EE.one
|
|
« Dátum: 2009.04.28 20:22 » |
|
A lényeg az lenne, hogy a klánvezetők írnának EGYETLEN NORMÁLIS, nem hülyeségre és degeneráltságra utaló hsz-t, amiben röviden, tömören összefoglalhatnák azt, h miért az ő klánját válasszák. Ha nem működne, akkor töröljétek egyből. Remélem, h ez tényleg egy jó ötlet, és akkor mindenki elégedett lenne. No hajrá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.21 20:24 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009.04.28 20:30 » |
|
Figyelni fogom nagyon,és ha kell,moderálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009.07.10 17:23 » |
|
Előrehozom a topikot, bocsi, de ez még mindig egy visszautasíthatatlan ajánlat.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Darknesss
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009.07.10 19:48 » |
|
De ezt mért nem használja senki?? Pedig ez jó lenne. Bár én már tagja vagyok 1 klánnak de szeretném meghallgatni hogy ki-mit tart jónak a klánjában! Csak ne a sabonszöveges legyen hogy: mert jó a társaság stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009.08.03 10:02 » |
|
L.C.S. azaz law klánja stickmanoknak! Jelentkezés 1500-2000 kill felett! Nézd meg a klán adatlaját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009.08.24 14:26 » |
|
Kedves újdonsült Betonkezűek*! Én nem szoktam személyi kérdésekkel sokat foglalkozni. Nem veszek fel, és nem rúgok ki embereket; azaz egyszer a kirúgás megtörtént. Minden kezdet nehéz, de már túlestem rajta. Amennyiben a fórumon nem kívánt alakítást nyújtotok, az elvekvőben lévő nyugger tagjainkat zaklatjátok, illetve a klánvezetésnek nem a szavát, hanem csak a gondolatát is meg meritek változtatni pároslábbal klikkelek. E szívélyes alaphanggal, üdv
johnny_english
*Gabesz, Rudi, Stohl.
Lemaradtam valamiről? (voltak hsz törlések?) Vagy csak szófosásod van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009.08.24 22:40 » |
|
Tényleg kifejthetnéd hogy WTF?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009.08.25 15:12 » |
|
Lemaradtam valamiről? (voltak hsz törlések?) Vagy csak szófosásod van? Hülye vagy, de legalább jól áll neked. Anyád. Buta. Röviden: a klán eddigis megvolt a karrierista vándormadarak nélkül. A színtársulat fele inaktív, akiket -- akár csak engem - rugdosni kell, de ha választani kell akkor inkább őket választom. Pl. hke12 egy nagyon aranyos, jószándékú gyerek... Hosszabban: olvass L.S.C. fórumot! Talán neked is átjön a lényeg. Neked meg anyád testét lőőőőő, és most már álljál le a kioktatással pls. (Bocs, ha durva voltam...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.08.25 16:02 írta EE.one © »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009.08.25 15:49 » |
|
Nyugi, nyugi. Nemhiszem hogy JEL komolyan gondolta, csak nincs smiley ott. És durva voltál. Am JEL: Az L.C.S., nem L.S.C.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Ferdinánd
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009.09.03 17:05 » |
|
S.K.R Stickman Központi Rendőrség
Mindenkit várok az S.K.R klánban.Egy klánweboldallal rendelkezik plusz amire büszke vagyok hogy 9. helyen vagyunk a toplistán(ha megváltozik és olvassa valaki akkor akkor természatesen más).
Vannak edzőink,weboldalcsinálónk.tailor programszervező és egyedi medálokat készít a klánnak amit tudomásom szerint a megtartott versenyeinél programainál lehet szerezni.a klán legtöbször a heti toplista eleje felé van ami azt jelenti hogy a legtöbben gyakran játszanak.És egyedi posztot lehet kérni mint például ezek amit elmondtam(edző,weboldalcsináló,programszervező és videózót keresek)
Mindenkit várok a klánomban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuclear
Rendszeres látogató
Nem elérhető
"Anarchista vagyok nem szégyen! Inkább dicsőség"
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009.09.03 17:13 » |
|
Jaja ferdinánd én is az ő klánjába tartozok tényleg jó klán lépjetek be. Ja ferdinánd ha videózót keresel akkor én jelentkezek mert nekem van progi amivel fel lehetséges venni. Már van 2 videóm neten csak lusta vagyok csinálni. De ha kell csinálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009.09.03 17:54 » |
|
/cutvein Bár. Nevettem egy jót.De....weboldalcsináló.Meg atöbbi is.Mivan, nem elég nagy a homokozó? Amúgy had tippeljek: mlapos fos x)
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2009.09.03 18:04 » |
|
Na végre valaki,aki használja a Hirdetőtáblát
|
|
|