KeTC |-||_| P
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Paradicsomszószmaster
|
|
« Válasz #180 Dátum: 2010.01.08 23:49 » |
|
Ádám: A honlap most indult, ne számíts nagy dolgokra még. (szr honlapkészítő ) Oli: Négy üzenet igen, sokan -szal én is- lámaságokat írtak a fórumba, KisRévay-nak nehéz dolga van így egyedül
|
|
|
Naplózva
|
Én vagyok a ketchup a szenyádon, vigyázz mert kicsurgok!
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #181 Dátum: 2010.01.09 00:06 » |
|
Azt hittem a kockákat kérdezi. Na mind1. Egyébként, aki ide piszkiít (pl Tyson ájjál már le!Csak szétoffolod a fórumot. Ok nem offolok abbahagytam. 10 perc múlva:Rendben Bilux.Nme offolok. Kb ez a szinted.Láma ) Na, az is láma. Ez mehetett volna offtopicba. KEcsapp, ajánlom figyelmedbe az MS FrontPage-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KeTC |-||_| P
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Paradicsomszószmaster
|
|
« Válasz #182 Dátum: 2010.01.09 00:22 » |
|
Na, az is láma. Ez mehetett volna offtopicba. KEcsapp, ajánlom figyelmedbe az MS FrontPage-t. Mégegyszer gyengébbek, vagyis rudi kedvéért: Nem én vagyok a honlap admin, nem én készítem, és nem dönthetek küldjetek levelet kisrévaynak.
|
|
|
Naplózva
|
Én vagyok a ketchup a szenyádon, vigyázz mert kicsurgok!
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #183 Dátum: 2010.01.09 12:37 » |
|
Nem nekik kellene levelet küldeni KisRévay-nak hanem neked. Ha jól tudom, te vagy a klán tagja, nem mi.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #184 Dátum: 2010.01.11 18:15 » |
|
Mi a véleményetek a FirePowerről? Egyszer már kérdeztem,de törölték
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #185 Dátum: 2010.01.11 18:41 » |
|
Mi a véleményetek a FirePowerről? Egyszer már kérdeztem,de törölték Akkor se érdekelt minket, ezért lett szerintem törölve.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #186 Dátum: 2010.01.12 07:48 » |
|
Kicsit bénák a szabéályok, ezek az általános, minden kisklánban megtalálható izébizék. De egyébként nagyon szépek lettek a medálok, érdemes klánoldalukon megnézni! Tehát szerintemn nem is olyan lámák. Csak azok a tagok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #187 Dátum: 2010.01.12 08:01 » |
|
Nehéz olyan tagokat szerezni,akik maradnak sokáig. Ezek a tagok köröbelül olyanok,pár tagot ismerem is...
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
joczo
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 2010.05.02 17:34 » |
|
A -(K.O.S)- a legjobb klán!XD Nem összbe(mondjuk ott se vagyunk utolsók),de heti top. 1 szoktunk lenni(de ez változó,de mindig benne vagyunk a top10ben az bizti)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #189 Dátum: 2010.05.02 17:48 » |
|
Jah, meg vagytok k. 35-en...-.-
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #190 Dátum: 2010.05.02 17:49 » |
|
44-en, kecsap a pontosság fontos .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy
Vendég
|
|
« Válasz #191 Dátum: 2010.05.03 12:43 » |
|
Nem értem mi a bajotok azokkal a klánokkal amelyikben sokan vannak? Egyátalán nem lámák. Csak a ti zavarodott elmétek hiszi azt hogy lámák, mert mást se tudok mondani csakhogy : -.- meg hogy lámák. Meg azzal próbáltok kitűnni a nagyobb tiszteletű emberek előtt, hogy a s*ggüket nyaljátok meg hogy minden kijelentésükre igazat mondtok meg lenézitek azokat a klánokat amelyek nincsenek benne a top10ben vagy amelyikben 16nál több tag van...öcsém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #192 Dátum: 2010.05.03 13:44 » |
|
Egy normális klánban oda figyelnek arra, hogy max. létszám 18. És hogy ne lámuljanak. Lehetnek attól jók, jófejek meg minden ami ehhez tartozik, de nem kell 50en lenni egy klánban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #193 Dátum: 2010.05.03 13:50 » |
|
Nem értem mi a bajotok azokkal a klánokkal amelyikben sokan vannak? Egyátalán nem lámák. Csak a ti zavarodott elmétek hiszi azt hogy lámák, mert mást se tudok mondani csakhogy : -.- meg hogy lámák. Meg azzal próbáltok kitűnni a nagyobb tiszteletű emberek előtt, hogy a s*ggüket nyaljátok meg hogy minden kijelentésükre igazat mondtok meg lenézitek azokat a klánokat amelyek nincsenek benne a top10ben vagy amelyikben 16nál több tag van...öcsém.
Nem értem, mért az osztogatja az észt, akinek fingja sincs az egészhez. Meg az is vicces, hogy mindig a leglényegtelenebb dolgokba kötsz bele.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #194 Dátum: 2010.05.03 13:51 » |
|
meg lenézitek azokat a klánokat amelyek nincsenek benne a top10ben
Nos tudod ez nem pont igaz.
|
|