(-PRO-) Zak
|
 |
« Válasz #450 Dátum: 2011.03.18 17:45 » |
|
De másnak is, vagy pár embernek még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
PIZZADOX
|
 |
« Válasz #452 Dátum: 2011.03.18 18:41 » |
|
Nem tudom ez melyik topicba való de ha klónoznak (pl.:tegnap és ma[ma 3 klón volt és egy eredeti az már 4]) és én elkezdek floodolni akkor csak én kapok bannt vagy a klónjaim is?Mert ma floodoltam és bannoltak.  U.I.:Meddig tart a bann?Már bannoltak sokszor de eddig egész nap tartott.Vagyis éjfélkor oldódik fel? U.I.2:Mit lehet tenni az ellen hogy ne klónozzanak?Ha jelszóval be tudnák lépni játékba (amit nem tudok mióta az oldalt csinálják)akkor is tudnának klónozni?
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
jáccóslada
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #453 Dátum: 2011.03.18 18:42 » |
|
HEEELP please! nem akar bejelentkezni csak a fórumba már vagy kétszer újraregisztráltam de vmi baj van. mindig kiirja h csatlakozás aztán azt hogy nem vagyok regisztrálva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
 |
« Válasz #454 Dátum: 2011.03.18 18:46 » |
|
A fórumos regisztráció és a játékos két külön kategória, az oldalon egyelőre nem lehet regisztrálni. (És nem, nem tudjuk mikor lehet újra)
|
|
|
Naplózva
|
 "...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
jáccóslada
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #455 Dátum: 2011.03.18 18:49 » |
|
na de most mér? én regisztrálni akarok! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemonizzle`*´
|
 |
« Válasz #456 Dátum: 2011.03.18 19:08 » |
|
Akarni a vécén kell.
Egyébként. Az nem megoldható, hogy egyes felhasználók hozzászólásait ne lássam?
|
|
|
Naplózva
|
lagzikandur.
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
 |
« Válasz #457 Dátum: 2011.03.18 19:20 » |
|
Hát hogyne  Elgörgetsz onnan.
|
|
|
Naplózva
|
 "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Menyus2000
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #458 Dátum: 2011.03.20 16:04 » |
|
Hogyan lehet játék közben videót készíteni???
|
|
|
Naplózva
|
Híres mondásaim: Én vagyok Menyus!!! Te tüdő!!! Ne mondj olyat, amit mindenki tud! Egyik játékban sincs vesztes, csak győztesek.......és akik nem azok.
|
|
|
[TIM] cakko
|
 |
« Válasz #459 Dátum: 2011.03.20 16:09 » |
|
Letöltöd, vagy megveszed a frapsot és a programmal tudsz videót felvenni/képet csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Menyus2000
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #460 Dátum: 2011.03.20 16:13 » |
|
Letöltöd, vagy megveszed a frapsot és a programmal tudsz videót felvenni/képet csinálni. Egy baj van, hogy nem engedik meg, mert ugye én 10 éves vagyok, és ilyen korban nem mindent engednek meg nekem
|
|
|
Naplózva
|
Híres mondásaim: Én vagyok Menyus!!! Te tüdő!!! Ne mondj olyat, amit mindenki tud! Egyik játékban sincs vesztes, csak győztesek.......és akik nem azok.
|
|
|
Andris
Vendég
|
 |
« Válasz #461 Dátum: 2011.03.20 16:16 » |
|
Én 12 és az majdnem ugyan az. Menj oda Apukádhoz és mond meg neki, hogy Apa én ezt a Frapsot szeretném letölteni, mert videót szeretnék felvenni vele, és légy szíves töltsd le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
 |
« Válasz #462 Dátum: 2011.03.20 16:26 » |
|
Nem sokra mennél vele, mert ha nem veszed meg, akkor csak fél percet tudsz videózni.
Alkalmasabb eszköz az Xfire nevű program. Bemész a játékba, benyomod azt a billentyűparancsot, amivel felveszi. Korlátlanul és ingyen.
|
|
|
Naplózva
|
 "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
[TIM] cakko
|
 |
« Válasz #463 Dátum: 2011.03.20 16:28 » |
|
Nem sokra mennél vele, mert ha nem veszed meg, akkor csak fél percet tudsz csak felvenni.
De sokra menne ha regisztráltat töltene le, amivel bármennyit fel lehet venni  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Menyus2000
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #464 Dátum: 2011.03.20 16:47 » |
|
Nem sokra mennél vele, mert ha nem veszed meg, akkor csak fél percet tudsz videózni.
Alkalmasabb eszköz az Xfire nevű program. Bemész a játékba, benyomod azt a billentyűparancsot, amivel felveszi. Korlátlanul és ingyen.
És a videót hova rakja??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|