POD
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2009.07.26 23:03 » |
|
Asstongyák a COD6-ra, hogy Sci-Fi game lessz, am lesz COD2őm, és lesz egy klánunk egy haverommal, a: King Tiger Clan -> King.T
COD2őn King.T | POD leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2009.07.26 23:56 » |
|
A legjobb COD a 4-es volt, a Modern Warfare, aminek készül folytatása, immáron nem COD, csak simán Modern Warfare 2 néven. Azt meg, hogy lesz-e 6-odik COD, nem tudom, az első kettővel játszottam, a három csak konzolra jött ki, így szinte minden PC-s kimaradt belőle (főleg, hogy pocsék kritikát kapott), az öttel nem játszottam, de már az sem kapott olyan kritikát, mint az előző részek. Szóval nem is igen vágyom rá, a MW2 jöhet, de több COD-ra (főleg II. VH-sra) nagyon nem vágyom.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Sanyi Jóska
Új
Nem elérhető
Mörder Soldat klánvezér :)
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2009.07.29 09:44 » |
|
Fura nekem pont fordítva van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Archy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2009.07.29 09:47 » |
|
Érdekes mert az "igazi" CoD az második világháborús és nem modern szóval nem éppen a legjobb sztem a MW sztem csak egy felcsicsázott CS és SWAT keverék amiben van mindenféle perk meg kiegészítők a fegyverekhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanyi Jóska
Új
Nem elérhető
Mörder Soldat klánvezér :)
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2009.07.29 09:56 » |
|
Érdekes mert az "igazi" CoD az második világháborús és nem modern szóval nem éppen a legjobb sztem a MW sztem csak egy felcsicsázott CS és SWAT keverék amiben van mindenféle perk meg kiegészítők a fegyverekhez
Hát igen sajnos ez így igaz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2009.07.30 19:03 » |
|
És végül is eredetibb, mint a "szörnyen kreatív" második-világháború-téma. De rájöttem, hogy nekem KELL EGY GUITAR HERO!! De nem a gitár miatt (azt úgyis tudok), hanem a dob miatt. Öcsém, az nagyon király
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2009.07.30 22:23 » |
|
Mai LAN partyn Left 4 Deadeztünk. Még sose jáccottam vele, de amikor jáccottam, rohadt jó volt. Az van benne, hogy van 4 túlélő egy amerikai nagyvárosban. Mi 4en minden fegyverrel (m4, shoti, sniper, pisztoly, stb...) indulunk neki egy felhőkarcolónak. De megnehezítik dolgunkat a rengeteg zombi, a végefelé egész narancssárga Hulkok támadnak ránk, alig lehet őket megölni Útközben sokat kell menteni a csapattársad, és önmagad is ápolni. Ez a játék lényegen a csapatmunkáról szól. Nem menni, és vaktába lövöldözni a zombikat,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Archy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2009.07.30 22:35 » |
|
Sztem innen mindenki ismeri a L4D-t am meg a narancssárg izé véletlenül nem a Tank? az szokott őrjöngeni és lezúzni mindenkit am meg lesz 2. része, nézz utána a gettóban fog játszódni nagyon kemény lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2009.07.30 23:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2009.07.30 23:34 » |
|
frózen troll
No comment. Az vagy.
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2009.07.30 23:42 » |
|
Aztak.. XD Ez azért elég gáz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2009.07.31 11:55 » |
|
Inkább Fórum Troll nemgondolod? Az VAGY.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2009.07.31 13:38 » |
|
Sok hszhunter... Nehéz lenne három mondatot írni? A mondanivaló lehetne ugyanennyi de legalább egy picit dolgoztok vele ON: A Plants vs. Zombies AKKORA játék... nemrég vittem ki és tök jól szórakoztam vele.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2009.07.31 15:50 » |
|
A Plants vs. Zombies AKKORA játék... nemrég vittem ki és tök jól szórakoztam vele.
Végre egy játék Mondjuk sokat nem játszottam vele, de fényévekkel kreatívabb, mint egy ilyen noname vov.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|