Hector ezt nem értem. Átfogalmaznád egy kicsit?
Szóval van minden épület, minden épületben megjelölnénk 3 db pozíciót ahol megjelenhet a fehér stick. Ez a fehér ember a játékban mindentől függetlenül mondjuk 5 percenként jelenik meg. Amikor elérkezik ez az idő, a szerver sorban végignézi az összes épületet, hogy van e ott valaki. Azon épületek közül ahol senki sincs, kisorsol egyet, ott fog megjelenni, ezen belül is a 3 hely közül az egyiket kiválasztja véletlenszerűen.
Abban az esetben, ha mindenhol van valaki, nem jelenik meg.
Ez a megjelenés abból állna, hogy átlátszóból előtünik 0.3 mp alatt, majt ott áll 1.5 mp ig, utána pedig újból át megy 0.3 mp alatt láthatatlanba. Ha ennyi idő alatt le tudod szedni: mákod van és kapsz medált. Kész.
azé modnom nem olyan rossz ötlet ez jó lenne ha megcsinálntok
ja és van mégegy a kövi event amit kitaláltam lehetne [akkora marha vagyok, hogy az oLYant oJannak írtam] hogy csinálnátok egy rakéta bázist és abból mondjuk hetente vagy honaponta 1x er kilőnének rakérár és amikor a rakéta naon fent van felrobban amiből csillagok esnek ki és a sticekeknek ki kéne azokat lőniük de nehéz lehessen eltalálni és min 5 lövéből menjen szét!
etz se rossz sztem
Bakker van fantáziád, deee NEM.