Nos, most hogy így mindenki kiadta az indulatait, visszatöröltem a veszekedést, mert amúgy tényleg nincs jobb dolgom (pl. német vizsgára tételkidolgozás), és olyan élvezetes az ilyeneket olvasgatni, jobb mint a minőségi tévéken a mónika-show és a klónjai. Külön örömömre szolgál, hogy mindenki panaszkodik, hogy "ellámult a fórum", "mekkora egy beképzelt gyökér", persze a tükörbe nézés luxus. Mo., én így szeretlek!
A másik élvezet, amikor néhányan azt hiszik, ők fingották a Passzát szelet. Igen, te is Szabesz, te is Bilux, és mindenki aki úgy érzi hogy szájjalhat mindenkivel, rangtól függetlenül. És igaz, hogy ha nyílvános részre van írva, akkor bárki beleszólhat egy beszélgetésbe (kiv. a klános dolgokba való belepofázás), de ennek is megvan az az íratlan szabálya, hogy ha normálisan nem tudsz beleszólni, akkor egy rohadt betűt ne küldj el. Helyette inkább kapcsold ki a gépet, és menj el a barátaidhoz (az érintettek talán érteni fogják, mire célzok), de az is elég lenne ha kinyomnád a fórum lapját a böngésződben. És ha valaki csak egy bizonyos embernek akar
anyázni írni, akkor ahhoz is ki lett találva józan paraszti ész segítségével egy igazán praktikus, a mai világban szinte nélkülözhetetlen egyszerűen használható dolog, amit egyébként a személy profiljában egy hivatkozásra kattintva lehet elérni. Igen, ez a híres-neves PRIVÁT ÜZENET! Különben meg közbelép a "megszoksz, vagy megszöksz" szabály.
Asszem csak ennyit akartam leírni. Mégegyszer köszönöm ezt a gyönyörő, emlékezetes 10 percet, ami alatt egyébként már meg lett volna egy újabb témakör. De hát tudjátok, ti vagytok az elsők!
Mark575
Ui.:
Kikúúrt jegenyefán szétbas.zott k.urva anyátokat