Ez nekem szólt?? És ha igen, miért?
Talált-süllyedt! És mint danana nincs jó tapasztalatom veled. [Igenm jó a memóriám]
Nem/Nein/No Hátha nem beszélsz magyarul
HÚZZÁL INNEN B*ZDMEG!
Szép, magyar megfogalmazás
Bögrét támogatom, előrelátásba helyezve egy egész alkartörést is.
Ujjtörést. Akkor nem fog tudni gépelni.
Ohh fail. Az ujjak beletartoznak az alkarba Hadd válaszoljak én erre.
1 hete kezdted a játékot.Megláttad a Hungarian Sniper Pro Clan-t a toplistán és jelentkeztél rá.
Pont.
Miért mondod hogy kamu??
Mer' sajt. Tanuld meg leírni a klán nevét.
Sziasztok kedves HSPC klántagok! A nevem Psycho (a nevem a counter stick-ből ered) össz. killem: 853 (de még gyarapszik) általában aktív szoktam lenni.Fegyók amiket kedvelek: MPG,M4A1,LAW,X72. Úgy látom hogy a ti klánotok (HSPC) nagyon jó közösség és már sokat hallottam róla a játékban is.
A fórumot naponta látogatom és egy nap benn a játékban átlagosan 260-at szoktam ölni. Sok embert ismerek nagyjából a játékban PL: Pro12,Hikman11,Zali01234..... Tudok jó vicceket ha akarjátok majd mesélek. Úgy tudom a HSPC nagyon régi klán és nekem ez tetszik benne hogy azóta még nem oszlott fel.Én amióta elkeztem a játékot azóta mindig is a HSPC-be akartam tartozni. Remélem meggyőző voltam.
;)Psycho
Nem voltál meggyőző.
Összefoglalva:
Lagger, Hehe88888[Danana006], Coli: egy elbaszott nagy NEM
Nem igaz, hogy nem lehet valami normális jelentkezést összedobni, meg a másik, hogy csak az ilyen lámák akarnak idejönni...
Osztom. Tehát az értelmetleneknek: Lagger, danana, Coli, Psycho vagy mi: NEM[pont]Fu nagyon félek töled azt se tood hol lakom low és ez csak egy játék a killeimmel foglalkozom ne
M veletek lowok
Na most takarodj innen!