #642 Dátum: 2010.12.16 18:16 » |
|
Lehetne készítenie 1 animációt,amely ki lehetne rakni ilyen hirdetéskehez,biztos,hogy látatok már,hogy rámész a xy oldalra,és oda ki van rakva hogy Farmer-ama (csak ez jutott hirtelen eszembe ) és oda lehetne mondjuk a sticket is rakni, nos szerintetek ez jó ötlet ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #643 Dátum: 2010.12.16 23:08 » |
|
Én már 600szoróéapot raktam posta ládába! Amúgy kb.Már 90 embert meghivtam a játékba!
Szerintem úgy reklámozzáka stickmant, hogy szórólapokat osztogassanak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #644 Dátum: 2010.12.17 16:32 » |
|
Lehetne készítenie 1 animációt,amely ki lehetne rakni ilyen hirdetéskehez,biztos,hogy látatok már,hogy rámész a xy oldalra,és oda ki van rakva hogy Farmer-ama (csak ez jutott hirtelen eszembe ) és oda lehetne mondjuk a sticket is rakni, nos szerintetek ez jó ötlet ? Szerintem te a google hirdetésre gondolsz. Az pedig nem ingyenes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|