Kedves Mortals!
Szeretnék jelentkezni ebbe a nagyszerű klánba.Pár dolog rólam:
A nevem Halmi Ferenc,Gyáli lakos,most május 21.-én töltöttem be a 19-ik életévem.Kedvenc elfoglaltságaim a gördeszkázás,a foci,kézilabda,és egyéb sport.Már lassan 11 éve focizok,elfogatható sikerrel.A zenék között imádom az Electrot,és a Technot,de más fajta zenét is szeretek.Bulizós,színes egyéniségnek tartom magam.Szeretek lógni a haverokkal,és hajnalban gördeszkázgatni,és felfedezni a nagy világot:)
A stickmant már 2008 decembere óta játszom,nagy örömmel,sokszor abba hagytam volna,de a társaság mindig nagyszerű volt,és nem bírtam itt hagyni.Aktívan játszok,fórumozok,fórumon is inkább olvasgatok,mint írogatok.Összesen 2 olyan klánom volt,amiben több ideig is voltam,ezek közül az egyik a FirePower,amiben 3 hónapot is eltöltöttem,alapitása után 1 héttel léptem be,de sajnos pont ebben az időszakban alakult ki az inaktivitásom,ami miatt sajnos ki is dobtak,érhető módon.A másik klánom,az általam alapított Hungarian Gunners volt,amiben összesen 10 hónapot töltöttem,de több heti szenvedés után,át adtam a stafétabotot.A Stickman mellett Counter Strike-ozok,és nagyon ritkán WolfTeamezek,emellett még ritkábban TM-ezek.
Hogy miért szeretnék ennek a klánnak tagja lenni? Hát azért,mert egy nagyszerű közösség,itt mindenki segít mindenkinek,és becsül is mindenki mindenkit,mint egy igazi család:)A tagok közül a legjobban ismerem Gazt,Cakkot és Koltát.A többi tagot látásból és kissebb beszélgetésekből ismerem.
Ha még szeretnétek valamit tőlem kérdezni,szíves örömest várom.
Skype címem:killerhun92