-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #210 Dátum: 2010.05.30 14:23 » |
|
Mond meg nekem miért nem lehet vesszőket használni hogy megértsük mert ha írnál a ha hogy és a mert elé vesszőt a meg felsorolásokba az nagyon jó lenne segítene megérteni ja meg a külön álló részek közé is illik veszőt tenni.
Igen, így vessző nélkül, legyen egy jó játéka, bár lehet így nem olvassa el, az ilyen, s hasonló emberek csak a saját faszságuk értik. Ha valakit megsértettem, annak megmondanám, hogy most éppen az volt a cél.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Fűrészké/Ádám
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 2010.06.03 16:39 » |
|
én a suliba 8. osztályosok letöltötték első verziót még akkor taltáltam rá 2009. már. 10 asszem és 15. kor regiztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #213 Dátum: 2010.06.05 18:02 » |
|
A tesómtól . Aki természetesen a haverjaitól tudta meg, akik vagy infóórán vagy csak úgy a suli gépen találták meg, ezt már nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #214 Dátum: 2010.06.10 16:53 » |
|
Én az iskolában,informatika órán találtam rá a Stickman-ra amikor láttam, hogy a 8.-osok ezzel játszanak és gondoltam magamba, hogy itthon is kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
pox99
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 2010.06.21 13:19 » |
|
Én a yútúb-ba írtam hogy stickman kerezsgéltem és ott volt hogy: Stickman Warfare:Outland base jump.Megtetszett és ott volt az oldal rámentem és így jutottam ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #216 Dátum: 2010.06.22 12:06 » |
|
Néztem a youtube-n a videókat, és láttam POD videóját aminek az volt a címe, hogy Cigány GPS xD És ott a Megjegyzésnél láttam, hogy lelehet tölteni ezt a játékot és gyorsan regiztem és már nyomtam is:P
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
iZotee
|
|
« Válasz #217 Dátum: 2010.06.22 12:08 » |
|
Gamemaker fórumon,Mark(Mark575) userbannerje a Stickman Warfare volt. Rákattintottam(még a régi szar leptopommal)és alső ránézésre hülyeségnek láttam. De letöltöttem,és megtetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 2010.06.22 12:10 » |
|
Én a híres cigány gps-ből xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #219 Dátum: 2010.06.23 13:04 » |
|
Nekem Zselé mutatta, mikor átmentem hozzá. Elsőre nem tűnt túl fantáziadúsnak gépfegyveres pálcikaemberekre lövöldözni, szóval nem is próbáltam otthon. Aztán egyszer csak rávitt az unalom, és teljesen rákattantam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #221 Dátum: 2010.06.23 13:50 » |
|
Osztálytársam mondta a rossz pc játékok blogot, ahol volt egy link az ízigémörzre, ahol volt egy link ide. Így.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Gyümi
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 2010.06.23 15:52 » |
|
Nekem 1 haverom mutatta még tavaly áprilisban nem játszottam sokat vele de december óta már majdnem minden nap feljövök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuku
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 2010.07.02 19:43 » |
|
Nekem is egy haverom monta,hogy talált egy tök jó játékot,és hogy própáljam ki én is.Egy ideig úgy voltam vele,hogy jó,majd máskor kiprópálom,de amikor eszembe jutott és épp unatkoztam kipróbáltam.Azóta szinte csak ezzel játszok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jancs-mh
Vendég
|
|