sadypisten
|
|
« Válasz #285 Dátum: 2009.04.25 09:47 » |
|
Én még mindig a harmadik NPC faj bevezetésére szavazok egy partraszállás event alkalmával
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #286 Dátum: 2009.04.25 11:15 » |
|
Hajó/repülő lövés nem hinném, hogy lenne.. :S Akkor már az is lehetne, hogy rászállsz egy buggal.. Én sapiét támogatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #287 Dátum: 2009.04.25 11:46 » |
|
Sapié eddíg a legjobb, főleg mert állítólag valamikor lesz omaha beach... De egy két ilyen eventtel tényleg fel lehetne dobni a játékot, mert szerintem egyre unalmasabb... Nem ártana bele valami, ami 'felfrissíti' az embert, nem csak a szimpla megyek, lövök meghalok újraéledek stb..stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daryl
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 2009.04.28 19:08 » |
|
amúgy tényleg lehetne valami ilyesmi hogy a stickek össze fognak és a töténet is jó lenne de lehet most leszóltok de akkár lehetnének a támadók erősseb és nagyobb és szebb stickek és ő nekik lenne szuper fegyo amit ha kiynirod megkapsz és lehetne érte medál pl: Godstick killer esetleg de ha hüly eség akkor szóljatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #289 Dátum: 2009.04.28 19:24 » |
|
Erősebb stick - wtf? nagyobb stick - ez nem godzilla szebb stick - wtf? korda gyuri vagy, vagy mi? xD szuperfegyver - már van ha kinyírod, megkapod - a szuperfegyvert kell megölni?
Ezt ugye alvás közben írtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 2009.04.28 20:48 » |
|
Fegyver felvevés nem lehetséges elvielg most..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daryl
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 2009.04.29 13:12 » |
|
álmosnak álmos voltam de nem a fegyver leölni hanem a stick fegyverét kaptad volna meg de ezek szerint nem lehet csak úgy kérdeztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 2009.04.29 15:31 » |
|
Nem nem megodható, egyenlőre megoldhatatlan lenne a fegyver eldobás.. A felvétel, gondolom, úgyszint.. De Érettség topik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daryl
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 2009.04.30 15:19 » |
|
am nem mintha számitana meg gondolom ezt semm lehet de nem eldobás hanem ha kiynirod akk automatikusan toed a fegyó mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #294 Dátum: 2009.05.01 09:21 » |
|
Ez nem cs, ott van ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #295 Dátum: 2009.05.01 10:02 » |
|
tegyük fel, Gun vagy, kinyírsz egy techet és megkapod a fegyverét = van egy gun és egy tech fegyvered is :S aminek nincs értelme....mert gun az nem lehet tech fegyverrel és fordítva sem!!!!! meg ha a valóságba gundolunk, akkor milyen lenne már h egy law, NOOB, mpg, quadro x72 is rajtad van, jó formán össze esel a súlytól :S ez úgy ahogy van rossz ötlet, és értelmetlen is :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ádám
|
|
« Válasz #296 Dátum: 2009.05.01 10:07 » |
|
Szerintem úgy legyen, hogy a játék elején valahova kidobja a szuper fegyvert, amiből csak egy van, és aki előbb felveszi azé lesz a fegyver, aztán, ha azt megölik, akkor azé lesz a fegyver aki megölte... Valaki érti?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.12.30 13:03 írta Ádám »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 2009.05.01 11:32 » |
|
Én kérem szépen értem. Azaz akinél vnas a szuperfegyver annak a fegyvere nem eltűnik, hanem automatán átkerül annak a kezébe aki ki oltotta élete lángját A másik hogy Alex UTs és nem CSs annyira, és UTben igaz, hogy azonosak a fegyverek, de ott sincs pl nagyon fegyverfelvétel, bár van fegyvereldobás (illetve én nem szoktam, de ez egyedi..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombor
1337 tag
Nem elérhető
CYBER ROBOT 3000
|
|
« Válasz #298 Dátum: 2009.05.01 14:10 » |
|
szerintem ugy legyen h a játék elején valahova kidobja a szuper fegyvert amiből csak egy van és aki elöbb felveszi azé lesz a fegyver, aztán ha azt megölik akk azé lesz a fegyver aki megölte... Valaki érti?
És meddig tartana ez a szuper fegyver?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #299 Dátum: 2009.05.01 16:21 » |
|
szerintem ugy legyen h a játék elején valahova kidobja a szuper fegyvert amiből csak egy van és aki elöbb felveszi azé lesz a fegyver, aztán ha azt megölik akk azé lesz a fegyver aki megölte... Valaki érti? És meddig tartana ez a szuper fegyver?
amíg el nem halálozol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|