Kedves -|H.S.P.C.|-
Elkezdem magamról:Bagi Dánielnek hívnak 13.életévemet lépem át augusztusba,Sülysápi lakos vagyok ami egy kemény életű kis falucska Pest alatt.Testvéreim nincsenek,de van két elviselhetetlen unokabátyám akik miatt már szinte nincs hajam.
Iskolai teljesítményem nem rosszak,szoktam is néha tanulni.Hobbijaim között a legfontosabb a foci,ezen kívül szoktam horgászni,biciklizni,haverokkal mászkálni és kockulni,utóbbit nem mindig sikerül mert édesanyám hazatér a munkából és elküld tanulni.
Ennyit magamról.
Jöhet a stickbeli múltam:Killjeim száma nem sok mert egy új accot csináltam magamnak,mert ami idáig volt azt egyik barátomtól kaptam és ezért néha nem jó néven vették ha sok kill-t mondtam,aminek fele nem az enyém volt,ezért akartam tiszta lappal indulni.Killjeim száma gyarapszik most 2300 körül mozog.Fórumon napi szinten fennszoktam lenni,de írni nagyon ritkán.A játékban elég hosszú múlttal és tudománnyal rendelkezek ahhoz hogy jelentkezzek közétek.Kedvenc fegyvereim:mpg,law.Azért szeretnék közétek kerülni mert jó és összetartó baráti klánnak tartalak titeket.
Élérhetőségeim:skype:poker5002
MSN:dennyblue54@freemail.hu
email:dannyblue54@freemail.hu
Nagyából ennyit szeretem volna
,by poker