Szerintem Calma biztos és Sapi + Pityuli lehet h tudnak programozni...
Sapi nem tud. Pityu sem olyan szinten, hogy bele tudna nyúlni a játékba.
Tudnak.sztem Calma nem fogja van jobb dolga is.Sapi vagy Pityu lehet.Elméletileg Sapi szokott hat órás dolgokat csinni szval van ideje.de hát erről ő dönt.
Milyen hatórás marhaságról beszélsz? Ha tudok ilyet, akkor biztos tudnék róla. De mivel nem tudok róla, nem hiszem, hogy tudnék ilyet csinálni. Szóval magyarázd el, plz, hogy most akkor miről is beszéltek.
na dö ha vagy 500 alien jönne ráadásul fegyóval az azé elég durva poligon szám növekedést jelentene.Sztem vagy 30 lenne felfegyverezve.
Nem jelentene polinövekedést, mivel igazából a stickek nem modellezve vannak. Igazából nem tudom a technológiát, ami mögötte van, de ha jól tudom, ez az egyetlen dolog (mármint a stick), amiből korlátlan számú lehet egyszerre a terepen.
Sapi nem tud. Pityu se.Amúgy meg ha lenne eszetek tudnátok, hogy Alex olyan trén programoz, hogy csak ő ismeri ki magát a saját hülyeségében.Calma meg ilyeneket nemcsinál + nem olyan egyszerű mint amennyire hiszitek.
Nem akartuk megcsinálni csak egy 5lez.az most faxért kell elvenni a jókedvüünket -.-
Valszeg azért, mert a rossz topikban beszéltek marhaságokat.