Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #270 Dátum: 2009.04.13 21:57 » |
|
DT kapj már magadhoz (vagy inkább ne..). El lett mondva, hogy ÚJ event nem várható és a jelenlegi SEM fog módusulni. Van, mert kell egy parasztvakítás, oszt csá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #271 Dátum: 2009.04.14 10:17 » |
|
El lett mondva, hogy ÚJ event nem várható és a jelenlegi SEM fog módusulni.
Ömm: Actually, the meteor shower sounds good , I'll make it someday. The tactical nuke too.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #273 Dátum: 2009.04.14 12:44 » |
|
hát... végülis a meteorzápor már készen van... csak a noobgolyók barnák lehetnének és mindkét félt kéne ölniük xD (Admin tud law és noobzáport csinálni, régen még mutatta is)
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #274 Dátum: 2009.04.14 12:51 » |
|
Tudjuk DT.. Kb 10 verzióval ezelőtt láttma olyat is hogy a földből jön elő a law, 1 pnotból 4-5.. Van amikor csak lazán megölt, de volt hogy tisztán láttam más halálát is.. Kétlem, hogy akkora lagg lett volna, hogy shotgun law legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #275 Dátum: 2009.04.14 14:27 » |
|
Hajajj ... Új event, ja ... Lehet nem ártana. De ide max tényleg a partraszállós dolgot tudnám továbbra is mondani. Az nem kicsit lenne ütős. Ha kell, a modelleket meg is csinálom normálisan. Csak hát kérdés, Admin akar-e ilyesmit, vagy leprogramozná-e valaha. Nem kis munka lenne, dolgozni pedig nem szeret A mostani tényleg csak parasztvakítás, valójában semmi köze a játékosokhoz, csak van ... Nem aktívan folyik a dolog, szimplán jön a hajó, lövöldöz kicsit és lezuhan. A játékosok nem vállalnak részt belőle, nincs benne izgalom annak, aki már látta. Tehát valami újdonság tényleg kéne. Meteorzápor, lehet jól jönne, de a fene tudja ... Egyszerű megcsinálni (egyszerűbb, mint a partaraszállást), és Admin lehet ezért bólintott rá, nem csak a nemzetközi ismeretség miatt. Mindegy is. A lényeg, hogy most ne új eventet akarjatok, várjátok meg, míg normálisan meg lesz csinálva a 2.0, és majd utána jöhet ilyesmi. Addig ne akarjatok Adminnak munkát adni, csak a 2.0 eljövetelét késleltetitek
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #276 Dátum: 2009.04.14 20:18 » |
|
Elég kemény event lenne az, ha kb. 5 percig mindenki kapna valami hiperszuper fegyvert, és azzal darálnánk egymást. Nem lenne nehéz megcsinálni, meg jó is lenne...
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
|
Lyncess
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 2009.04.21 18:03 » |
|
Hát igen..aki meg a legtöbb killt összeszedi az kaphatna valami jutalmat: - Dupla annyi kill amennyit gyüjtött,vagy hasonló...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #279 Dátum: 2009.04.21 22:53 » |
|
Persze sokat dobna az is, ha lehetne lőni az idegen űrhajót is... Úgy is mindenki lövi... És persze le is lehetne lőni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.24 22:16 írta Calmarius »
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
green
|
|
« Válasz #280 Dátum: 2009.04.24 15:50 » |
|
Jah, nem lenne roszz ;)De hogy én is beszáljak: lehetne olyan event, hogy olyan űrhajók lepik el a szigetet mint a SCD-ben és azokat kéne szétlőni, legalább adna egy kis reklámot neki. Persze ez úgysem kerül be. (bocsi DT én a space cubes-ra gondoltam )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.24 16:02 írta green »
|
Naplózva
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #281 Dátum: 2009.04.24 21:51 » |
|
Az tényleg naggyon nagy lenne...
(de először okot kell adni rá, mert admin csak úgy nem rakná be... Meg szerintem amúgy se...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.04.24 22:16 írta Calmarius »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #282 Dátum: 2009.04.24 22:07 » |
|
ehh... green először lehagyta a D-t a végéről és megörültem h SC de nem sebaj ha SCDs hajó lenne, az is jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #283 Dátum: 2009.04.25 09:35 » |
|
Holdraszállás event. Megbeszéljük, hogy ki lépjen először a stickman-holdra (egy gömb, hold textúrával). Akit megszavazunk, az Admintól kap egy scriptet, amivel holdraszállhat. A többieknél persze csak egy felszálló űrhajó jelenik meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #284 Dátum: 2009.04.25 09:41 » |
|
Vagy akár Womi 5lete kicsit bonyolítva. Az egész event iedeje alatt fegyverszünet van, uyganis ez "történelmi" pillanat. A sziget valameik pontjáról, mondjuk az almakompitól felemelkedik egy űrhajó, felrepül, és eltűnik, közben a rádiótorony sugározni kezdi a pilóták, és a torony beszélgetését. Hirtelen megszakad a kapcsolat, és egy robbanás látszik az égen, aztán a hajó darabokban égve lehullik, és 5-6 "event" űrhajó jön le, és támadja a stickeket. 1-2 perc múlva néhány helyen megjelennének szuperfegyverek, és azookal lehetne megsebezni az űrhajókat. Vagy a stickek nyernek, vagy az űrhajók. Amennyiben a stickek nyernek azok a "szerencsések" akiknél a hiperfegyó volt, és életben mardtak kapnak egy medált, hogy Spaceship Killer, vagy ilyesmi. Amennyiben pedig az űrhajók, A panthiból megint kijönnek azok a nova féle bizbazok, és berobbantják az űrhajókat.
Kicsit béne és nagyratörő 5let, de azért érdekes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|