Rudi
|
|
« Válasz #585 Dátum: 2010.06.16 16:31 » |
|
Lehetne VideoMaker verzió, ami olyan, hogy választható rajta a felbontás, és minden felirat le van róla szedve. Ezeket ha meg lehet oldani, úgy kéne megcsinálni, hogy a név mezőben sorszámozva legyen a neved pl VideoMaker_001 és Te csak a video001 realmban lehetsz, nem kapsz fegyvert a kezedbe és be lehetne építeni egy ingame videófelvevőt (hasonlót a mostani Printscreenelőshöz) de csak ebbe a fajtába. Ötletem második száma a jelszavas realmok. Például be akarok lépni a stickman nevű realmba. Beírom: /realm stickman, de nem tudok belépni mert kidobja: a realmhoz jelszó szükséges! És a jelszót így lehetne utána tenni: /realm stickman pass [jelszó]. Amikor valaki realmot csinál ugyanígy oldhatja meg.* Az előző ötlethez kapcsolódik ez is, van egy lejelszavazotrt realm, de emberek beléphetnek úgy, hogy nincs a kezükben fegyver, és láthatatlanok azok számára, akik jelszóval vannak bent. (1000 ) *: nem mindenképp kell jelszó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.16 19:09 írta Rudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
КιsRévαy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alkesz.
|
|
« Válasz #586 Dátum: 2010.06.16 18:42 » |
|
Lehetne VideoMaker verzió, ami olyan, hogy választható rajta a felbontás, és minden felirat le van róla szedve. Ezeket ha meg lehet oldani, úgy kéne megcsinálni, hogy a név mezőben sorszámozva legyen a neved pl VideoMaker_001 és Te csak a video001 realmban lehetsz, nem kapsz fegyvert a kezedbe és be lehetne építeni egy ingame videófelvevőt (hasonlót a mostani Printscreenelőshöz) de csak ebbe a fajtába. Ötletem második száma a jelszavas realmok. Például be akarok lépni a stickman nevű realmba. Beírom: /realm stickman, de nem tudok belépni mert kidobja: a realmhoz jelszó szükséges! És a jelszót így lehetne utána tenni: /realm stickman pass [jelszó]. Amikor valaki realmot csinál ugyanígy oldhatja meg. Az előző ötlethez kapcsolódik ez is, van egy lejelszavazotrt realm, de emberek beléphetnek úgy, hogy nincs a kezükben fegyver, és láthatatlanok azok számára, akik jelszóval vannak bent. (1000 ) Ezt az ötletet díjazom, jó lenne fegyó nélkül menni, vidizni és közben (ha lehet) ölni is. A Realmos cucc-ot viszont nem kellene, lehessen simán is, de ha sokan vannak a szerón, akkor lehessen realm-ra menni.
|
|
|
Naplózva
|
Visszatért
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #587 Dátum: 2010.06.16 19:00 » |
|
Alap ötlet: Lehetne állítani, hogy mi látszódik a képernyőn. Minimap, Óra, Killek, Felső csík. És ha egyik sincs kipipálva akkor nem látszik. És így lehetne vidizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
КιsRévαy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alkesz.
|
|
« Válasz #588 Dátum: 2010.06.16 19:11 » |
|
Alap ötlet: Lehetne állítani, hogy mi látszódik a képernyőn. Minimap, Óra, Killek, Felső csík. És ha egyik sincs kipipálva akkor nem látszik. És így lehetne vidizni.
Igen, köztünk az ész!
|
|
|
Naplózva
|
Visszatért
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #589 Dátum: 2010.06.16 20:12 » |
|
Elfogadva. Persze a fegyvermegjelenítést is pipásra venném. Vagy az egész kócerájt billentyűkombósra, mittomén, F2-vel lehet váltogatni, hogy látsszon minden, látsszon csak a fegyver, vagy semmi.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #590 Dátum: 2010.06.16 20:22 » |
|
A fegyver legyen külön bill, mert ugye ha Frag vidihez kell akkor... a fegyver is kell. De ha filmhez akkor nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
КιsRévαy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Alkesz.
|
|
« Válasz #591 Dátum: 2010.06.16 20:26 » |
|
Elfogadva. Persze a fegyvermegjelenítést is pipásra venném. Vagy az egész kócerájt billentyűkombósra, mittomén, F2-vel lehet váltogatni, hogy látsszon minden, látsszon csak a fegyver, vagy semmi. Akkor gyorsbillentyűs legyen és Stickman mappában legyen egy .txt fájl, hogy mit, mivel csinál.
|
|
|
Naplózva
|
Visszatért
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #592 Dátum: 2010.06.16 21:48 » |
|
Ne fokozzátok. Ötlet elfogadva, majd Alex a tőle telhető tehetséggel és megvalósítással csinálja meg. Nektek az ötletadás a feladatotok, nem a kidolgozás.
Hja, és Alex, kérjük a weapon.ini-t!
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #593 Dátum: 2010.06.16 22:00 » |
|
Mivel Alex nagyon szereti a felesleges, könnyen összedobható úgy-néz-ki-mintha-csináltam-volna-valamit dolgokat ezért: connect gomb lenyomása után kb. 10mpig lehetne egy folyamatosan eltűnő blur effekt, vagy akár egy szemkinyitás. Na meg persze jó lenne végre a topic nevében az ötöst két karakterre cserélni.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #594 Dátum: 2010.06.17 12:32 » |
|
Mivel Alex nagyon szereti a felesleges, könnyen összedobható úgy-néz-ki-mintha-csináltam-volna-valamit dolgokat ezért: connect gomb lenyomása után kb. 10mpig lehetne egy folyamatosan eltűnő blur effekt, vagy akár egy szemkinyitás. Na meg persze jó lenne végre a topic nevében az ötöst két karakterre cserélni.
Höh, csicsa, ezt szeretem Sady: lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #595 Dátum: 2010.06.17 17:04 » |
|
jeah weapon.ini! És olyan ini nem lesz ahola távoli füvet meg felhőszínt meg esősebességet meg egyéb bisz-baszságot lehet állítani?
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #596 Dátum: 2010.06.17 18:02 » |
|
Már van. Specials.ini
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #597 Dátum: 2010.06.17 18:20 » |
|
Már nincs specails.ini.
(esetleg effects.fx, de abban ilyenek nincsenek)
Meg kéne csinálni a honlapon a fő oldalon, egy lámpa: piros vagy zöld, hogy van-e szeró.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.17 20:53 írta Hector »
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #598 Dátum: 2010.06.17 22:08 » |
|
Valószínűleg folyamatosan leterhelné a honlapot és az éppen aktuális szervert, mégha két bitet is küldözgetne oda-vissza. Viszont ha 10 percenként küldené, akkor szerintem már barátságosabb lenne. :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #599 Dátum: 2010.06.18 07:29 » |
|
szerintem egy percenkénti frissítés se durva, de mondjuk azt is lehetne, hogy a szerver bekapcsoláskor és kikapcsoláskor küldene jelet.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
|