zerocool.
|
|
« Válasz #510 Dátum: 2011.04.25 18:27 » |
|
A HSPC nem tud csapatot kiállítani. Min. 3v3 kell.
Lala, Dani, Zotee, Én, Madafaka(nem hspc-s, de nevezett)... +Sensui, Rikcsá...
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #511 Dátum: 2011.04.25 18:50 » |
|
Szerintem meg lehetne tartani a 3.-ik helyért is a CW-t.Mind a kettő klán megérdemelné, ez igy igazságtalanság, hogy a HSPC-t csak úgy berakod negyedinek.Legyen tisztességesen lejátszva aztán kilehet így irni, de addig ez elég szemétség.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #512 Dátum: 2011.04.25 19:24 » |
|
Juhú! Bocsi skacok hogy nem tudtam felmenni,nyavalyája van a gépnek,5 percenként kifagy,gondolom elég kellemetlen lett volna nektek egy el-el tűnedező Zokni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #513 Dátum: 2011.04.25 19:28 » |
|
Ehhez a szervezéshez grat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #514 Dátum: 2011.04.25 20:09 » |
|
Szeretném, hogy lejátszanánk az -ELIT- -|H.S.P.C.|- CW Téli Stickman Bajnokság Bronzmérkőzését, mert igenis kitudunk állni 3 emberrel akár többel is. Womi, kérlek olvasd el ezt a hozzászólást, és válaszolj.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #515 Dátum: 2011.04.25 20:16 » |
|
Ugyse fog, mert ő ezt "eldöntötte".
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #517 Dátum: 2011.04.25 20:40 » |
|
Szeretném, hogy lejátszanánk az -ELIT- -|H.S.P.C.|- CW Téli Stickman Bajnokság Bronzmérkőzését, mert igenis kitudunk állni 3 emberrel akár többel is. Womi, kérlek olvasd el ezt a hozzászólást, és válaszolj.
Játsszátok. Ha leszervezitek, akkor kimegyek számlálónak, és a CW hivatalos lesz. Ja és, minimum 3-4 embernek kell jelen lennie a HSPC-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #518 Dátum: 2011.04.25 20:50 » |
|
Játsszátok. Ha leszervezitek, akkor kimegyek számlálónak, és a CW hivatalos lesz. Ja és, minimum 3-4 embernek kell jelen lennie a HSPC-ből. Rendben. Megbeszélem a tagokkal. Az időpontot-szerónevet majd veled privátban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #519 Dátum: 2011.04.25 20:51 » |
|
Először is, gratulálok az -MH-nak a győzelemért. Másodszor. Hogy ki laggolt kinek, az tökmindegy. Nem azért kaptunk ki/nyert az -MH-, mert akkora lagg lett volna. Remélem emiatt nem lesznek ellentétek, mert nem ér annyit az egész, hogy egy játéknak szervezett bajnokságon egymásnak essünk. Jó, oké, egy-két napig lehet fosul érezzük magunkat, de legalább játszhattunk a döntőben, és szerintem a stickman történelmének legrégebbi klánja ellen helytállni szép dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #520 Dátum: 2011.04.25 22:13 » |
|
GRat az -MH--nak, és persze a Betonnak is, szép, hogy másodikok lettünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #521 Dátum: 2011.04.25 23:55 » |
|
Bocsi ,hogy laggoltam és ott hagytalak titeket, csak egy 2000 fős faluban voltam mobilnettel. Szóval írtam valamit és 5 perc múlva jelenítette meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #522 Dátum: 2011.04.26 09:52 » |
|
Ehh, bocs mindenkinek. HÉTFŐN lesz a döntő. Fél 5-kor gyülekező Skypeon! Gyáá, ezer bocs, hogy nem tudtam jönni. Hosszú hétvégéken többnyire elutazunk vidékre, ez most is így volt, fél 5-kor még épp csak indultunk hazafelé. Volt nálam laptop, de 20%-os akksival meg GPRS minőségű mobilnettel nem vettem nagy hasznát. Mindenesetre grat nekünk, és a Betonnak is. Nem akartam kihagyni egy ilyen meccset, de majd a következő bajnokságban (ha még lesz szükség számlálóra a háznál).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #523 Dátum: 2011.04.26 15:34 » |
|
Bocsánatot kérek én is amiért nem tudtam ott lenni. Viszont gratulálok az -MH- -nak. Betonosokra pedig büszke vagyok, hogy a döntőbe bekerültünk, mert elég erős klánok voltak az ellenfelek. Nagyon szép a 2. hely. Viszont még egyszer elnézést, hogy nem tudtam ott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #524 Dátum: 2011.04.26 16:32 » |
|
Grat az MH-nak. Nem kell elkeseredni, majd legközelebb Dammal, Gunnerrel, 8th4-gyel kiegészülve más lesz az eredmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|