Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.12.01 18:32 » |
|
Köszönöm! Retteghettek, mert a már készülőben lévő TSL 2 tényleg sokkal nehezebb, nagyobb, és összetettebb lesz! Szóval majd fel lehet kötni a nadrágot! Előreláthatólag a téli szünetben jön majd ki.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.12.01 18:34 » |
|
Bibibííí:P Én már láttam milyen, és tényleg, kössétek fel a nacit:P
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.12.01 19:52 » |
|
Hogy hogy láttad zero? tesztelő vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.12.01 19:53 » |
|
Hogy hogy láttad zero? tesztelő vagy? Zero médium,nem tudtad?
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Alex
Veterán tag
Nem elérhető
Mr.Wheatley
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.12.01 19:56 » |
|
nem de kösz most már igen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2010.12.01 20:03 » |
|
Hogy hogy láttad zero? tesztelő vagy? Zero médium,nem tudtad? Oléé fradi:D Nem kellene ennyi Viasat 3-at nézni:P Én belelátok mindenki fejébe, tegnap dzsi fejében is benne voltam, és kilestem:P
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.12.01 20:11 » |
|
Hogy hogy láttad zero? tesztelő vagy? Zero médium,nem tudtad? Oléé fradi:D Nem kellene ennyi Viasat 3-at nézni:P Én belelátok mindenki fejébe, tegnap dzsi fejében is benne voltam, és kilestem:P Egyszerű a megoldás: mutattam neki egy képet olyan 3 hete. Ha jók lesztek, akkor majd a Mikulás hoz róla kép(ek)et az első post-ba
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
bubendek
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
"oopsz"
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.12.01 20:13 » |
|
Hát dzsidzsi ezzel csak egy a baj h nincs semmi logikája. Mész ameddig meg nem találod a kilyáratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2010.12.01 20:15 » |
|
Vagy gondolkodsz, hogy melyik úton jártál már, és próbálsz tájékozódni és ezzel megtalálod a kilyjáratot..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2010.12.01 20:17 » |
|
Egy labirintusnál az a cél, hogy ki juss belőle. Szóval nem tudom, mit jelent neked a "labirintus" kifejezés... Na mind1, de azért megint csak heJesírás powa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.12.01 20:23 » |
|
Dzsi szerintem szívasd a népet láthatatlan falakkal. Zero médium,nem tudtad?
Szerintem ezzel arra gondolt amikor kicsaptad a hisztit a Szerver csinálós dolog miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #101 Dátum: 2010.12.01 20:25 » |
|
Neem, az nem hisztii:D De ezt neide;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.12.01 20:27 » |
|
Dzsi szerintem szívasd a népet láthatatlan falakkal. Zero médium,nem tudtad?
Szerintem ezzel arra gondolt amikor kicsaptad a hisztit a Szerver csinálós dolog miatt. Jó 5let, de még nem tudom, hogy mi annak a titka -Majd hétvégén megkérdezem Olit skype-on Neem, az nem hisztii:D De ezt neide;)
Egyet értek, ne ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.12.01 20:32 » |
|
Annyi a titka ,hogy a felületet amit átlátszóra akarsz azt egy átlátszó képpel textúrázol le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.12.01 20:33 » |
|
És az milyen? Átlátszó réteget csinálok vmeik progiban ( pl. Gimp) ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|