Tisztelt -|H.S.P.C.|-!Úgy döntöttem, jelentkezem hozzátok.
Teljes nevem Szabó Olivér. Lassan betöltöm a 14. életévemet Budapesten. A sportok közül a vízilabda fogott meg engem, és már 3, lassan 4 éve űzöm e sportot. Emellett még szeretem az extrém sportokat, ezalatt értem a gördeszkázást, wakeboardozást, és a hullámszörföt. Imádok zenét hallgatni, főleg Metallicát, Slipknotot, Dragonforcet és az Atreyut. Gitározok is, lassan pár hónapja.. Bálinttal[a legjobb barátom, személyesen is.Mindig együtt lógunk, nagyokat baromkodunk.
], megcsináltuk első
Blogunkat. Nem mondom, hogy valami nagy Techno fan lennék, de néha belehallgatok egy pár számba..
Nem iszom bort, páleszt. Csak a sör, és az energia italok jönnek be.
Nos... A stickmant lassan 1 éve űzöm, kevesebb-több sikerrel. Jelenleg 18.000-19.000 körül lehetnek a killeim. Aktív játékosnak tartom magam, de az 1 év alatt több kihagyásom volt,amely majdnem eléri a fél évet.(1.: 2010, Júliustól Augusztusig 2.: Decembertől Márciusig.) A kedvenc fegyverem a játékban az MPG. Többit nem nagyon használom, de tudom kezelni őket. Bevallom, sok klánom volt, de "pályafutásom" nagy részét a Hungarian Gunnersben töltöttem, ahol rábukkantam pár jó barátra.
Fragvideóm is készült, habár az nem lett valami fényes. A Stickman Warfare mellett néha Counter Strike-ozok, L4D2-zök, Dead Space-ezek és Alien vs. Predator-ozok. A böngészős játékok közül a KlánBázis, valamint a The-West a kedvencem.
Azért szeretnék a -|H.S.P.C|- tagja lenni, mert nagyon jó klánnak tartom, ahol nincsenek széthúzások, olyan tagok, akik keserítik a másik tag életét. A klánból Zerot ismerem, azonkívül Lalát, valamint GyKrumpleet látásból.
Képeket közösségi oldalakon találhattok.
Skype címem: predator123oli
Üdvözlettel; Olivér, "The Predator"