[TIM] cakko
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2010.06.18 12:28 » |
|
Alap ötlet: Lehetne állítani, hogy mi látszódik a képernyőn. Minimap, Óra, Killek, Felső csík. És ha egyik sincs kipipálva akkor nem látszik. És így lehetne vidizni.
Szerintem egy csík kéne hogy mennyire látszódjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #601 Dátum: 2010.06.18 14:37 » |
|
A chatben lehetne még egy /help parancs, ami kilistázza a használható parancsokat egy kis használati útmutatóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2010.06.18 15:32 » |
|
szerintem lehetne új fegyver már végre pl southgan
Ezt meghagyom ... Ezt muszáj X'D Oli: Hopp, töröltem mielőtt ezt elolvastam volna, sorry
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.18 17:24 írta Oli »
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2010.06.19 14:00 » |
|
Meg kéne csinálni a honlapon a fő oldalon, egy lámpa: piros vagy zöld, hogy van-e szeró.
Lehet, de azon dolgozunk hogy MINDIG legyen szerver, és azért nagyon nagyrészt van (most nem, lásd hírek), szóval nem lenne információértéke egy folyamatsan zöld lámpának game.ini vagy mittomén szerűség lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
greengas
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2010.06.21 12:31 » |
|
Szerintem az jó lenne,hogy ha megállitjuk a játékot,akk ne kelljen újracsatlakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2010.06.23 10:00 » |
|
Szerintem a storynak úgy kellene folytatódnia hogy egy rakéta becsapódik a szigetre és minden épületet ledönt, kivéve a pantheont. Ezután a két csapat összefog és újraépítik a szigetet. De az épületek könnyen védhető és nehezen elfoglalhatók lesznek. Illetve mindkettő csapat épít egy-egy főbázist ami a fegyverek erősségét emeli ki. Itt lehetne még egy-egy labirintus a bázisban és a végén egy portál ami a másik bázishoz viszi a stickeket. Csak kettő bunker lesz és a 2 főbázistól egyenlő távolságra. Mondjuk lehetne valami motiváció hogy az emberek törjenek be a másik bázisra és hogy védjék a sajátjukat. Én egy ilyen capture flagos játékra gondoltam. Persze a zászló is el lenne dugva a labirintus egy másik pontján. Persze ennek az elkészítése sokáig tartana ezért a módok épületeit is fel lehetne használni. Később egy másik (ideiglenes) csapat is befog lépni ami hajóval érkezik és előretolt bázisokat hozz létre (ők lőttek ki a rakétát). Emiatt a két csapat összefog ellenük és a végén megsemmisítik őket. Ez mondjuk egy hónapig tartana (magyar idő szerint). Ez lehetne a 3.0-ás verzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2010.06.23 10:22 » |
|
Szerintem a storynak úgy kellene folytatódnia hogy egy rakéta becsapódik a szigetre és minden épületet ledönt, kivéve a pantheont. Ezután a két csapat összefog és újraépítik a szigetet. De az épületek könnyen védhető és nehezen elfoglalhatók lesznek. Illetve mindkettő csapat épít egy-egy főbázist ami a fegyverek erősségét emeli ki. Itt lehetne még egy-egy labirintus a bázisban és a végén egy portál ami a másik bázishoz viszi a stickeket. Csak kettő bunker lesz és a 2 főbázistól egyenlő távolságra. Mondjuk lehetne valami motiváció hogy az emberek törjenek be a másik bázisra és hogy védjék a sajátjukat. Én egy ilyen capture flagos játékra gondoltam. Persze a zászló is el lenne dugva a labirintus egy másik pontján. Persze ennek az elkészítése sokáig tartana ezért a módok épületeit is fel lehetne használni. Később egy másik (ideiglenes) csapat is befog lépni ami hajóval érkezik és előretolt bázisokat hozz létre (ők lőttek ki a rakétát). Emiatt a két csapat összefog ellenük és a végén megsemmisítik őket. Ez mondjuk egy hónapig tartana (magyar idő szerint). Ez lehetne a 3.0-ás verzió.
Mondd, te egyáltalán elolvastad az ötletek FAQ-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2010.06.23 10:56 » |
|
Igen olvastam. Csak szerintem így kellene folytatódnia. Ez egy megvalósítható ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2010.06.23 11:11 » |
|
Ha a 3.0 így kezdődne én visszasírnám a a Reaktort a szabotázzsal együtt.
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2010.06.23 11:15 » |
|
Ennek az "eventnek" nagy része el van vetve. Az sem biztos, hogy a játék egyáltalán megéri-e a 3.0 verziót, mivel Admin egy szabadon modolható MMOFPS-nek szánta (amitől már csak pár grafikai csicsa, és ini fájl választja el). Apropó, kicsit spoiler, de lesz még event pár verzióval később. (nem a közeljövőben )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci409
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #610 Dátum: 2010.06.23 15:20 » |
|
Womi akor én már várom
|
|
|
Naplózva
|
Pedofil a láthatáron*.*
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2010.06.24 11:04 » |
|
Amikor vannak azok a csúszkák, hogy botok száma, egér érzékenység, hangerősség etc akkor lehessen numerikusan megadni a kívánt számot. Pl, a mutató helyén ugyan úgy csökken, növekszik a szám, de át lehet írogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2010.06.24 12:47 » |
|
A menü sarkai le vannak kerekítve, ha arra gondolsz. Ha nem hiszed nézd meg EDIT: Ja már értem, h mire gondolsz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.24 12:52 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2010.06.24 12:49 » |
|
Ez szögletes, vagy egy fél éve beszéltem MSNen Alexel ( így szereti, nem belekötni! :] ) a menü tuningolásáról, azt mondta, hogy majd megcsinálja szép kerek szélűre. Ez nem az. :]
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|