Tisztelt Mortals, Némi gondolkodás után elhatároztam magam, és átgondoltam a jelentkezésem. Teljes nevem Szabó Olivér, avagy The Predator. Pontosan Július 21.-én töltöm be 14. életévem. Jelenleg Budapest II.kerületében éldegélem napjaim. Lassan 4éve vízilabdázom, kisebb eredményekkel a VASAS-ban. Valamint sokat gördeszkázom,és wakeboardozom - Persze ha az időjárás engedi. Az Újlaki Általános Iskola 7. évfolyamát taposom, kb. 4-es átlaggal. Kedvenc tantárgyam az informatika és az angol. A többi órát csak végigszenvedem, néha figyelek.
Szeretek zenét hallgatni, kedvenc együtteseim a Slipknot és a DragonForce. A rocker stílust képviselem, amióta 9évesen átszoktam a rapp-ről.
Gitározom is, kb. 1éve egy Baltimore Stratocoasterrel. A játékok közül számomra a legjobbak a Halo:Reach, és a Minecraft. Volt idő, amikor Cs-ztem is, de meghalt a gépem, és azóta lusta voltam visszarakni.
Sokat baromkodok haverokkal, főképp Bálinttal.
Lassacskán olyanok vagyunk, mint két tojás. Gyakran együtt lógunk, és zenehallgatás közben isszuk a monstert. :DD A stickman 2010 Májusában kezdtem, eleinte Player néven. 1hónap múlva regisztráltam. Akkoriban nagyon szerettem Aliens vs. Predatorozni, így jött a The Predator nickem. Az alapfegyverekhez(M4/MPG) szoktam hozzá, azonkívül még néha használom a LAW-ot, és az MP5-öt. MPG-vel értem el a legnagyobb rekordomat, ami, ha jól emlékszem 72-es Wicked Sick volt. Az 1év nagy részét a Hungarian Gunners nevezetű klánban töltöttem. Azonkívül még voltam tagja az [FC]-nek, és a -SpeedHunter-nek. A pontszámom 20.000 kill körül jár. Nem vagyok a legaktívabb féle. Manapság is csak azért járok fel, hogy befejezhessem az 1 hónapja készülő frag-videómat.
Több kihagyásom volt a játékban, de épp csodálója lehettem a -FirePower-nek, és a [TIM]nek.
Amióta összeolvadt a két klán, azóta fenem a fogam a Mortalsra, de még csak most határoztam el magamat.
Néhány tagot ismerek a klánból. Ezalatt értem Bálintot(személyesen is.), DenDot, Kecsapot és Klénit. Valamint Kaliberrel néha összeköszönünk skype-on.
Ha kíváncsiak vagytok a képemre, nyugodtan felkereshettek fb-n.
Elérhetőségeim:Skype: Predator123oli
msn:
dj_wess@windowslive.com