Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.11.18 21:49 » |
|
Hát igen, Hollandia ellen tavasszal nem lesz sok esélyünk.De ha Svédország ellen egy döntetlent elérnénk, akkor még a 2. hely elcsiphető lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.11.18 22:12 » |
|
Gyerekek nehogy már egy ilyen barátságos meccsből sok mindent levonjatok,mert most a Magyarok rúgtak 2 gólt.Elárulom nektek ha ez most tétmeccs lett volna ,akkor a Litvánok kicsit keményebben tették volna oda magukat,és valószínű megszorongattak volna minket. 1 meccsnek elment,de mondom nem ez a mérvadó,hanem majd az EB selejtezők lesznek azok.
Amit megint sorra bukni fogunk. Mert az Olaszokat is megvertük már barátságos meccsen. Tétmeccsen semmit nem nyújtunk, egy kis külföldi foci: Portugália - Spanyolország: 4:0, na ez nem volt kis löket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.11.18 23:07 » |
|
Hoppá! De ez is barátságos meccs messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.11.20 14:44 » |
|
Gyerekek nehogy már egy ilyen barátságos meccsből sok mindent levonjatok,mert most a Magyarok rúgtak 2 gólt.Elárulom nektek ha ez most tétmeccs lett volna ,akkor a Litvánok kicsit keményebben tették volna oda magukat,és valószínű megszorongattak volna minket. 1 meccsnek elment,de mondom nem ez a mérvadó,hanem majd az EB selejtezők lesznek azok.
Amit megint sorra bukni fogunk. Mert az Olaszokat is megvertük már barátságos meccsen. Tétmeccsen semmit nem nyújtunk, egy kis külföldi foci: Portugália - Spanyolország: 4:0, na ez nem volt kis löket. A Spanyolok olyan 40 éve nem kaptak igy ki,nem rég meg kikaptak az Argentinokrol 4-1 re,most meg az Argentinok elverték Braziliát 1-0 Angolokat meg elverték a Franciák 2-1 re
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.11.20 18:07 » |
|
Gratuálunk a Halinak akik 3-0ra megverték a Debrecent. Utáloma haladást, de a lokit mégjobban ezért örülök. Pápa-Fradi. Nyerünk kell, és megvan az őszi dobogó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.11.20 20:31 » |
|
Szívemnek kedves eredmény született Pápán.
Pápa-Fradi:0-5
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.11.20 20:42 » |
|
Év végi gála játék Ha minden meccsen így játszunk majd, akkor bajnokunk is lehetünk. Tavasz az nekünk a legkönnyebb, mert idegenbe a nagyok közül csak az MTK-val játszunk. Üllőin rendesen szívni fog még a Loki,meg a vidi^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.11.20 21:14 » |
|
Akkor most térjünk az NB2-re, szerintetek ki jut be jövőre az NB1-ből? Sztem a PMFC, csak azért is pécsi létemre
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.11.20 21:19 » |
|
REAC
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.11.20 21:24 » |
|
Egyértelmű, Makó.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Megatron
1337 tag
Nem elérhető
Nyugdíjas
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.11.20 22:29 » |
|
Remélem, hogy a Szpari. Ahogy az őszi szezonban szerepeltek, szerintem van esélyük. Csak tartsák meg ezt a lendületet.
|
|
|
Naplózva
|
Nyugdjíba vonultam.
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.11.20 22:40 » |
|
Csak a Diósgyőr
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.11.21 00:12 » |
|
Szombathelyi Haladás - Debreceni VSC: 3 - 0 Borult a papírforma, ahogy mindenki sejtette. Aczél feltüzelt minket mi őt, és együtt a játékosokat. Na most lehet rettegni, mert ha így fogunk focizni elnézést dehogy focizni, futballozni, ez már futball, akkor visszatér a nagyhali. Előre srácok ne álljatok most meg, Fodrek a meccs hőse lett 2 bombagól, egy kiharcolt tizenegyes. No, de nem szeretném jellemezni a mérkőzést, mert még okoskodásnak veszitek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.11.22 18:29 » |
|
(...) Elnézést a dupla hozzászólásért, de nem jött bejegyzés egy kis ideje, gondoltam írok. A Vb. óta nem tippmixeltem, kicsit megjött a kedvem.
Chelsea - Zilina: H Basel - CFR Cluj: H Braga - Arsenal: V Panathinaikos - Barca: V Inter - Twente: H Tottenham - Bremen: H Rangers - Manchester Utd.: V Videoton - Siófok: H
(A meccseim...), Fradi vélemény ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010.11.22 18:32 » |
|
Nem vagyok Fradi, de egy vélemény: A Siófok könnyen játszhategy X-et a Vidivel. A többi nagyjából reális. Bár a Basel- Kolozsvár meccsen is el tudokképzelni egy X-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|