Tisztelt [M] tagok, Vezérek és Főnökök!
A klánba jelentkezem, mert megtetszett, és mint olvastam: Anno FirePower.
Nem nagyon Fórumozok, mert nem jön be, de Skype-on, és a játékban elég aktív vagyok, sokszor és sokáig szoktam fent lenni.
Magamról: Horváth Gergely a becsületes nevem, szeretek focizni, úszni, vízilabdázni, teniszezni, csézni, stickmanezni, CODozni, és ezek mellett még pár hobbit is űzök..
Stickman-os karrier(?):Régen FakaArcher voltam, a kezdetekkor léptem be a FirePower klánba, Ti@n-nal éppen egyszerre: akkor még ott volt Zotee is, és több kiskilles ember(éppen akkor alapítottátok, aznap). 8000 killt összegyűjtöttem, aztán egy idő után csak úgy kirúgtatok, erre pár hétre inaktív is lettem, majd abbahagytam.. De 3 napja újra elkezdtem játszani, mert láttam egy oldalon hogy: ’ÚJ STICKMAN OLDAL! KATT!’ – Így idetaláltam.. Green Arrow névvel a 30.-as napi topot uralva játszom. Eddig volt egy ’Von’ nevű saját klánom, funból alapítottam, mert unalmas volt már csak Green_Arrow névvel chatelgetni.:| Egyébként most 500 killem lehet, köbö!:3 Ha érdekel, kedvenc fegyverem az M4A1, és a QUADRO, de a többivel is elvagyok, bár az X72-t gyűlölöm. Játékbeli barátaim: Béjbi(az igazi, tehát most: ’vasmacska’), 55andris, PIZZADOX, Ti@n/Treborida. Elérhetőségeim: levél(nem PM, hanem az oldalon!) facebook(
www.facebook.com/Von.GR ), vagy a skype-om: fakaArcher.
Ha valami még érdekel, akkor írjatok nyugodtan. Várom válaszotokat! Green Arrow, aka F.A.