Én még nem töltöttem le a progit, viszont lenne egy észrevétel a kép alapján. Lehet én látom rosszul, és lehet meg is van oldva, de egy korrektebb megoldás kéne arra, hogy ha egy adott épületből több van, azokat egyesével lehessen mozgatni, elhelyezni, esetleg újat hozzáadni.
Ehhez egy második panelre lenne szükség, ami kilistázza az összes azonos típusba tartozó objektum pos értékeit, amik aztán szabadon változtathatók. Remélem érthetően fejeztem ki magam ... Annyi lenne a lényeg, hogy többet is le lehessen pakolni egy-egy modellből, és ezt kezelje is rendesen a program. Bár mondom, még nem néztem meg, de kép alapján ez az első szembetűnő hiányosság.
Ez már meg van oldva. A Positions csoportban van egy csúszka, azzal lehet váltogatni, hogy az épület melyik példányának a pozícióját akarod éppen szerkeszteni. A [ + ] és [ - ] gombokkal meg újakat lehet (majd a köv. verzióban) felvenni és törölni. Nem akartam minden példány koordinátát kilistázni, mert ezzel a megoldással egy kicsit letisztultabb lett a program felülete. (Meg nekem egyszerűbb a programozás
)
óriási mennyyiségű fejlesztés vár rád ugyanis a magasságot nem látod.Ha ezt nem oldod meg hogy lássuk a magasságát akkor ez a program semmit sem ér.Kéne nagyítás is hogy közelről is lásd mert szerintem túl messze van a térkép.Ott a száma a dolgoknak hogy mennyi van egy fajtából a pályán, de az add nem működik(új fajta épületet se tudsz vele hozzáadni)
A magasság automatikus beállítása benne van a tervben. Csak
heightmap-ot kell valahogy kinyernem a játékból vagy kunyerálni egyet. Az épületek hozzáadása és törlése benne lesz a következő verzióban, de a zoomolás majd csak később.
Ezt azért tette ki, hogy van egy ilyen program, amit fejlesztget. Jelenleg annyit tud, amit egy v0.2-es programnak tudnia kell, tehát a plusz nélküli alapok, és amikor meg van, akkor jöhetnek az extra szolgáltatások. Nekem nagyon tetszik, jó kis program lesz a v1.0-t elérve... Én adok neki támogatást, ha Alex is megengedi, én beraknám a StickPlusz oldalra, vagy valahova máshova, HA engedi...
A v1.0-ra még egy kicsit várni kell
de
ha majd ki lenne rakva, azt nagyon megköszönném