Kedves Betonosok!
Ezt a jelentkezést egy 2. esély reményében írom. Tudom, sokan kételkedtek, hogy ha már egyszer otthagytam a Beton-t és a (-PRO-)-t is, miért is maradnék most a klánban és nem állnék tovább egy másik klán miatt. A (-PRO-)-s eset viszont felnyitotta a szememet, hogy, amit szeretek, azt ne hagyjam ott ok nélkül. Rájöttem, hogy nekem ez előtt milyen jó dolgom is volt a Betonkezűek között. Azért "mertem" ebbe a jelentkezésbe belekezdeni, mert mások már kaphattak egy 2. esélyt, ilyen pl: Damisz vagy boross, akik most a legjobb tagok közé tartoznak. No, de most térjünk a lényegre. A játékban 8th4 néven találhattok meg. Az igazi nevem Derekas Bence. 13 éves vagyok. Bükkábrányban élek, ez egy kis falu Miskolctól kb. 30km távolságban. Hobbii-m közé tartozik a horgászás, biciklizés és a számítógépezés, továbbá "üres időmet" televízió nézéssel töltöm. Kedvenc sorozataim: The Amazing Race Ázsia, Doktor House és a Gálvölgyi show. (Nagymamámmal szoktam nézni a Mónika Show-t is néha napján.

) Több, mint fél éve játszom ezzel a játékkal. Ez idő intervallum alatt a következő klánjaim voltak: pHk, Betonkezű, (-PRO-), és pályafutásom elején a StickHeroes nevű klán. Killjeim száma valamivel 21000 felett vannak. A fegyverek, amivel "jól bánok" legfőképpen az MPG és az M4, mindkét fegyverrel sikerült már elérnem az "áhítatos" wicked sicket. A klán-t továbbra is erős és jó fej csapatnak tartom. Skype: derekas.bence.
Üdvözlettel: 8th4