sadypisten
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009.04.26 17:51 » |
|
Sim City.. Abba is mi volt az értelmes? Építed a város azt ennyi.. -.-" Rosszabb mint a travian.. Praetorians. Ismeri valaki? Egy egész jó kis feelinges stratégiai game, amit úgy szint lehet multizni. Haverokkal szoktam tolni néha hámácsin.  Az SC egy nagyon jó játék, csak tudni kell vele  Praetorians-t természetesen ismerem. De nem volt hangulatom végigtolni. Hosszú volt és unalmas. Pedig jó játék volt. Csak kevés volt benne az izgalom.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel. 
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009.04.26 17:59 » |
|
No igen. Én már a tutorial után rögtön meguntam XD Haverokkal viszont nagy fun 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tetra
1337 tag

Nem elérhető
Fórumremete
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009.04.26 18:03 » |
|
Tomi: mi a jó a stickmanban? ANnyi az egész, hogy mészéslősz... Most jutott eszembe, hogy ami mindig is lefoglalt, az a Transport Tycoon volt, amit iskerült vistán is elindítani...nem semmi  (Sady: sajnos a theocracy-ben igen nagy hiba, hogy a spanyolok kiírtják magukat...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009.04.26 18:04 » |
|
Tomi: mi a jó a stickmanban? ANnyi az egész, hogy mészéslősz... Most jutott eszembe, hogy ami mindig is lefoglalt, az a Transport Tycoon volt, amit iskerült vistán is elindítani...nem semmi  (Sady: sajnos a theocracy-ben igen nagy hiba, hogy a spanyolok kiírtják magukat...) A spanyolok nem magukat írtják ki, hanem mindenkit. És sajnos elég durván. Aztán lerombolják a provinciákat. Ez nem hiba, így van kitalálva. Valahogy meg kell őket állítani, de passz, hogyan ... Utánaolvasva se jöttem rá. A Transport Tycoon-ról meg is feledkeztem. Még a 486-oson kezdvem, jócskán 8-10 éve. Imádtam ^^
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel. 
|
|
|
tetra
1337 tag

Nem elérhető
Fórumremete
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009.04.27 15:20 » |
|
Pedig nálam mindig kinyírták magukat, lévén zsákutcába futottak, így a rombolás miatt éhen haltak, ami szerintem igenis játékhiba...(mármint akkora sereggel akár több irányba is mehettek volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009.04.27 15:43 » |
|
Nálam mentek is. Szépen lepusztították az összes provinciát. És sajnos nem bírtam őket megállítani. A lerombolt épületeket meg sajnos nem lehet újjáépíteni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
1337 tag

Nem elérhető
CYBER ROBOT 3000
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009.04.27 16:55 » |
|
Pár játék amit szeretek és néha játszok is velük :
Stickman, Stalker, World of Warcraft , Battlefield2 , CS 1.6 , Half life 1 , Need for speed carbon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
1337 tag

Nem elérhető
CYBER ROBOT 3000
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2009.04.27 17:12 » |
|
Hát elég uncsi szerintem.. 10 perc után meguntam mert nemtudtam hol kell kimmenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009.04.27 20:29 » |
|
A S.T.A.L.K.E.R. tényleg jó. Nekem melyik van meg? A SoC, vagy a CS?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lyncess
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2009.04.27 20:54 » |
|
Játékok...öö....Régebben WoW,CS 1.6,Star Wars Rep.Commando (Neten..),GTA SA. Mostanában csak Rappelz(MMO,napi 5-6 orát simán.xD Éljenek az Insták.^^),SMWF,Warcraft 3 Reign of Chaos(Bár mostanába ezt se.),Dia2 LoD. (Oo" Kukucs. "oO)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009.04.27 21:18 » |
|
Itt mindenki CS-zik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009.04.27 21:22 » |
|
Hát az elég alap  Bár a zombi szerverek letöltéseit nem várom ki mostanában, úghogy nekem most volt csak egy ilyen kis CS-időszakom. Mostmár azért újabbakkal játszom, mint az 1.6. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
POD
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009.04.28 12:27 » |
|
az új? Iknább source! Bár még mindig elég gyakran 1.6ozok.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2009.04.28 14:23 » |
|
Akkor másképp fogalmazva, hogy értsd: Nem játszok olyan régiekkel, mint az 1.6 (99es te állat, hogy lenne új? -.-" gondolkodj..  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2009.04.29 14:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|